Beskrivelse
Måske verdens bedste mælkechokolade? Vores kunder er i hvert fald ikke i tvivl om deres favorit!
Jivara Lactée 40% er en mælkechokolade med en vis bitterhed, som passer godt både til desserter, kager og fyldte chokolader.
Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.
Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
SMAGSPROFIL: Cremet kakao.
INFO: Da Valrhona skulle fejre, at de havde været ledende på mørk chokolade i 30 år, præsenterede de en mælkechokolade med kraftige kakaotoner. Jivara blev resultatet.
KOMBINER MED: Røde og gule frugter, nødder og praliné, tonkabønner, frugtteer, saltkaramel, basilikum, valmuefrø.
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.