Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Spartel til Chokolade og Brød – 17cm, BageBixen.dk

Pris: Kr.59,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

174 på lager

Beskrivelse

Kvalitets spartel fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast plast.

Bladet er stift  hvorfor spartlen er meget velegnet til at skrabe chokoladeforme rene, skære brøddej op og meget mere.

Med diskret logo på den ene side.

Måler 17cm i bladet – totalhøjden med håndtag 22cm.

Tåler opvaskemaskine

Relaterede produkter

  • Paletkniv til Chokolade og Kage - 21cm, BageBixen.dk

    Kvalitets paletkniv fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast plast. Bladet er stift med afrundede hjørner, hvorfor spartlen er meget velegnet til at skrabe chokoladeforme rene, smøre kager op og meget mere. Med diskret logo på den ene side. Måler ca. 21,5cm i bladet - totallængde med håndtag ca. 35cm. Bredden på bladet er 3,5cm. Tåler opvaskemaskine
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:7
  • BageBixen.dk Metal Dejskraber - 12cm

    Kvalitets dejskærer fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast plast. Bladet er stift med afrundede hjørner, hvorfor skrabebladet er meget velegnet til at skære brøddej ud samt skrabe plader og borde rene. Med diskret logo på den ene side. Kaldes også for skrabelæder, dough scraper, dejhakker og meget mere. Måler ca. 12cm i bredden og 11cm i højden. Tåler opvaskemaskine
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:605
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 15cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 15cm, har bladet den perfekte størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense borde og andre overflader, m.m. - den er også helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:3
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 12cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 12cm, er den helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:10
  • BageBixen.dk Skrabeblad - 15cm

    Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade. Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander Kaldes også for skrabelæder, dough scraper, dejhakker og meget mere. Måler 15x10cm, og har både en buet og en flad side.    
    Pris: Kr.10,00
    Lagerbeholdning:1585
  • BageBixen.dk Skrabeblad Blød - 15cm

    Dette er den bløde model som er ekstra god til at forme sig efter fx en skåls krumning. Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade. Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander Kaldes også for skrabelæder, dough scraper, dejhakker og meget mere. Måler 15x10cm, og har både en buet og en flad side. Produktinformation: Tåler opvaskemaskine - kan ikke bruges til bolsjefremstilling.  
    Pris: Kr.10,00
    Lagerbeholdning:2900
  • BageBixen.dk Røreskål 1L

    Mindre udgave af vores meget populære 2,5L røreskål.
    Perfekt til mindre portioner chokolade, ganacher og meget mere.
    Røreskål i praktisk størrelse, til piskning, opvarmning og temperering.
    Tåler mikrobølgeovn og er derfor perfekt til temperering af chokolade.
    Materialet er slagfast plastik, i professionel fødevaregodkendt kvalitet.
    Der kan tilkøbes praktisk låg lige HER
    Fremgangsmåde til chokoladetemperering:
    1. Smelt 2/3 af chokoladen ved middle varme i mikroovnen. Rør ofte.
    2. Brug et termometer til at måle temperaturen, den skal op på 48-50°C.
    3. Tilsæt den resterende 1/3 af chokoladen, og rør rundt indtil alt er smeltet.
    Materiale: slagfast PP plastic
    Kan rumme 1L / 1.000ml
    Diameter: ø19 cm
    Tåler fra -20 til +120°C
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:655
  • BageBixen.dk Dejskraber - 22cm

    BageBixen.dk Dejskraber- 22cm   Praktisk skrabeblad til bl.a. at dele dej, skrabe mel og dejrester af borde og plader - men også til at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade.   Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander.   Måler ca. 22x13cm - med forstærket håndtag for sikkert greb.   Tåler opvaskemaskine.   Kan ikke bruges til bolsjefremstilling, da maksimum arbejdstemperatur er 80° C.
    Pris: Kr.10,00
    Lagerbeholdning:1923
  • BageBixen.dk Mixing spatel - 35cm

    BageBixen.dk Mixing spatula - 35cm Praktisk spatel til bl.a. chokolade at røre rundt i chokolade, mens det tempereres. Det smarte ved denne røreske, er at den ikke "lagre" varm, som fx en metal ske ville gøre. Den kaldes også en "slikkepind" bl.a. på grund af dens form, men også fordi den er nem at slikke ren efter brug ;) Måler ca. 35x5,5cm - fremstilles i solidt ployamid, så man nemt kan røre rundt med den uden, at den giver sig. Tåler opvaskemaskine. Spartlerne tåler en arbejdstemperatur fra -30°C op til +130°C.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:486
  • BageBixen.dk Mixing spatel - 25cm

    BageBixen.dk Mixing spatula - 25cm Praktisk spatel til bl.a. chokolade at røre rundt i chokolade, mens det tempereres. Det smarte ved denne røreske, er at den ikke "lagre" varm, som fx en metal ske ville gøre. Den kaldes også en "slikkepind" bl.a. på grund af dens form, men også fordi den er nem at slikke ren efter brug ;) Måler ca. 25x5cm - fremstilles i solidt ployamid, så man nemt kan røre rundt med den uden, at den giver sig. Tåler opvaskemaskine. Spartlerne tåler en arbejdstemperatur fra -30°C op til +130°C.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:486
  • BageBixen.dk XL Skrabeblad - 20cm

    Ekstra stort skabeblad, som er meget velegnet til at skrabe skåle rene for mousse, creme, dej og meget mere. Også god til alle andre former for skrabeopgaver - brug fx den flade side til at skrabe chokoladeforme rene med. Måler ca. 20x15cm. Tåler opvaskemaskine. Kan ikke bruges til bolsjefremstilling, da maksimum arbejdstemperatur er 100° C. Brug i stedet vores Silikone Bolsjespartel.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:2390
  • BageBixen.dk Røreskål 4,5L

    Røreskål i praktisk størrelse, til piskning, opvarmning og temperering.
    Tåler mikrobølgeovn og er derfor perfekt til temperering af chokolade.
    Materialet er slagfast plastik, i professionel fødevaregodkendt kvalitet.
    Der kan tilkøbes praktisk låg lige HER
    Fremgangsmåde til chokoladetemperering:
    1. Smelt 2/3 af chokoladen ved middle varme i mikroovnen. Rør ofte.
    2. Brug et termometer til at måle temperaturen, den skal op på 48-50°C.
    3. Tilsæt den resterende 1/3 af chokoladen, og rør rundt indtil alt er smeltet.
    Materiale: slagfast PP plastic
    Kan rumme 4,5L / 4.500ml
    Diameter: ø28 cm
    Tåler fra -20 til +120°C
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:2
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:210
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:57
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:76
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.