Beskrivelse
Den professionelle bager-kvalitet.
Hvide birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Hvid birkes er mildere i smagen end blå birkes.
Pose med 500g
Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Pris: Kr.69,95
36 på lager (flere kan bestilles - læs mere)
Den professionelle bager-kvalitet.
Hvide birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Hvid birkes er mildere i smagen end blå birkes.
Pose med 500g
Ingredienser: hvide birkes. |
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 2326/562 |
Fedt | 42 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrat | 18 g |
Heraf sukkerarter | 3,0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,07 g |
Vægt | 1,000000 kg |
---|---|
Størrelse | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Valsemøllen Fuldkornsboller er madpakkeboller, som børnene elsker.
Med Valsemøllens Fuldkornsboller Bageblanding er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små. Tip: Dejen kan også bruges til at bage andet en lækre fuldkornsboller til madpakken. Brug den grove dej til at lave lækre fuldkornspizzasnegle, pølsehorn eller hvis du er til grovere kanelsnegle. Det er kun din fantasi der sætter grænser! Brødblandingen giver 10 boller. Du skal bruge: - 1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller - 25 g gær - 3 dl lunkent vand (30°C) Fremgangsmåde: - Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst. - Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter. - Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. - Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. - Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne. - Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist. Pose med 500gTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke.
Copyright © 2025 bagebixen.dk
Så længe lager haves
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik osv. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.