Beskrivelse
Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform.
Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig.
Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
– Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden)
– Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen.
– Stabiliserer surhedsgraden i brødet.
– Tættere poring.
– Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
Henrik Moesgaard –
Giver brødet et par dage ekstra i holdbarhed, samt tilfører lidt sødme i smagen. Giver en lækker krumme i f.eks. franskbrød. Gør samtidig det bagte brød gyldent og lækkert at se på.