Bagestål Professionel, ScandiChef

Bagestål Professionel, ScandiChef

SKU 28574299637 Categories ,

649,95Kr.

SKU 28574299637 Categories ,

ScandiChef Bagestål Pro – 10 mm tyk, kompromisløs bagekraft

Når kun det bedste er godt nok. ScandiChef Pro er vores mest kraftfulde bagestål – skabt til dig, der ønsker maksimal varme, sprødhed og professionelle resultater hver eneste gang. Med en tykkelse på hele 10 mm leverer det en enestående varmefordeling og varmekapacitet, som gør en mærkbar forskel – både for smagen og teksturen i dit bagværk. Bagestålet måler 35 x 40 cm.

Vægten og tyngden gør dette bagestål til en kompromisløs løsning for den seriøse hjemmebager, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.


Bag som i stenovn – hjemme i din ovn

ScandiChef Pro er ikke bare et bagestål. Det er en genvej til autentisk stenovnslignende bagning i dit eget køkken. Fra sprøde pizzabunde til luftige surdejsbrød – resultatet er i en klasse for sig.

Fordelene ved ScandiChef Bagestål Pro:

  • Leder varmen op til 18 gange bedre end en traditionel pizzasten

  • Giver super sprøde pizzabunde på få minutter

  • Brødet får en luftig krumme og rustik skorpe

  • Skaber et miljø tæt på en stenovn i din almindelige ovn

  • Velegnet til både brød, boller, pizza, flammkuchen m.m.

  • Tåler også brug på grill

  • Ekstremt holdbart – nærmest umuligt at slide op


Håndværk og kvalitet – produceret i Danmark

ScandiChef Bagestål Pro måler 35 × 40 cm og er laserskåret af massivt stål. Fremstillet i Danmark med præcision og omtanke. Overfladen er sandblæst, hvilket sikrer optimal kontakt med dejen og giver jævne og sprøde resultater – hver gang.

Hvis du vil have den fulde bageoplevelse og et bagestål, der holder resten af livet, så er ScandiChef Pro det rette valg. Den solide konstruktion og ekstra tykkelse betyder, at den holder på varmen længe og giver dig ensartet bagning med professionel finish.



1 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Levering: 1-2 hverdage på lagervarer

Beskrivelse

ScandiChef Bagestål Pro – 10 mm tyk, kompromisløs bagekraft

Når kun det bedste er godt nok. ScandiChef Pro er vores mest kraftfulde bagestål – skabt til dig, der ønsker maksimal varme, sprødhed og professionelle resultater hver eneste gang. Med en tykkelse på hele 10 mm leverer det en enestående varmefordeling og varmekapacitet, som gør en mærkbar forskel – både for smagen og teksturen i dit bagværk. Bagestålet måler 35 x 40 cm.

Vægten og tyngden gør dette bagestål til en kompromisløs løsning for den seriøse hjemmebager, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.


Bag som i stenovn – hjemme i din ovn

ScandiChef Pro er ikke bare et bagestål. Det er en genvej til autentisk stenovnslignende bagning i dit eget køkken. Fra sprøde pizzabunde til luftige surdejsbrød – resultatet er i en klasse for sig.

Fordelene ved ScandiChef Bagestål Pro:

  • Leder varmen op til 18 gange bedre end en traditionel pizzasten

  • Giver super sprøde pizzabunde på få minutter

  • Brødet får en luftig krumme og rustik skorpe

  • Skaber et miljø tæt på en stenovn i din almindelige ovn

  • Velegnet til både brød, boller, pizza, flammkuchen m.m.

  • Tåler også brug på grill

  • Ekstremt holdbart – nærmest umuligt at slide op


Håndværk og kvalitet – produceret i Danmark

ScandiChef Bagestål Pro måler 35 × 40 cm og er laserskåret af massivt stål. Fremstillet i Danmark med præcision og omtanke. Overfladen er sandblæst, hvilket sikrer optimal kontakt med dejen og giver jævne og sprøde resultater – hver gang.

Hvis du vil have den fulde bageoplevelse og et bagestål, der holder resten af livet, så er ScandiChef Pro det rette valg. Den solide konstruktion og ekstra tykkelse betyder, at den holder på varmen længe og giver dig ensartet bagning med professionel finish.


Før du tager dit SCANDICHEF bagestål i brug Før du bruger dit bagestål første gang, skal du smøre det godt på alle sider og kanter med for eksempel rapsolie. Tør derefter det overskydende olie af, med et stykke fnugfri papir. Vi anbefaler ikke olivenolie, da det kan blive harskt. Bag nu dit bagestål ved 250°C i 60 minutter. Herefter er stålet klar til brug. For at undgå rustdannelse på bagestålet, skal du smøre det med olie efter behov, undgå at vaske dit bagestål - brænd det rent i stedet for. Må aldrig komme i opvaskemaskinen. Brug gerne en stiv børste eller opvaskebørste til at fjerne mel, sod og madrester. Vedligeholdselse af dit SCANDICHEF bagestål Rengøring af dit bagestål er vigtig, for at forhindre rustdannelse. Det er vigtigt at man ALDRIG vasker det med vand. Brug i stedet en børste eller brænd blot madresterne væk. Når de er forkulet, tørres de af med en tør klud. Skulle dit bagestål blive vådt, er det vigtigt at tørre det af med det samme. Hvis det lufttørre kan det resultere i rustdannelse. Opbevar af samme grund altid dit bagestål tørt. Begynder dit bagestål at se lidt ”tørt ud”, kan man med fordel friske det op igen. Det gøres nemt ved at følge anvisningen nedenfor: - Med en stålbørste skrubbes bagestålet rent, kom specielt godt over steder, hvor der er rustdannelse. Børst ren og aftør med en klud. - Kom et tyndt lag neutral olie på alle sider og fordel med fnugfri papir. - Tør derefter overskydende olie af. - Bag herefter bagestålet i en forvarmet ovn ved 200°C i en time.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)-
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g

Yderligere information

Vægt 1,000000 kg
Størrelse 0,1 × 0,1 × 0,1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.