Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Royal Praline Chokoladeform, Chocolate World

Pris: Kr.149,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

5 på lager

Varenummer (SKU): CW1885 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Flot og royal form til fyldte praliner.Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.

Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
Tekniske data om formen:
Vægt pr. færdig chokolade: 12 gr
Hver chokolade måler: 26 x 26 x 16 mm
Fordybninger: 3 x 8 huller
Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
Type af form: Almindelig*

*Forskellige typer af forme:

Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

 

Relaterede produkter

  • Praline Tajine Chokoladeform, Chocolate World

    Flotte Tajine forme.
    God til fyldte chokolader. Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World. Med én form kan du lave 21 halve, som efterfølgende kan fyldes og samles - for at lave en 3D model i én støbning, skal du bruge to forme. Prisen her er for 1 form.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 6,2 gr
    Hver chokolade måler: 33 x 28,5 x 16,5 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Dobbeltform*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

      https://youtu.be/MhEVNHXQLCU
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bear Praline Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Flot chokolade-form som især er velegnet til fyldte chokolader.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 12,7 g
    Hver chokolade måler: 30x30x22 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x30 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:3
  • Praline Fan Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Flot form som især er god til fyldte chokolader.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 8 gr
    Hver chokolade måler: 31,5x31,5x16 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:3
  • Praline Pyramid Chokoladeform, Chocolate World^

    Designet af Frank Haasnoot.
    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 6,5 gr
    Hver chokolade måler: 35x30x31 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Praline Calisson - Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 7,6 gr
    Hver chokolade måler: 42,5 x 17 x 15 mm
    Fordybninger: 3 x 8 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*
    *Forskellige typer af forme: Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig. Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m. Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:7
  • Praline Éclair - Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 8,5  gr
    Hver chokolade måler: 49 x 14 x 12 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*
    *Forskellige typer af forme: Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig. Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m. Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:7
  • Praline Swirl Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Flot form som især er god til fyldte chokolader.
    Denne form har er specialproduceret til: WCM 2013
    Collection: Vladimir Terentyev - Russia
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 8 gr
    Hver chokolade måler: 27x27x22  mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x30 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:2
  • Praline Ruby Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 8,5 g
    Hver chokolade måler: 39,5x34,5x13,5 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:9
  • Praline Curve Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Flot form som især er god til fyldte chokolader.

    Bagedystdeltager Kirsten Thur har lavet et fantastisk flot bud på hvordan formen kan dekoreres, samt hvilket fyld der passer godt til - værsgo, til dig fra BageBixen.dk, i samarbejde med Kirsten Thur :-)
    Før du går i gang: For at få de flotte blanke chokolader er det vigtigt at pudse dine forme med vat. Derefter skal kakaosmør tempereres, smelt det forsigtigt mellem 40-50 grader og tilføj 1/3 usmeltet kakaosmør. Massen skal være 31 grader for at være tempereret sigt eventuelle klumper fra. Tag så din tempererede kakaosmør og dyp vatrondellen i og smør et tynd lag i din form og stil til side. Når formen ligner den er dugget helt til, er den klar!  
    Du finder god støbechokolade lige HER Chokoladefarver HER Fedtopløselige farver HER Kakaosmør HER
      Dekorer formen: Til denne form bruges chokoladefarverne rød, gul, grøn og blå på flaske. For at få lidt dybere nuancer er der brugt tilsvarende farver dog i fedtopløslig farvepulver som også kan købes på hjemmesiden. Pulverfarven kan frit blandes i det farvede kakaosmør til den ønskede nuance er opnået.   Tag en ny opvaske svamp og klip den gule del i størrelser der passer til hullerne i formen. Så begynder det sjove. Du tager nu en farve ad gangen og dupper ned i formen. Det er meget vigtigt at du kommer lidt på ad gangen, da det kun er små plamager der skal dækkes og ikke hele facaden. Tænk på at det egentlig skal være små klatter. Inden du skifter til en ny farve er det vigtigt at den første farve har sat sig. du kan derfor med fordel lige komme formen i køleskabet 1 minuts tid. OBS den blå farve pensles i til sidst. Når farverne har sat sig støbes chokoladeskallerne.   Dette gøres ved at smelte 400g mørk chokolade og 40g kakaosmør over vandbad. Din chokolademasse skal nå 46 grader inden du poder (altså tilføjer usmeltet) chokolade til din masse er 29 grader, hvorefter du varmer den op til 32 grader. Denne mængde er nok til 1 form. Fyld din form med tempereret chokolade, bank den forsigtigt i bordet for at få eventuelle luftbobler ud og vend derefter formen på hovedet ned i skålen med chokolade og skrab den ren. Lad nu formen ligge på køkkenbordet til chokoladen har sat sig. Det er nu tid til at lave fyldet. Men hold din tempererede chokolade i temperatur under hele forløbet så du ikke skal starte forfra.   Salt Karamel Praliné
    • 3 dl sukker
    • 3 dl vand
    • 125 g sukker
    • 125 g fløde
    • 30 g smør
    • 108 g lys chokolade
    • Havsalt
     
    • Til din karamel skal sukkeret smeltes langsomt i en gryde - det tager ca. 10 minutter ved middel varme.
    • Varm fløden op, og hæld den lidt efter lidt i det smeltede sukker. Giv den et opkog og stil den til side, så den kan køle ned til 40 grader.
    • Tilføj her smørret. Vej massen - du skal nemlig have tilsvarende vægt i smeltet utempereret chokolade.
    • Hæld så karamellen over chokoladen og smag til med havsalt.
    • Når massen er under 29 grader kan den med en sprøjtepose fyldes i formen ca. til 1mm fra kanten.
    • Stil formen i køleskabet maks 10 minutter mens du får styr på din tempererede chokolade og kom den i en sprøjtepose.
    • Luk alle skallerne og skrab formen ren.
    Stil formen til side til chokoladen har sat sig og kan vendes ud af formen.

    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 7,5 gr
    Hver chokolade måler: 45,5x28,5x14 mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:82
  • Braille Praline "Milk" Chokoladeform, Chocolate World

    Denne form har på braille ("blindeskrift") præget ordret MILK. På den måde kan svagtseende og blinde "læse" på chokoladen hvad det er.
    Findes også med "DARK" og "WHITE" præg.
    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 12,6 gr
    Hver chokolade måler: 49,67 x 21,11 x 12,3 mm
    Fordybninger: 2 x 9 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*
    *Forskellige typer af forme: Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig. Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m. Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:2
  • "The Praline Home" Chokoladeform, Chocolate World^

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 7,5 gr
    Hver chokolade måler: 30x18x15 mm
    Fordybninger: 4 x 8 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Yin-Yang Praline Chokoladeform, Chocolate World^

    Moderne udgave af den klassiske Yin/Yang.
    God til fyldte chokolader.Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: - gr
    Hver chokolade måler: 26 x 26 x 15 mm
    Fordybninger: 3 x 8 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:6
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.