Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bolsje Startsæt Stor

Pris: Kr.749,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

13 på lager

Varenummer (SKU): 28574299508 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Giver ca. 5,2 kg færdiglavede bolsjer.

Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand.

Med denne startpakke får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift.

Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt:

650 g Kongen af Danmark
650 g Banan Bolsjer
650 g Syrlig Æble Bolsjer
650 g Tutti-Frutti Bolsjer
650 g Bubble Gum Bolsjer
650 g Indianerhyl (salmiak hyl)*
650 g Jordbær Bolsjer
650 g Heksehyl (lakrids bolsjer med salmiak fyld)*
*sort farve følger ikke med i pakken og  kan udelades – eller tilkøbes HER

Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du:

– Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte på dansk

– Kæmpe XL 60×80 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv)

– Bolsje termometer med angivelse af forskellige bolsje hårdheder

– 2 stk. stor praktisk silikone spartel

– Slikkepinde form – model kan variere

– 50 x Slikkepinde

– 25 x Slikposer

– 10 x 3ml pipetter til dosering af farve og smag

– 1 kg Druesukker

– 1 x Anis aroma

– 1 x Banan Aroma

– 1 x Bubble Gum Aroma

– 1 x Tutti-Frutti Aroma

– 1 x Æble Aroma

– 1 x Jordbær Aroma

– 1 x Rød flydende farve

– 1 x Grøn flydende farve

– 1 x Gul flydende farve

– 125g Citronsyre – til syrlige drops

– 100g Salmiakpulver – til stærke bolsjer

– 70g Lakrids Pulver – til lakrids bolsjer

 

Ekstra druesukker finder du HER

Flere aromaer og farver finder du HER

Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker

Relaterede produkter

  • Bolsje Startsæt Lille

    Giver ca. 650 g færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Jordbærbolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte på dansk - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv/teflonvæv) - Bolsjetermometer* - 1 stk. stor praktisk silikone spartel - 150 g Druesukker - 1 x Jordbær aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Citronsyre *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores medium eller store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.269,95
    Lagerbeholdning:52
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:192
  • Bolsje Startsæt Citrus - Special Edition

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Lav forfriskende forårsbolsjer med dette komplette startsæt til bolsjefremstilling - nu i en Special Edition så længe lager haves. Bemærk at alle aromaerne udelukkende er naturlige olier - ingen kunstig smag. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, undtagen almindeligt sukker og vand. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Appelsein Bolsjer 650 g Citron Bolsjer 650 g Mandarin Bolsjer 650 g Lime Bolsjer Du bestemmer selv surhedsgraden ved at tilsætte mere eller mindre af den medfølgende citronsyre. Sættet indeholder: – 40×60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) – Bolsjetermometer – 2 stk. stor praktisk silikone spartel – 500 g Druesukker – 125 g Citronsyre – 3,7ml Naturlig Appelsin Olie – 3,7ml Naturlig Citron Olie – 3,7ml Naturlig Mandarin Olie – 3,7ml Naturlig Lime Olie – 29,5ml Grøn flydende farve – 29,5ml Gul flydende farve – 29,5ml Orange flydende farve – 48 siders Bolsjehæfte på dansk med grundmasse opskrift, tips og tricks Ud over ingredienserne i startsættet skal du kun bruge almindeligt hvidt sukker og vand fra vandhanen. I hæftet vil du finde 48 opskrifter til inspiration, her skal du dog tilkøbe andre farver og aromaer. Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:12
  • Bolsje Startsæt Lakrids - Special Edition

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Gå lakrids AMOK med dette komplette startsæt til bolsjefremstilling - nu i en Special Edition så længe lager haves. Sættet indeholder: – 40×60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) – 0-200ºC Termometer – 2 stk. stor praktisk silikone spartel – 500 g Druesukker – 29,5ml Anis Olie – 100ml Salt Lakrids Sirup – 100ml Sød Lakrids Sirup – 70g Lakridspulver – 16ml Sort flydende farve – 48 siders Bolsjehæfte på dansk med grundmasse opskrift, tips og tricks Ud over ingredienserne i startsættet skal du kun bruge almindeligt hvidt sukker og vand fra vandhanen. Lakrids er en smagssag, og med dette sæt får du rig mulighed for selv at bestemme styrken af smagen. Vores lakrids sirup skal tilsættes mens bolsjemassen stadig koger i gryden, og fordelen frem for lakridspulver er at det opløses langt lettere. Som tommelfingerregel anbefaler vi 1-2 spsk. sirup pr. grundmasse - men ønsker man en mildere eller stærkere smag bestemmer man naturligvis selv det. Anis olien komplimenterer lakridssmagen super godt, og her anbefaler vi en dossering på 2-4 ml pr grundmasse. Den flydende sorte farve tilsættes til man opnår den ønskede farve - typisk 3ml til en grundmasse. Anis og sort farve tilsættes når massen er færdig med at koge og ligger på måtten. Slut af med at vende bolsjerne i lakridspulver - alternativt kan det lægges inden i bolsjerne. Vejledning hertil findes i det medfølgende hæfte. I hæftet vil du også finde 48 andre opskrifter til inspiration, her skal du dog tilkøbe andre farver og aromaer. Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:88
  • Hexagon - Bolsje/Chokolade Form

    Lav flotte bolsjehexagoner/bikuber med denne smarte form! Med denne “break-up” bolsjeform kan du let og hurtigt lave 90 bolsjer i ensartet udseende. Efter at massen er hærdet kan du let brække de enkelte bolsjer fra hinanden. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. hexagon ca.: 1,8 cm Formen har plads til at støbe 90 diamanter ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • Diamanter - Bolsje/Chokolade Form

    Lav flotte bolsjediamanter med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. diamant ca.: 2,0-2,5 cm Formen har plads til at støbe 48 diamanter ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:21
  • Pastiller - Bolsje/Chokolade Form

    Lav klassiske bolsjepastiller med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. pastil: 2,5 cm Formen har plads til at støbe 20 pastiller ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:6
  • Fisk - Bolsje/Chokolade Form

    Lav sjove bolsjefisk med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Længde pr. fisk: 4,5 cm Formen har plads til at støbe 11 fisk ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe Bemærk at billedet viser en gammel form som havde plads til 16 fisk. De nye vi har på lager har kun plads til 11, men stabiliteten på formen er bedre.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:3
  • Hjerter - Bolsje/Chokolade Form

    Lav romantiske bolsjehjerter med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Højden pr. hjerte: 2,5 cm Formen har plads til at støbe 18 hjerter ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:34
  • Sukkertermometer - Bolsjetermometer

    Kvalitets bolsje termometer som går fra +40º C til +200º C. Termometeret er lavet i rustfrit stål - uden kviksølv. Brug f.eks. termometeret til bolsjer- og karamelfremstilling. Med smart indikator for forskellige hårdheder af bolsjer: Hård, Blød, Thread og Ball. Kan også bruges som marmelade termometer. Både med celsius og fahrenheit skala.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:282
  • Stor Rund - Slikkepind form

    Klassisk rund slikkepind form med en højde på 5mm. Gør det legende let at lave flotte slikkepinde. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. færdig slikkepind: ø6 cm Formen har plads til at støbe 3 slikkepind ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:54
  • Smiley - Slikkepind form

    Sjove Smiley slikkepinde form med en højde på 5mm. Gør det legende let at lave flotte slikkepinde. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. færdig slikkepind: ø7 cm Formen har plads til at støbe 4 slikkepind ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:16
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.