Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Farverige Chokolader – Inspirations og teknikhæfte, 60 sider

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

1919 på lager

Varenummer (SKU): 28574300063 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Introduktion til farvelægning af chokolader samt 22 steb-by-step chokolade designs lige til at lære.

Hertil 8 lækre opskrifter på fyld samt forskellige tips og tricks til når du arbejder med chokolade.

I det flotte 60 siders hæfte finder du bl.a. guides til:

– Jordkloden
– Smukke designs med airbrush
– Kreative påskeæg/-chokolader til både store og små
– Valentins chokolader
– Sjove halloween designs
– Søde forårs chokolader
– Teknikker med svamp

Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at lave flotte og farverige chokoladekreationer!

60 siders hæfte i farve.

Relaterede produkter

  • Dragée - Inspirations og Opskriftshæfte, 40 sider

    Introduktion til dragéering samt 11 opskrifter, tips & tricks. Vi har alle set de flotte runde skinnende kugler af chokolade, med lækkert fyld af lakrids, nødder og meget mere. Det er små kunstværker og du tænker, at de må være helt vildt svære at lave. Men det er de faktisk ikke – ikke med det rigtige udstyr og masser af tålmodighed. I dette inspirations og opskriftshæfte bliver du introduceret til alle de grundlæggende teknikker, og får også 10 smagfulde og gennemprøvede opskrifter. - Introduktion til dragéering - How-to gennemgang - Grundopskrifter - Tips & Tricks - 11 lækre opskrifter Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at kaste dig ud i dragéeringens vidunderlige verden. 40 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:3538
  • Fyldte Chokolader og andre søde sager, hæfte

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Kirsten Thur og Louise Thomsen. 15 spændende opskrifter, tips & tricks Kirsten Thur og Louise Thomsen har i dette inspirations- og opskriftshæfte kreeret lækre opskrifter til fyldte chokolader, chokoladebarer og andre søde sager - fx - Chokoladebar med ingefærsmåkager - Fyldte chokolader med appelsinmarmelade og kaffeganache - Blåbær Flødeboller - Hindbær Skumfiduser - Kirsebærtærte - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. Bemærk: på side 25 i hæftet er der et billede af en lille airbrush kompressor - det er ikke længere den, vi anbefaler til chokoladefarver. Det er i stedet DETTE sæt. Hvem er Kirsten og Louise? Kirsten Thur er tidligere deltager i DR’s ”Den Store Bagedyst”, hvor det blev til en flot andenplads. Kirsten valgte efterfølgende at gøre kagerne til sin levevej og er også blevet optaget på det danske Konditorlandshold. Louise Thomsen er sølvmedaljevinder i DM i Skills indenfor konditorfaget. Louises spidskompetence er ligesom Kirstens indenfor chokoladefremstilling og dessertanretning. 48 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1888
  • Glazekager - Inspirations og Opskriftshæfte, 56 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Daisy Steensen. 10 spændende opskrifter, tips & tricks At komme til at lave smukke og elegante glazekager er ikke længere et urealistisk mål. Med dette inspirations- og opskriftshæfte af Daisy Steensen, får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Hemmeligheden bag en vellykket glaze - Gode idéer til pyntning af glazekager - Inspirerende billeder - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. 56 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1018
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 15cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 15cm, har bladet den perfekte størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense borde og andre overflader, m.m. - den er også helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:3
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 12cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 12cm, er den helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:10
  • Chokolade Startpakke

    Indeholder 2  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - model kan variere - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve - Valrhona Choko Lex - gennemgang af Valrhona chokolader - Barry Callebaut Choko Lex - gennemgang af Callebaut, Cacao Barry og Chocovik chokolader Det hele pakket flot i pæn gaveæske - perfekt værtindegave! Vi har forskellige startpakker til chokoladefremstilling, men denne pakke danner basis for dem alle. Se eventuelt vores større startpakker, hvor dette sæt også indgår: - Chokolade Startpakke Medium - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge en skål til temperering, samt naturligvis din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:20
  • Mousse Kager - Inspirations og Opskriftshæfte, 64 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte (på dansk) skrevet af Matteo Felici. 14 spændende opskrifter, tips & tricks Matteos opskrifter åbner døren til en verden af kulinarisk magi! Dyk ned i enestående smagsoplevelser og fortryllende kager sammen med Matteo og BageBixen.dk i dette opskriftshæfte. Vi er utrolig stolte over dette samarbejde, der er blevet muliggjort takket være vores italienske leverandør, Silikomart. I dette hæfte på dansk får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Inspirerende billeder - og meget mere Hvem er Matteo? Matteo er en autodidakt kagekreatør, der har en arkitekt uddannelse og et job som fotograf bag sig. I Italien er han kendt fra tv, bl.a. den italienske bagedyst - Er du blevet nysgerrig på Matteo, kan du finde ham på Instagramprofilen ”matteo_felici_bakeoff8”. 64 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:2309
  • Chokolade Paletkniv - 23cm

    Kvalitets chokolade palet kniv fra belgiske Chocolate World. Med en totallængde på 36cm og et blad på hele 23cm, har den en perfekt størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense kanter og andre overflader, m.m. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:4
  • Chokolade Skrabeblad - 15cm

    Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade. Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander Måler 15x10cm, og har både en buet og en flad side Vil du sparre lidt penge? Køb nøjagtigt samme skrabeblad med vores logo på lige HER  
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:96
  • Chokolade Startpakke Medium

    Indeholder 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve på dansk Se eventuelt vores større startpakker, hvor der indgår en chokoladesmelter: - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.749,95
    Lagerbeholdning:1
  • Spartel til Chokolade og Brød - 17cm, BageBixen.dk

    Kvalitets spartel fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast plast. Bladet er stift  hvorfor spartlen er meget velegnet til at skrabe chokoladeforme rene, skære brøddej op og meget mere. Med diskret logo på den ene side. Måler 17cm i bladet - totalhøjden med håndtag 22cm. Tåler opvaskemaskine
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:174
  • Chokolade Startpakke Pro

    Indeholder en chokoladesmelter, 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Kvalitets Chokoladesmelter med 1,5kg beholder - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarveer på dansk Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.1.349,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:210
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:57
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:76
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.