Beskrivelse
Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting.
Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten.
Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen.
Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm.
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Krydderkage
½ dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 20 cm i diameter
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af.
Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.
Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.
Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter.
Pose med 350g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.