Dekorer dine kager med en flot, hvid glasur fra Dr. Oetker.
Konsistensen gør det let at lave flotte mønstre på kagerne så både børn og voksne kan være med.
Med Dr. Oetkers hvide Pynteglasur slipper du for selv at blande en glasur i den rette konsistens - den kommer nemlig i en letanvendelig tube, der blot skal ligge i varmt vand i 5 min. inden brug.
Indhold: 125g.
Dekorer dine kager med en flot, rød glasur fra Dr. Oetker.
Konsistensen gør det let at lave flotte mønstre på kagerne så både børn og voksne kan være med.
Med Dr. Oetkers røde Pynteglasur slipper du for selv at blande en glasur i den rette konsistens - den røde glasur kommer nemlig i en letanvendelig tube, der blot skal ligge i varmt vand i 5 min. inden brug.
Indhold: 125g.
Dekorer dine kager med en flot, grøn glasur fra Dr. Oetker.
Konsistensen gør det let at lave flotte mønstre på kagerne så både børn og voksne kan være med.
Med Dr. Oetkers grønne Pynteglasur slipper du for selv at blande en glasur i den rette konsistens - den kommer nemlig i en letanvendelig tube, der blot skal ligge i varmt vand i 5 min. inden brug.
Indhold: 125g.
Dr. Oetker The Taste of Christmas Writing Icing er dekorationsglasur i julefarver - perfekt til dekoration af alle slags kager.
Glasuren størkner efter brug og er derfor perfekt til fx dekoration af småkager.
Du får dekorationsglasuren i fire flotte julefarver: grøn, rød, hvid og choco.
Tip: Massér tuben før brug.
Indhold: 4 x 19g.
Dr. Oetker Unicorn Writing Icing er pastelfarvet dekorationsglasur perfekt til dekoration af alle slags kager.
Glasuren størkner efter brug og er derfor perfekt til fx dekoration af småkager.
Du får dekorationsglasuren i fire flotte pastelfarver: Lyseblå, lysegrøn, lyserød og orange.
Tip: Masser tuben før brug.
Indhold: 4 x 19g.
Dr. Oetker Base for Buttercream er et mix til smørcreme, flødeostecreme og glasur med vaniljesmag.
Smørcreme er perfekt til opsmøring af lagkager og sikrer en jævn overflade inden f.eks. et fondantovertræk. Smørcreme kan også fungere som topping på cupcakes og mellem lag i en lagkage.
Sådan gør du: Til smørcreme: Tilsæt 200–250 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kage.
Til flødeostecreme: Tilsæt 150 g kold flødeost + 100 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kage.
Til glasur: Tilsæt ½ dl koldt vand og rør et øjeblik, hæld glasuren på kagen - der er nok til en rund kage med en diameter på ca. ø 24 cm.
TIP: Farv din smørcreme med pastafarver.
Indhold: 230g.
Hvis du som vi elsker lige at smide en lækker, hjemmelavet pizza i ovnen når du kommer hjem fra arbejde, så har du muligheden her med Dr. Oetker Pizzagær!
Der ikke ikke behov for hævning af dejen, da pizzagæren er tilsat bagepulver. Så lige så snart du har slået dejen op, er den klar til at komme i ovnen - selvfølgelig med fyld på. Du kan selvfølgelig også bage den over grill (eller i ovn) på bagestål.
Der kan også bages både fastelavnsboller, kanelsnegle, pølsehorn og pizzasnegle af dette produkt! Her handler det kun om, hvordan dejen rulles ud.
1 pose pizzagær passer til 2 store pizzaer (500 g mel).
Pizzadej uden hævning: (Nok til 2 store pizza Ø33 cm)
1 ps. Dr. Oetker Pizzagær
500 g hvedemel
1 tsk. sukker
1 tsk. fint salt
3 spsk. olie
3 dl. koldt vand
Sådan gør du:Tænd ovnen på 220gr varmluft. Bland posens indhold med hvedemel, sukker og salt. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
Del dejen i to og rul hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm.
Læg hver bund på en bageplade beklædt med bagepapir. Top fx med tomatsauce, ost og ønsket fyld.
Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter til de er gennembagt.
TIP: Brug også dejen til pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
Dr. Oetker Citronfromage er en velsmagende, klassisk citronfromage - en frisk afslutning på en god middag!
Forkæl dig selv, din familie og dine gæster med denne skønne dessert.
Sådan gør du (4 portioner):
Hæld 2,5 dl vand i en skål med høje kanter.
Tilsæt pulveret og pisk med en håndmixer - først kort ved lav hastighed derefter ved højeste hastighed i 3 min.
Hæld blandingen i 4 små portionsglas og stil dem i køleskabet i mindst 1 time. Tip: Ønskes en fastere konsistens og mildere smag kan citronfromagen tilberedes med letmælk.
Indhold: 80g.
Dr. Oetker bestseller.
Gelatine af svin fra Dr. Oetker - se DENNE for en Halal okseudgave. Gelatine pulver kan anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel.
Kan bl.a. bruges i fløde, creme, mousse, budding og frugtgelé.
Dosering :3-5 tsk. eller 10-15 gr per ½ liter væske.
1 tsk. svarer til 2 husblas.
Bland gelatinepulveret med koldt vand (1 spsk. vand til 1 tsk. pulver). Smelt herefter gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn.
Rør til den er jævnt og tilsæt til resten af ingredienserne som din opskrift foreskriver.
Afkøles mindst 4 timer inden servering.
Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 230.
Hævemiddel velegnet til flade og bløde kager som lagkagebunde og klejner - egner sig ikke til høje kager eller muffins, da ammoniakken ikke kan nå at fordampe og derfor bliver uspiselige.
Hjortetaksalt er et kemisk salt som ved opvarmning spaltes i to gasarter, ammoniak og kuldioxid. Spaltningen får dejen til at hæve kraftigt.
På grund af den lidt skrappe lugt bruges hjortetaksalt kun til fladt bagværk med en stor overflade, såsom klejner, vaniljekranse og lagkagebunde. På den måde kan den karakteristiske lugt let fordampe.
I gamle dage blev hjortetakssalt lavet af takkerne på hjortenes gevir - deraf navnet. I dag er det kunstigt fremstillet.
Perfekt til julens bagværk.
Spiselig bagelim fra Dr. Oetker, der er uundværlig til honningkagehuse eller til at lime fondant og marcipan fast til kager.
Let at håndtere i en praktisk tube.
Indhold: 100g
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Intens, men velafbalanceret karamelchokolade med rige toner af karamel, smør, fløde og et drys af salt.
Callebaut GOLD er en spændende og utrolig flot hvid chokolade, der er tilsat karameliseret sukker (ingen kunstig farve!) og dermed har et flot og elegant gyldent skær.
Chokoladen er god til støbning of fyldte chokolader.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi elsker cookies - administrer samtykke
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik osv. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionelle
Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder til lignende markedsføringsformål.
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.