Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Stencil til Chokoladeform CW1673 – Chocolate World

Pris: Kr.99,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Varenummer (SKU): STENCW1673 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve.

Du skal blot lægge pladen henover formen – når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.

  • Nem at bruge
  • Kan genbruges
  • Tåler opvaskemaskine

Denne plade passer til chokoladeformen CW1673 – Chokoladeformen medfølger IKKE.

Relaterede produkter

  • Stencil til Chokoladeform CW2295 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil far kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW2295 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Stencil til Chokoladeform CW1921 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1921 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:3
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionel vibrationsbord fra belgiske Chocolate World. Vibrationsbordet kan bruges med chokoladeformene fra 1000 og 2000 serierne. Gummimåtter og sugekopper inkluderet for støjreduktion og stabilitet. Størrelse: ca.. 49 x 30 x 36,2 cm Spænding: 220 volt, 500w - skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Sådan bruger du vibrationsbordet:  Chokoladeformene fyldt med chokolade sættes på den flade overflade. Vibrationerne i bordet vil ryste luftboblerne op til overfladen. Herefter vendes formene ud på rillerne og ned i chokoladesmelteren.
    OBS: Chokoladesmelter er ikke inkluderet.
    Står maskinen ikke som på lager - så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger. Vi kontakter dig med nærmere info om levering.
     
    Pris: Kr.6.999,95
    Lagerbeholdning:1
  • Digital Termometer, Chocolate World

    Funktionelt digitaltermometer fra Chocolate World.

    Med følgende smarte funktioner: - Kan måle fra -50°C til +300°C - Har en "hold" funktion - Automatisk sluk - Der medfølger hylster i plast, med lommeclips - Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C) Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Benytter 1 stk. LR1130 eller AG13 batteri som medfølger i pakken. Størrelse: 30mm x 20mm x 254 mm OBS: - Rør ikke ved spyddet, når målingen lige er færdiggjort. - Skyl spyddet i kogende vand før og efter brug.
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:3
  • 24kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 24L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 150 mm 
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt. - hvis ikke på lager, ca. 10 dages leveringstid.
     
    Pris: Kr.5.999,95
    Lagerbeholdning:2
  • 12kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 12L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 100 mm
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
    Pris: Kr.4.499,95
    Lagerbeholdning:2
  • 6kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 6L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 325 x 265 100 mm - se større modeller lige HER
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
     
    Pris: Kr.3.499,95
    Lagerbeholdning:8
  • Chocolate Artist USB Key - Chocolate World

    Tilslut denne Chocolate Artist USB-nøgle til din computer, og få adgang til udskrivningsfunktionen programmet 'Chocolate Artist'.
    USB-sikkerhedsstikket er nøglen, der giver dig mulighed for at udskrive dit eget design på neutrale transferark. Du skal bruge en almindelig computer samt en printer med fødevaregodkendt blæk.
    USB-sikkerhedsstikket indeholder ikke software eller data: du kan downloade softwaren HER, og dette er gratis. For at fortsætte med udskrivningen på de neutrale transferark skal computeren have USB-sikkerhedsstikket tilsluttet (for at "tillade" printeren at bruge softwaren).
    Softwarefunktioner: - Kører på Windows 2000, XP, Vista og Windows 7. - Understøtter alle TWAIN-kompatible scannere. - Importér alle større billedformater som jpeg, gif, tiff og png. - Placer design automatisk for korrekt udskrivning på overførselsark. - Opret tekst og beskeder med lethed, tilføj endda cirkulær tekst til rund chokolade. - Udfyld let hele overførselsark. - Omfatter muligheden for at anvende specielle effekter og beskære billeder.
    Bemærk: 4406S, 1000L06, 1000L08, 1000L11, 1000L18 og 1000L23 er ikke muligt at designe i softwaren.
    ART1001
    Pris: Kr.1.399,95
    Lagerbeholdning:3
  • 3kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Specielt velegnet til at dyppe fx flødeboller i. Se denne smelter hvis du primært støber chokolader i plader. Ekstra stor beholder, med plads til 3L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Størrelse: ca.. 31 x 31 x 18 cm - skålens størrelse: Ø24cm x 11cm højde.
    Spænding: 220 volt
     
    Pris: Kr.2.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Puliform Rengøringsmiddel Til Polycarbonat Forme - 5L, Chocolate World

    Stor dunk med 5L  speciel opvaskemiddel til professionelle chokoladeforme fremstillet i polycarbonat. Husk også det specielle afspændingsmiddel Brillform til efterfølgende skylning af forme. Det er meget vigtigt at man ikke benytter almindelig afspændingsmiddel og opvaskemiddel til skylning af forme, da det er så krads at overfladen på formene kan blive permanent ødelagt. Her er vores officielle rengøringsvejledning til grundig rengøring af polycarbonatforme: Du skal bruge Puliform Professional Opvaskemiddel til at rengøre formene Brillform Professional Afspændingsmiddel til efterfølgende skylning Trin 1: Fjern overskydende chokolade Brug en paletkniv eller skrabeblad til at fjerne overskydende chokolade, der er tilbage på formene, så godt som muligt. Trin 2: Vask Tilsæt den anbefalede mængde af ​​Puliform Opvaskemiddel som som angivet på emballagen. For vores produkt er denne dosis 250 gr for hver liter vand, du bruger. Brug kun et rengøringsmiddel, der er egnet til brug på polycarbonat, med en pH-værdi mellem 9,5 og 10,5. Kaustiske rengøringsmidler med en alkalisk reaktion i vand må ikke anvendes. Vandtemperaturen skal være ved en konstant temperatur på ca. 40°C. Vi anbefaler, at du  kontrollerer temperaturen inden brug, da en meget høj temperatur kan medføre, at formenes holdbarhed forringes. Vi anbefaler også at du benytter and med så lavt et indhold af kalk og mineraler som muligt - fx demineraliseret vand. Læg dine forme ned i blandingen af vand og opvaskemiddel. Hold formene under vand i 1 til 2 timer, inden du begynder at skylle dem rene. Trin 3: Skylning Efter vask med Puliform skal formene skylles for at fjerne eventuelt resterende opvaskevaskemiddel. Brug demineraliseret vand ved en temperatur, der ikke er højere end 60°C, i kombination med et afspændingsmiddel, der er egnet til brug med polycarbonat og med en maksimal pH-værdi på 7 - vi anbefaler på det kraftigste Brillform som er den eneste der er testet til formålet. Tilsæt mængden af ​​afspændingsmiddel som anbefalet på emballagen. For Brillform er denne dosis 2 ml for hver liter vand, du bruger. Trin 4: Tørring Vanddråberne, der er tilbage efter skylning, kan fjernes ved hjælp af en varmepistol eller hårtørrer, der indstilles til en max temperatur på højst 70°C. Glem ikke at tørre formens bagside, så drypper det ikke på rene forme når de stables Trin 5: Støbning Når du begynder at bruge de rensede forme igen, anbefaler vi, at du først støber en eller to gange med ren chokolade og genbruger den chokolade. Dette vil forbedre glansen på de efterfølgende chokolader. Den blanke finish af chokoladen øges, hver gang formen bruges.  
    Pris: Kr.629,95
    Lagerbeholdning:2
  • Brillform Afspændingsmiddel Til Polycarbonat Forme - 5L, Chocolate World

    Stor dunk med 5L  speciel afspændingsmiddel til professionelle chokoladeforme fremstillet i polycarbonat. Husk også den specielle opvaskemiddel til forudgående rengøring af forme. Det er meget vigtigt at man ikke benytter almindelig afspændingsmiddel og opvaskemiddel til skylning af forme, da det er så krads at overfladen på formene kan blive permanent ødelagt. Her er vores officielle rengøringsvejledning til grundig rengøring af polycarbonatforme: Du skal bruge Puliform Professional Opvaskemiddel til at rengøre formene Brillform Professional Afspændingsmiddel til efterfølgende skylning Trin 1: Fjern overskydende chokolade Brug en pallekniv eller skrabeblad til at fjerne overskydende chokolade, der er tilbage på formene, så godt som muligt. Trin 2: Vask Tilsæt den anbefalede mængde af ​​Puliform Opvaskemiddel som som angivet på emballagen. For vores produkt er denne dosis 250 gr for hver liter vand, du bruger. Brug kun et rengøringsmiddel, der er egnet til brug på polycarbonat, med en pH-værdi mellem 9,5 og 10,5. Kaustiske rengøringsmidler med en alkalisk reaktion i vand må ikke anvendes. Vandtemperaturen skal være ved en konstant temperatur på ca. 40°C. Vi anbefaler, at du  kontrollerer temperaturen inden brug, da en meget høj temperatur kan medføre, at formenes holdbarhed forringes. Vi anbefaler også at du benytter and med så lavt et indhold af kalk og mineraler som muligt - fx demineraliseret vand. Læg dine forme ned i blandingen af vand og opvaskemiddel. Hold formene under vand i 1 til 2 timer, inden du begynder at skylle dem rene. Trin 3: Skylning Efter vask med Puliform skal formene skylles for at fjerne eventuelt resterende opvaskevaskemiddel. Brug demineraliseret vand ved en temperatur, der ikke er højere end 60°C, i kombination med et afspændingsmiddel, der er egnet til brug med polycarbonat og med en maksimal pH-værdi på 7 - vi anbefaler på det kraftigste Brillform som er den eneste der er testet til formålet. Tilsæt mængden af ​​afspændingsmiddel som anbefalet på emballagen. For Brillform er denne dosis 2 ml for hver liter vand, du bruger. Trin 4: Tørring Vanddråberne, der er tilbage efter skylning, kan fjernes ved hjælp af en varmepistol eller hårtørrer, der indstilles til en max temperatur på højst 70°C. Glem ikke at tørre formens bagside, så drypper det ikke på rene forme når de stables Trin 5: Støbning Når du begynder at bruge de rensede forme igen, anbefaler vi, at du først støber en eller to gange med ren chokolade og genbruger den chokolade. Dette vil forbedre glansen på de efterfølgende chokolader. Den blanke finish af chokoladen øges, hver gang formen bruges.  
    Pris: Kr.629,95
    Lagerbeholdning:4
  • Truffles Magnetform, Chocolate World

    Denne magnetisk chokoladeform fra Belgiske Chocolate World er udført i professionel kvalitet i 1. klasses polycarbonat. Dette sæt består af 2 magnetforme, som gør, at du kan lave skaller til chokoladetrøfler.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 12,5 gr
    Hver chokolade måler: 27x29 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x38,5 mm
    Type af form: Magnetisk + Dobbeltform*
    *Forskellige typer af forme: Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig. Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m. Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen
     
    Pris: Kr.599,95
    Lagerbeholdning:3
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:437
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:75
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:177
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:168
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:40
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:112
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:116
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:64
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:135
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.