Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Flødebolle Startpakke

Pris: Kr.249,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 28574299878 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Basis Startpakke til at lave hjemmelavede flødeboller.

Inkl. termometer, tyller og sprøjteposer, samt vejledning på dansk.

Pakken indeholder også de fleste råvarer du skal bruge. Ud over indholdet i pakken skal du også bruge: almindelig sukker, æggehvider og vanilje.

Hertil skal du afgøre om du ønsker vaffelbunde eller marcipanbunde i dine flødeboller, samt hvilken chokolade du ønsker at overtække med. Begge dele kan tilkøbes her i webshoppen.

Denne pakke indeholder:

– Engangssprøjteposer – 6 stk
– Frysetørret hindbærstykker
– Frysetørret jordbærpulver
– Kakaosmør 75 g
– Digital Termometer (model kan variere)
– Hultyl
– Stjernetyl
– Glukosesirup
– Opskrift på flødebolleskum samt overtræksvejledning

Leveres flot pakket i en gaveæske – perfekt som værtindegave!

Med startpakken er du sikker på hyggelig kvalitetstid med familien.

Relaterede produkter

  • Flødebolle Startpakke - inkl. Chokolade

    Startpakke til at lave hjemmelavede flødeboller - samt 1kg belgisk kvalitets chokolade. Inkl. termometer, tyller og sprøjteposer, samt vejledning på dansk. Pakken indeholder også de fleste råvarer du skal bruge. Ud over indholdet i pakken skal du også bruge: almindelig sukker, æggehvider og vanilje. Hertil skal du afgøre om du ønsker vaffelbunde eller marcipanbunde i dine flødeboller, samt hvilken chokolade du ønsker at overtække med. Begge dele kan tilkøbes her i webshoppen. Denne pakke indeholder: - 1kg Callebaut chokolade til overtræk - Engangssprøjteposer - 6 stk - Frysetørret hindbærstykker - Frysetørret jordbærstykker - Kakaosmør 100 g - Digital Termometer (model kan variere) - Hultyl - Stjernetyl - Glukosesirup - Opskrift på flødebolleskum samt overtræksvejledning på dansk
    Pris: Kr.447,00
    Lagerbeholdning:1
  • Flødebolle Chokoladeform, Chocolate World

    Flødebolleform som passer fint til mundrette flødeboller.
    Bunden måler Ø45 mm og højden er 38mm.
    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World med det originale navn American Truffle Large.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 44 gr
    Hver chokolade måler: 45 x 38 mm
    Fordybninger: 1 x 14 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x40 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:31
  • Flødebolle Startpakke - inkl. Chokoladesmelter og Chokolade

    Startpakke til at lave hjemmelavede flødeboller - samt 1kg belgisk kvalitets chokolade og en god Chokoladesmelter. Inkl. termometer, tyller og sprøjteposer, samt vejledning på dansk. Pakken indeholder også de fleste råvarer du skal bruge. Ud over indholdet i pakken skal du også bruge: almindelig sukker, æggehvider og vanilje. Hertil skal du afgøre om du ønsker vaffelbunde eller marcipanbunde i dine flødeboller, samt hvilken chokolade du ønsker at overtække med. Begge dele kan tilkøbes her i webshoppen. Denne pakke indeholder: - 1,5kg Chokoladesmelter - 1kg Callebaut chokolade til overtræk - Engangssprøjteposer - 6 stk - Frysetørret hindbærstykker - Frysetørret fersken-abrikospulver - Kakaosmør 100 g - Digital Termometer (model kan variere) - Hultyl - Stjernetyl - Glukosesirup - Opskrift på flødebolleskum samt overtræksvejledning på dansk
    Pris: Kr.1.017,00
    Lagerbeholdning:1
  • Macaron Startpakke

    Lav de lækre franske fristelser med dette startsæt. Denne startpakke indeholder: - 1x Dobbeltsidet Silikone Bagemåtte til Macarons - 1x Macaron Mandelmel Bagemix, 300g - 6x Store praktiske engangssprøjteposer - 1x Rundtylle til udsprøjtning - 3x Macado gaveæsker med plads til 6 macarons i hver - 1x Rød flydende farve - 1x Gul flydende farve - Opskrifter på dansk på fyld og klassiske Macarons lavet fra bunden Det hele kommer pakket i en flot gaveæske, og er en lækker værtindegave, fødselsdagsgave - eller måske bare til dig selv! En god beskæftigelse med børn og børnebørn da de kan være med i stor den af processen. Fyldet i macarons kan være mange ting, og på den medfælgende opskriftsflyer kommer vi med vores forslag til nogle lækre ganaches.
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:37
  • Vingummi Startpakke

    Startpakke til at lave hjemmelavede vingummier. Pakken indeholder alle råvarer du skal bruge, samt udførlig vejledning på dansk. Du skal kun tilsætte vand. Lav vingummier lige med din yndlingssmag! I denne pakke følger der en hindbærsmag og en brombærsmag med, men du kan bruge alle vores slikaromaer og dermed lave dine egne yndlings vingummier! Køb evt. en ekstra pakke vingummi mix, så du kan lave endnu flere vingummier. Denne pakke indeholder: - 2 silikoneforme "Vingummibamser"(farve kan variere) - Stor pose vingummi pulver-mix - Gum dropper - stor pipette til gummimassen - Gelatinebrev (ligger inde i posen med pulver-mix) - Rød slikfarve - Lilla slikfarve - Hindbær slikaroma - Brombær slikaroma - Udførlig vejledning på dansk Leveres flot pakket i en gaveæske - perfekt som værtindegave! [embed]https://youtu.be/AQIg2yqqX2U[/embed]
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:159
  • Chokoladefedt, 500g

    Chokoladefedt er 100% vegetabilsk og fremstillet af palmekerneolie. Et billigere alternativ til Kakao Smør som er udvundet af kakaobønnen.
    Chokoladefedt er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Oplagring: Opbevares ved stuetemperatur eller køligere.
    Indhold: 500gr.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:5
  • Æggedelere

    Smart æggedeler der sepererer æggeblommen fra æggehviden - uden at briste blommen og/eller skulle jonglere med blommen mellem 2 æggeskaller. Ganske enkelt slås æget ud i æggedeleren, og hviden løber gennem sien, mens blommen bliver i æggedeleren. Tåler maskinopvask.  
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:378
  • Termometer, 50-250ºC

    Lækkert frituretermometer som gør det til en leg at stege berlinere, pommes frittes m.m. - men også god til flødebollemassen eller bolsjer. På termometeret findes en smart clips, som gør det muligt at sætte termometeret fast på en gryde, så man let kan måle temperaturen i gryden. Godt robust flødebollemasse, bolsjer samt friture termometer. Fremstillet i metal, som gør det robust og let at anvende - også til at måle kernetemperatur i fx kød efter tilberedning. Vi anbefaler dog ikke at selve termometret bliver inde i ovnen under tilberedning. Frituretermometer går fra +50º C til +250º C.    
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:9
  • Chokolade Termometer, Silikomart

    Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart.

    Med dette termometer får du både en rørespartel, og et præcist måleinstrument. Termometeret kan måle fra 0°C til 160°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering. Med langt skæfte, så man ikke fedter fingrene ind. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Dimensions: 320 x 70 mm
    70.096.98.0062
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:14
  • Chokoladefedt, 1 kg

    Chokoladefedt er 100% vegetabilsk og fremstillet af palmekerneolie. Et billigere alternativ til Kakao Smør som er udvundet af kakaobønnen.
    Chokoladefedt er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Oplagring: Opbevares ved stuetemperatur eller køligere.
    Indhold: 1.000gr.
    Pris: Kr.169,95
    Lagerbeholdning:1
  • Mycryo Tempereringspulver, 600g

    Mycryo ™ er en 100% naturlig ingrediens: rent kakaosmør i micropulverform. Ved tilføjelse af cirka 1-2% Mycryo ™ til smeltet chokolade, tilfører de nødvendige stabile krystaller for at skabe tempereret chokolade. Derudover giver tilsætning af kakaosmør din chokolade mere glans og et hårdere knæk. Mycryo er produceret af Callebaut. Der skal tilsættes 1-2% Mycryo til chokoladen (20g pr kg) læs mere om fremgangsmetoden nedenfor. Mycryo er pulveriseret kakaosmør - og intet andet. Kakaosmør er en fast bestanddel af kakaobønnen.
    Hvad sker der rent teknisk?
    Intet mindre end en ægte tempererings proces.
    Når du tempererer din chokolade på marmor eller når du "poder" med mere chokolade, ønsker du at starte en kædereaktion for at krystallisere Beta krystallerne i kakaosmørret, som er i chokoladen. Denne specifikke krystalliserings proces vil bringe den glans og det knæk, du ønsker at din chokolade har.
    Ved at tilsætte Mycryo behøves denne lettere komplicerede tempererings proces ikke længere, da du tilsætter betakrystallerne i stedet for at forsøge at skabe dem!
    Mycryo er den sikreste måde at lykkes med temperering hver gang.
    Produktet kan komme i en anden emballage end illustreret på billedet. Produktet vil dog altid være det samme - Mycryo er et registreret varemærke og produkt under Barry Callebaut gruppen.
    Sådan virker Mycryo:
    1. Smelt chokoladen ved 40-45 ° C (i en chokoladesmelter, mikrobølgeovn eller vandbad).
    2. Lad chokoladen køle af ved stuetemperatur til 34 ° C for mørk chokolade eller 33 ° C for mælk, hvid eller farvet chokolade.
    3. Tilsæt 1% Mycryo (10g til 1 kg)
    4. Bland godt.
    5. Når chokoladen er helt smeltet, holdes temperaturen på 34 ° C ved mørk chokolade og 33 ° C ved mælkechokolade og hvid.
    6. For at kunne bruge chokoladen over en længere periode, holdes temperaturen på 31-32 ° C i mørk chokolade eller 29-30 ° C for mælk, hvid eller farvet chokolade. Dette gøres lettest med en chokoladesmelter
     
    Pris: Kr.349,95
    Lagerbeholdning:5
  • Donuts Startpakke - BEDST FØR 05/25

    Startpakke til at lave hjemmelavede doughnuts. Pakken indeholder alle råvarer du skal bruge, samt udførlig vejledning på dansk. Du skal kun tilsætte 55g vegetabilsk olie, fx solsikkeolie. Hvem elsker ikke donuts? Med denne startpakke har vi gjort det let og overskueligt at fremstille dine egne lækre donuts. De kan tilberedes både i friture, ovn eller donut maker – men vores anbefaling er helt klart friture – så får de både den helt rigtige smag og konsistens Denne pakke indeholder: - Delicious Donuts – Mix, 500g FunCakes - Donut & Bagel Udstikker - Pastel Fudge – Krymmel, 80g - Brun Krymmel, 50g - Chokolade Flakes – Callebaut, 80g - Deco Melts Natural White – FunCakes, 250g - Udførlig vejledning på dansk Leveres flot pakket i en gaveæske - perfekt som værtindegave!
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:24
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.