Kvalitets tør gær - præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje.
Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet.
Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning.
Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær.
Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-)
Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C.
Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er, at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje.
Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet.
Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning.
Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær.
Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-)
Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C.
Pakketilbud med 2x 500g = 1 kg.
Opbevares køligt og tørt efter åbning. Kan typisk holde sig i 12 måneder efter åbning.
Instaferm RED eller Fermipan er en hurtigvirkende tærgær med betydeligt højere gæringsaktivitet end traditionelle gær.
Kan takket være en speciel coating bruges i gærdeje med et sukkerindhold på helt op til 10%.
Denne tørgær er fremstillet af en specielt udvalgt stamme af gær (Saccharomyces cerevisiae) produceret ved en speciel fermenteringsproces og patenteret tørringsproces.
Instaferm RED bidrager også til god volumen, rig farve og fremragende aroma i alle gærdejede produkter.
Der går 6-8 gram tørgær til 1/2 kg mel, hvor man oftest bruger 20-25 gram gær. Så 1 hel pakke frisk gær (50 gram) = 12-16 gram tørgær.
Hvis man vil koldhæve natten over, bruges ca 1 tsk. tørgær.
Fri for gluten og hvedemel. Vegansk.
Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejen under æltning.
Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning.
Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje.
Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet.
Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning.
Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær.
Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-)
Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C.
Pakke med 125g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er, at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
Hvis du som vi elsker lige at smide en lækker, hjemmelavet pizza i ovnen når du kommer hjem fra arbejde, så har du muligheden her med Dr. Oetker Pizzagær!
Der ikke ikke behov for hævning af dejen, da pizzagæren er tilsat bagepulver. Så lige så snart du har slået dejen op, er den klar til at komme i ovnen - selvfølgelig med fyld på. Du kan selvfølgelig også bage den over grill (eller i ovn) på bagestål.
Der kan også bages både fastelavnsboller, kanelsnegle, pølsehorn og pizzasnegle af dette produkt! Her handler det kun om, hvordan dejen rulles ud.
1 pose pizzagær passer til 2 store pizzaer (500 g mel).
Pizzadej uden hævning: (Nok til 2 store pizza Ø33 cm)
1 ps. Dr. Oetker Pizzagær
500 g hvedemel
1 tsk. sukker
1 tsk. fint salt
3 spsk. olie
3 dl. koldt vand
Sådan gør du:Tænd ovnen på 220gr varmluft. Bland posens indhold med hvedemel, sukker og salt. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
Del dejen i to og rul hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm.
Læg hver bund på en bageplade beklædt med bagepapir. Top fx med tomatsauce, ost og ønsket fyld.
Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter til de er gennembagt.
TIP: Brug også dejen til pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær.
Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel.
Se også vores 100 g version her.Dosering: Til 500g pizzamel
4 timers hævetid - 3 tsk.
8 timers hævetid - 2 tsk.
12 timers hævetid - 1 tsk.
Opbevaring: Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær.
Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel.
Dosering: Til 500g pizzamel
4 timers hævetid - 3 tsk.
8 timers hævetid - 2 tsk.
12 timers hævetid - 1 tsk.
Opbevaring: Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
Skønt brød eller surdejsboller er nu hurtigt og nemt at bage med med Dr. Oetkers tørret surdej. Man kan sige, at Dr. Oetker har startet surdejen op for dig!
Det du skal gøre er blot at tilsætte surdejen i melet, og så gøre som du ellers plejer, når du bager brød - dog undlad gæren, da den er tilsat i posen med tørret surdej.
Dr. Oetker surdej har en mindre syregrad end fx hvedesur eller rugbrødssur, og dermed ikke den syrlige smag - men den har surdejens andre skønne egenskaber. Da Dr. Oetker Surdej får ikke brødet til at smage så surt, er det også perfekt at bruge, i det mere søde køkken.
Hævetiden er 2 timer og 1 pose surdej rækker til 1/2 kg mel (enten 12 boller, 2 baguettes eller 1 brød).
Det skal du bruge:
1 ps. Dr. Oetker Surdej
500 g hvedemel
4 dl lunkent vand
10 g salt
2 spsk. olie
Sådan gør du:
Bland posens indhold med mel og vand. Ælt dejen med en håndmixer påsat dejkroge i 5 minutter.
Tilsæt salt og ælt endnu 5 minutter til dejen samler sig.
Smør en skål med olie, læg dejen i, dæk den med plastfilm og lad dejen hæve ved stuetemperatur i 2 timer.
Sæt en bageplade i midten af ovnen og en bradepande i bunden.
Tænd ovnen på 250 gr varmluft.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Spænd dejen op ved at folde siderne ind over dejen. Skær dejen ud og læg den på bagepapir.
Træk bagepapiret over på den varme bageplade og hæld kogende vand i bradepanden i bunden af ovnen. Skru ned på 220 gr.
Bag i 8 minutter. Tag bradepanden med vand ud, og bag videre i 7-8 minutter til de er gennembagte.
TIP:
Vil du lave lager til fryseren, så undlad at bage dem længere end de første 8 minutter. Lad dem køle af, frys dem, og bag dem direkte fra fryseren i ovnen på 200 gr. i 10 minutter.
Flydende maltekstrakt - perfekt til rugbrød. Maltekstrakt egner sig fortrinligt i bagværk eller til sødning af grød og drikke.
Opbevaring: uåbnet ved stuetemperatur. Efter åbning opbevares produktet køligt, gerne i køleskab.
Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.
Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.
Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.
Pose med 500g = til ca. 500 brød.
Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 2x 375g poser = 750g Maltmel
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 8x 375g poser = 3g Maltmel
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Intens, men velafbalanceret karamelchokolade med rige toner af karamel, smør, fløde og et drys af salt.
Callebaut GOLD er en spændende og utrolig flot hvid chokolade, der er tilsat karameliseret sukker (ingen kunstig farve!) og dermed har et flot og elegant gyldent skær.
Chokoladen er god til støbning of fyldte chokolader.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi elsker cookies - administrer samtykke
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik osv. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionelle
Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder til lignende markedsføringsformål.
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.