Beskrivelse
Paddi Clark bringer dig endnu en inspirerende samling af de mest efterspurgte sukkerblomster til kager. Fra store, prangende blomster som Casablanca lilje, pæon og gerbera til den perfekt smukke jasmin, pæreblomst og primula, har Paddi samlet nogle af de mest populære og tidløse blomster og blade i vores tid.
Ud over teknisk rådgivning om udstyr, spiselige madvarer og det grundlæggende i blomsterfremstilling har Paddi inkluderet skitser og fotografier af ægte blomster, så du kan observere hvert eksemplar i sin oprindelige herlighed.
Paddis tilnærmelige og tilgængelige undervisningsstil skinner igennem i hendes klare og ukomplicerede instruktioner og trin-for-trin fotografier, hvilket gør denne bog ideel til dekoratører på alle niveauer, inklusive fuldstændige begyndere, der aldrig har arbejdet med sukker før.
Udgivelsesdato: Marts 2012
ISBN-10: 1905113269
ISBN-13: 9781905113262
Sprog: Engelsk
Indbinding: Hardback
Sidetal: 176
BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.