Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Krydderkage, 350g

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

18 på lager

Varenummer (SKU): 5701075222988 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting.

Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten.

Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen.

Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm.

Det skal du bruge: 
1 ps. Valsemøllen Krydderkage
½ dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du:

Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.

Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.

Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.

Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.

Lad kagen køle af.

Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.

Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.

Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter.

Pose med 350g

Relaterede produkter

  • Chokoladekage, 500g

    Lækker klassiker til hele familien. Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit. Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time! Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker. Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):  1 ps. Valsemøllen Chokoladekage 1 dl lunkent vand (30°C) 2 dl vegetabilsk olie 3 æg 1 bradepande 25 x 30 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til. Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur. Pakke med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:26
  • Chokoladetærte, 425g

    Valsemøllen Chokoladetærte med chokoladestykker er en saftig og smagfuld kage med mørk chokolade. Bageblandingen med Chokoladetærte er til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Den har en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte. Valsemøllen har brugt de bedste ingredienser, for at gøre det lettere for dig at bage en lækker kage. Bag kagen til dessert eller som ekstra weekendforkælelse, og pynt den med endnu mere chokolade eller friske bær. Du kan også nyde den med is til. Valsemøllen Chokoladetærte giver 1 tærte/ ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 tærte ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Kageblanding 1 dl lunkent vand (30°C) 1½ dl vegetabilsk olie 2 æg En springform 24 cm i diameter Vælg topping Chokoladeglasur: 1 ps. Valsemøllen topping 2½ spsk. vand Ganache: 1 ps. Valsemøllen topping 50 g blødt smør Sådan gør du: Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Chokoladeglasur Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt rundt med en ske. Fordel glasuren på den afkølede kage. Ganache Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør. Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache. Kom ganachen på den afkølede kage. Pakke med 425g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:4
  • Brownie, 400g

    Valsemøllen Brownie med masser af smag, blød overflade og blød midte. Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer brownies til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Valsemøllen Brownie giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 kage ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Brownie 1 dl lunkent vand (30°C) 1 bageform 15×15 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade. Pakke med 400g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:11
  • Vafler, 300g

    Valsemøllen Vafler er smagfulde og sprøde vafler til alle hyggestunder. Søde, sprøde vafler, der smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende. Du får 6-8 vafler af bageblandingen. Det skal du bruge: 5 dl koldt vand 1 ps Valsemøllen Vafler 125 g smeltet smør eller margarine
    Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Server vaflerne med det samme. Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 25-30 g finthakket chokolade til dejen. Nyd vaflerne med lækker is til.
    Pakke med 300g
    Pris: Kr.21,95
    Lagerbeholdning:2
  • Poppede Speltkerner, 350g

    Klar til brug! Speltkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% Speltkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over. Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m. Teknisk betegnelse "Spelt kerner poppet". Stor pose med 350g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1
  • Poppede Durumkerner, 350g

    Klar til brug! Durumkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% durumkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over. Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m. Teknisk betegnelse "Durumkerner poppet". Stor pose med 350g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:7
  • Poppede Rugkerner, 350g

    Klar til brug! Rugkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% rugkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over. Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m. Teknisk betegnelse "Rugkerner poppet". Pose med 350g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:20
  • Müslibrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Müsli brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med maltet hvede, solsikkekerner, hørfrø, bygmel, hvede og rugflager Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:116
  • Kanelsnegl Kage, 475g

    Valsemøllen Kanelsneglkage er en ny familiefavorit med masser af snasket kanelremonce. Valsemøllen Kanelsneglkage er den nye favoritkage, som er nem og hurtig at bage med denne kageblanding. Du får den klassiske og elskede smag af kanelsnegle – men i en svampet kage, som holder godt på kanelremoncen. Kagen kan bages af både børn og voksne, og hvad er hyggeligere end af bage sammen med sin familie. Med i kageblandingen medfølger både melblanding til selve sneglene og remonceblanding til den uundværlige kanelremonce. Valsemøllen Kanelsneglkage kageblanding giver 8-12 stk. kanelsnegle. Bag dem enten som en kage i en springform eller hver for sig, det bestemmer du helt selv. Det skal du bruge:
    Dej 1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C) 20 g gær 1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g) Kanelremonce 1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g) 100 g smør 2 spsk. vand Sådan gør du: Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen. Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt sneglene tæt sammen i en springform, et fad eller bag enkeltvis. Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.
    Pakke med 475g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:11
  • Kartoffel Flager, 500g

    Kartoffelflager kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Kan også bruges som drys på toppen hvilket giver en fantastisk dejlig sprød og smagfuld skorpe. Også velegnet til mos og jævning af supper.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:1
  • Klassiske Pandekager, 200g

    Klassiske Pandekager der er nemme, lækre og hurtige at lave. Med Valsemøllen Klassiske Pandekager kan du servere lækre pandekager hurtigt og nemt. Valsemøllen Klassiske Pandekager er lavet som ‘shake & bake’. Det eneste du skal gøre er at tilføje mælk til flasken, ryste og bage. Nemmere bliver det ikke. Derfor er det også oplagt at få hjælp af de små med at ryste løs. Server dine pandekager med sukker, syltetøj, sirup eller hvad du ellers foretrækker. Bageblandingen giver 10-12 pandekager. Det skal du bruge: 1 flaske Valsemøllen Klassiske Pandekager 4 dl kold mælk Smør til stegning
    Sådan gør du: Vend flasken på hovedet til bageblandingen slipper bunden af flasken. Kom mælk i flasken og skru låget godt fast. Vend flasken på hovedet og ryst kraftigt i mindst 1 minut, så bageblandingen slipper i bunden og er ensartet opløst i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter. Smelt lidt smør på en pande. Ryst flasken, hæld dej på panden. Bag ved medium varme og vend pandekagerne, når dejen er stivnet let. Bag dem på begge sider til de er gyldne.
    Pakke med 300g
    Pris: Kr.25,95
    Lagerbeholdning:12
  • Rugbrød Basis, 550g

    Bag lækre rugbrød som fra håndværksbageren - med denne forblanding får du den rette syre, saftig krumme og lang holdbarhed. Rugbrød Basis er en forblanding, som dosseres til ca. 20% af mel og kernemængden. Hvis du ønsker inspiration, har vi samlet 7 gennemprøvede opskrifter med Rugbrød Basis i DETTE hæfte. Forblandingen indeholder naturlige ingredienser, fx tørret hvedesurdej, ristet bygmalt, hvedegluten, sirup og enzymer - som alt tilsammen giver godt syreindhold, samt et skærbart men saftigt rugbrød, med lang holdbarhed. Melet brugt i forblandingen er dansk mel, som er høstet og malet i Danmark. Kornet er desuden dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Se vores startpakke til rugbrød med Rugbrød Basis lige HER Pose med 550g - nok til ca. 4 store kernerige brød, eller 2-3  store rugbrød uden kerner.
    Pris: Kr.32,95
    Lagerbeholdning:73
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:123
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:766
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.