Beskrivelse
Samme gode kvalitet som bageren bruger.
Flydende Malt Mørk er femstillet af maltet ristet byg, og bruges i mange slags bagværk – fx rugbrød, boller og brød. Flydende Malt Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Ifølge din opskrift – ellers: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Denne dansk producerede flydende malt er et naturprodukt baseret på råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer og uden brug af GMO. Naturlige råvarer kan variere i farve, derfor kan slutproduktet også variere lidt i farven fra produktion til produktion, samt indeholde en smule bundfald.
Opbevares tørt og køligt.
Dunk med 1L
Annette Holm Rasmussen (verificeret ejer) –
Løfter det mørke rugbrød op til skyerne, det smager fantastisk. Tidligere brugte jeg maltmel. 3 spsk maltekstrakt til 3,3 L bageform, og jeg får det lækreste mørke rugbrød, som det smagte da jeg var barn (årgang 1965)