Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Sæt til Chokolade Overtræk – 4 dele, Städter

Pris: Kr.239,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

6 på lager

Varenummer (SKU): 4018598350021 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med dette sæt får du, det du skal bruge, når du overtrække med chokolade/candy melts – det kan f.eks. være lækkert konfekt, frugt, kiks eller andet.

Sættet indeholder følgende:

– En afdrypningsrist
– 2-strenget dyppegaffel
– 3-strenget dyppegaffel
– Spiral dyppegaffel
Det letter arbejdet væsentligt, hvis man har en chokoladesmelter, men vandbad og/eller microvn virker bestemt også 🙂

Relaterede produkter

  • Dyppeværktøj Chokolade, 10 dele

    Flot sæt med 10 dyppegafler til chokolade samlet i en kuffert. Sættet består af følgende dyppegafler: Rund dyppegaffel i følgende størrelser:  14 mm, 16 mm, 18 mm og 20 mm Trekantet dyppegaffel Spiral dyppegaffel Dråbe dyppegaffel 2-, 3- og 4- strenget dyppegaffel Farven kan skifte mellem orange og sort på plasten vi får leveret.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:11
  • Choco Stamp - Sæt med 4, Silikomart

    Revolutionerende sæt med 4 stempler. Med dissse stempler kan du lave de flotteste mønstre på dine praliner. Fremgangsmåde: (se eventuelt videoen nedenfor) - Mal din chokoladeform med kakaosmørfarve som du ønsker det - Varm stemplet op med en hårtørrer eller en varmepistol - Sæt stemplet ned i formen, og smelt kakaosmørret - Tør af med en fnugfri klud - Støb dine praliner som normalt Sæt lavet i samarbejde med Lluc Crusellas til at dekorere praliner. De 4 stempler er beregnet til Silikomart formen Semisfera 01-P (52.913.86.0165) - find den HER. Sættet består af 4 plasthåndtag og 4 silikonestempler med 4 forskellige designs til at skabe flotte dekorationer. Håndtaget passer perfekt ind i det firkantede hulrum på stemplet, hvilket giver maksimal stabilitet, når du dekorerer. Stempelstørrelse: ca. ø31 h 17 mm | ø1,22 h 0,7'' SE OGSÅ VORES SAMPAK HVOR DER BÅDE ER STEMPLER OG EN FORM MED Maskinopvask anbefales ikke. https://youtu.be/GMDCo7xys5U
    25.153.02.0065
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:7
  • Chokolade Startpakke

    Indeholder 2  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - model kan variere - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve - Valrhona Choko Lex - gennemgang af Valrhona chokolader - Barry Callebaut Choko Lex - gennemgang af Callebaut, Cacao Barry og Chocovik chokolader Det hele pakket flot i pæn gaveæske - perfekt værtindegave! Vi har forskellige startpakker til chokoladefremstilling, men denne pakke danner basis for dem alle. Se eventuelt vores større startpakker, hvor dette sæt også indgår: - Chokolade Startpakke Medium - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge en skål til temperering, samt naturligvis din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:19
  • 3-i-1 Rullepind Sæt - 17 dele, Städter

    I dette sæt får du hele 3 rullepinde i forskellige størrelser med afstandsstykker i forskellige størrelse - mulighederne er derfor mange. Rullepindene kan bruges til alt fra gærdeje, tærte- og wienerbrødsdeje til fondant og marcipan. De er lavet i plastik af høj kvalitet, og afstandsringene er lavet i silikone. Størrelser på rullepindene: - Ø 2 x 23 cm - Ø 3 x 40 cm - Ø 4,5 x 50 cm Rullepindene tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at vaske dem af i hånden med en mild sæbe - eller tørre dem af med en fugtig klud umiddelbart efter brug.
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:1
  • Chokolade Paletkniv - 23cm

    Kvalitets chokolade palet kniv fra belgiske Chocolate World. Med en totallængde på 36cm og et blad på hele 23cm, har den en perfekt størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense kanter og andre overflader, m.m. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:4
  • Chokolade Skrabeblad - 15cm

    Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade. Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander Måler 15x10cm, og har både en buet og en flad side Vil du sparre lidt penge? Køb nøjagtigt samme skrabeblad med vores logo på lige HER  
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:96
  • Chokolade Termometer, Silikomart

    Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart.

    Med dette termometer får du både en rørespartel, og et præcist måleinstrument. Termometeret kan måle fra 0°C til 160°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering. Med langt skæfte, så man ikke fedter fingrene ind. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Dimensions: 320 x 70 mm
    70.096.98.0062
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:11
  • Chokolade Startpakke Medium

    Indeholder 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve på dansk Se eventuelt vores større startpakker, hvor der indgår en chokoladesmelter: - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.749,95
    Lagerbeholdning:1
  • Chokolade Startpakke Pro

    Indeholder en chokoladesmelter, 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Kvalitets Chokoladesmelter med 1,5kg beholder - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarveer på dansk Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.1.349,95
    Lagerbeholdning:1
  • Sæt med 4 Røreskåle - 1+2,5+4,5+9L

    Endeligt kan du få vores meget populære BageBixen.dk røreskåle i et smart sæt med 4 forskellige størrelser!
    Bemærk: Der kan tilkøbes praktiske låg lige HER - låg medfølger ikke i pakketilbuddet.
    Perfekt til dej, chokolade, ganacher og meget mere.
    Røreskåle i praktiske størrelse, til piskning, opvarmning og temperering.
    Tåler mikrobølgeovn og er derfor perfekt til temperering af chokolade.
    Materialet er slagfast plastik, i professionel fødevaregodkendt kvalitet.
    De 4 skåle er alle fremstillet i slagfast PP plastic, og tåler fra -20 til +120°C.
    Størrelserne er:
    - Diameter: ø19 cm - kan rumme 1L / 1.000ml
    - Diameter: ø24 cm - kan rumme 2,5L / 2.500ml
    - Diameter: ø28 cm - kan rumme 4,5L / 4.500ml
    - Diameter: ø35,5 cm - kan rumme 9L / 9.000ml
    Skålene fylder ikke meget, da de kan stables inden i hinanden - også med låg på.
    Pris: Kr.189,95
    Lagerbeholdning:1
  • 100 Smagfulde Chokolader, Bog

    Bogen 100 Smagfulde Chokolader er skrevet af Kathrine Juul Faudel og Marie-Louise Kristensen, som er tidligere deltagere i tv-programmet Sukkerchok. I 100 Smagfulde Chokolader finder du en masse forskellige opskrifter, så du kan sammensætte og servere dine yndlingssmage i en lækker chokolade. Du kan lave dine egne kombinationer, i et, to eller tre lag eller fx kaste dig ud i deres nyfortolkninger af dessert- og kageklassikere. Måske der ligger et bud på dit nye go-to fyld? I deres tidligere bog Kreative Chokolade Kreationer præsenterede de alle de vigtige ting omkring dekoration, temperering og støbning af chokolade. Nu tager de dig med videre på rejsen mod 100 Smagfulde Chokolader! Så… hvis du har lyst til at udfordre vennernes smagsløg med nogle anderledes og smagfulde dessertchokolader, forkæle børnene med en hjemmelavet chokoladeklassiker eller nappe en lækker voksen-chokolade til aftenkaffen, så skal 100 SMAGFULDE CHOKOLADER med sikkerhed bo i din bogreol. Udgivelsesdato: 2021 ISBN: 978-87-972727-2-5 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 244
    Pris: Kr.239,95
    Lagerbeholdning:3
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:290
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:223
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:86
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:93
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:83
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:86
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:43
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:56
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:85
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:25
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:121
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.