Beskrivelse
Manitoba Oro eller Manitoba Gold fra Caputo – er en mel med meget højt protein indhold (14,5%) og en enorm god glutenkvalitet der tillader højt væskeindhold.
Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og du kan dermed øge hydrationen, hvilket bl.a. giver stor elasticitet og strækbarhed.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien.
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Farina forte Golden Maitoba Tipo “0”.
Manitoba Gold.
Teknisk info:
Protein 14,5%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 370/390
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.