Beskrivelse
Vi har specialdesignet denne dragée tromle, ud fra de specifikationer vores kunder har efterlyst: billigere og mindre end de store industrimodeller – men stadig robust og lydsvag.
Vi er enormt stolte af at kunne præsentere resultatet af mange måneders udvikling og test, nemlig en dragéetromle som snildt kan stå i køkkenskabet og som ikke kræver at man laver kæmpe portioner hver gang.
Af specielle funktioner kan nævnes:
- Rustfrit stål
- Justerbar hastighed
- Aftagelig tromle
- Kontinuerlig drift
- Solid konstruktion
- Næsten lydløs motor
- Lavt strømforbrug
- CE mærket
- Let at rengøre
Skal du bruge maskinen professionelt, kan du overveje om du skal have den større 7L udgave, som du finder lige HER.
Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent.
Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud.
Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let.
Maskinens alsidighed gør den også velegnet til mindre produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende.
Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt.
Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger.
40 siders hæfte på dansk medfølger:
Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine.
Specifikationer:
3,5 liter – ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 2kg.
Tromle diameter: 300mm
Base: 405 x 260 x 410 mm
220V / 50/60Hz kompatibel
Monofase / 120W
Vægt: 14 kg
Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
Reippurt (verificeret ejer) –
Dette er faktisk en helt udemærket maskine som jeg godt kan anbefale. Godt nok har jeg kun testet den et par dage, men umiddelbart virker den rigtig fint. Vigtigt at læse (og følge) den vedlagte opskriftsbog grundigt, og at gå på youtube og se hvordan det gøres. Jeg vil dog foreslå at man gemmer den umbrako der følger med væk, og køber en Umbrako skruetrækker istedet. Skal man lave noget med chokolade er det om at have rigeligt på lager, da man bruger en del. Måske Bagebixen vil have ulejlighed med at skrive det der er vigtigt at købe med så man ikke mangler noget til fx. glaze. Måske en lille startpakke?