Beskrivelse
Denne fødevaregodkendte udrulningsmåtte er en praktisk non-stick arbejdsmåtte til udmåling, udrulning og æltning af din sugar paste, fondant eller dej.
Med hjælp fra gitteret på måtten kan du nemt udrulle din sugar paste, fondant eller dej i den korrekte størrelse.
I pakken er der inkluderet en guide (på engelsk), som giver dig råd om, hvor meget sugar paste du skal bruge for at dække en given størrelse kage.
Måtten er super alsidig og kan også bnruges til isomalt, som en bagemåtte til cookies, macarons og meget mere.
Måtten tåler temperaturer op til 240°C og er derfor velegnet til ovn.
Ca. størrelse på måtten: 91,4 (36″) x 61 (24″) cm.
Sådan bruges måtten:
1. Vask måtten i varmt sæbevand før brug og lad den tørre grundigt.
2. Sæt måtten på en stor overflade med masser af albuerum til at arbejde på dit projekt.
3. Ælt din sugar paste, indtil den er blød, som du normalt ville, og tilsæt farvestoffer (hvis nogen).
4. Rul din sukkerpasta ud på måtten ved hjælp af målinger som en vejledning.
5. Træk forsigtigt din sugar paste af måtten, og læg den henover over din kage.
Bemærk: Bruge IKKE en kniv eller andre skarpe objekter på denne måtte. Vi anbefaler at bruge træ eller plastik redskaber til at rulle og forme.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.