Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Fruktose Pulver, 400g – Dekora

Pris: Kr.54,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3 på lager

Varenummer (SKU): 8435599767676 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med denne fruktose/sødemiddel i pulverform kan du give dine kreationer en sød smag.

Det kan f.eks. bruges i bagværk, konfekt og slik – lige det du ønsker sødme i.

Fruktosen er opløselig i væske – du tilføjer det blot direkte og rører i massen.

Indeholder 400g.

Relaterede produkter

  • Pektin, 125g

    Anvendes bl.a. til syltetøj - 7 g pr kg bær.
    Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering ifølge EU 1333/2008.
    Vejl dos: 0,3 - 0,7 % i marmelade og gele. Opløselig ved en pH 4 - 5 Lav Calcium reaktion. Anvendes bedst ved et reduceret sukker indhold.
    Opbevares tillukket og tørt.
    Pose med 125g
    Type LM - 101 AS /
    Pris: Kr.84,95
    Lagerbeholdning:44
  • Pektin, 250g

    Anvendes bl.a. til syltetøj - 7 g pr kg bær.
    Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering ifølge EU 1333/2008.
    Vejl dos: 0,3 - 0,7 % i marmelade og gele. Opløselig ved en pH 4 - 5 Lav Calcium reaktion. Anvendes bedst ved et reduceret sukker indhold.
    Opbevares tillukket og tørt.
    Stor pakning med 250g
    Type LM - 101 AS /
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Syltekrydderier - 40g, Tørsleff

    Syltekrydderier til syltning af asier og agurker. Blandede syltekrydderier med den smagsmæssigt rigtige sammen sætning af hvid og sort peber, sennepsfrø og chilipeber, pakket i en praktisk pose, der tåler kogning, og som kan ligge i sylteglasset uden at briste. Indhold: 40g - rækker til ca. 3L eddike.  
    Pris: Kr.25,95
    Lagerbeholdning:14
  • Vinsyre - 20g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Vinsyre anvendes bl.a. til hyldeblomstdrik, lemonade, marmelade og frugtsaft. Vinsyre er et naturligt forekommende surhedsregulerende middel. Dosering: Til marmelade: 5 g pr. kg marmelade. Til gelé : 10 g pr. liter saft. Indhold: 20g.
    Pris: Kr.9,95
    Lagerbeholdning:100
  • Hindbær - Frysetørret, 400g

    Flotte og intense hindbær stykker af frysetørret hindbær. Frysetørrede frugter er meget populære i bl.a. flødeboller, mousser, chokoladefyld og meget mere. Skal opbevares lufttæt efter åbning, da det ellers klumper. Indhold: 400 gram fordelt i 5 poser med hver 80g. Føres også i 20g og 80g portioner
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:1
  • Geleringspulver til Gelé - 20g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé kan anvendes til saft af al slags frugt - også de pektinfattige. Ingredienser: 1 l kold usødet saft 1 kg sukker 1 brev Dr. Oetker Geleringspulver TILBEREDNING: Bland geleringspulveret med 2 spsk. af sukkeret og rør blandingen i saften. Kog saften op under omrøring og tilsæt resten af sukkeret. Kog saften uden låg i ca. 10 min. og skum. Tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld den færdige gelé på rengjorte, skoldede glas. Lad geléen stå tildækket med et viskestykke til den er kold, inden der sættes låg på, dette forhindrer at der dannes kondens i glasset. Indhold: 20g.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:50
  • Yuzu pulver - Frysetørret, 20g

    Flot og intens yuzu pulver fremstillet af dextrin og yuzu juice. Frysetørrede frugter er meget populære i bl.a. flødeboller, mousser, chokoladefyld og meget mere. Skal opbevares lufttæt efter åbning, da det ellers klumper. Indhold: 20 gram
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:17
  • Rød Melatin - 25g, Tørsleff

    Rød melatin er et vegetabilsk fortykningsmiddel, der jævner uanset sukkermængden. Det er et geleringsmiddel med konservering til syltetøj og marmelade SYLTETØJ: tynd syltetøj. 1 kg frugt eller bær (inkl. vand), ½-1 tsk. Rød Melatin, ca 500 g sukker. MARMELADE: stiv marmelade. 1 kg. frugt eller bær (inkl. vand), 1-2 tsk. Rød Melatin, ca. 500 g sukker. TILBEREDNING: 1kg bær og/eller frugt renses og skæres i evt. mindre stykker og koges mørt i ca. 5 min. Sukker tilsættes under omrøring og koges med i 2 min. Melatin (se mængde ovenfor) blandes med 2 spsk. ekstra sukker og tilsættes under omrøring i yderligere 2 min. Skum syltetøjet/marmeladen og hæld på atamon-skyllede eller skoldede glas, der omgående lukkes. Indhold: 25g - rækker til 4-6 kg frugt/bær. 1 tsk. Rød Melatin vejer ca. 4g.
    Pris: Kr.38,95
    Lagerbeholdning:2
  • Syltesukker med Pektin - 1kg, Dansukker

    Lav syltetøj og marmelade på nogle få minutter. Pakken indeholder alle de ingredienser der behøves til at lave syltetøj - sukker, pektin fra citrusfrugter, citronsyre og kaliumsorbat. Det eneste der skal tilsættes er bær og lidt vand. Kan anvendes til både friske og frosne bær. Syltetøj eller marmelade: 2kg bær + 1kg Syltesukker Indhold: 1kg  
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:15
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.