Beskrivelse
Valsemøllen Chokoladetærte med chokoladestykker er en saftig og smagfuld kage med mørk chokolade.
Bageblandingen med Chokoladetærte er til dig, der elsker kage og smagen af chokolade.
Den har en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte. Valsemøllen har brugt de bedste ingredienser, for at gøre det lettere for dig at bage en lækker kage.
Bag kagen til dessert eller som ekstra weekendforkælelse, og pynt den med endnu mere chokolade eller friske bær. Du kan også nyde den med is til.
Valsemøllen Chokoladetærte giver 1 tærte/ ca. 8-10 stykker.
Det skal du bruge (1 tærte ca. 8-10 stk.):
1 ps. Valsemøllen Kageblanding
1 dl lunkent vand (30°C)
1½ dl vegetabilsk olie
2 æg
En springform 24 cm i diameter
Vælg topping
Chokoladeglasur:
1 ps. Valsemøllen topping
2½ spsk. vand
Ganache:
1 ps. Valsemøllen topping
50 g blødt smør
Sådan gør du:
Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir.
Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Chokoladeglasur
Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand.
Rør massen godt rundt med en ske.
Fordel glasuren på den afkølede kage.
Ganache
Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør.
Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache.
Kom ganachen på den afkølede kage.
Pakke med 425g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.