Beskrivelse
Zelecteds Økologiske Pizzamel Napolitana, er udviklet specielt til fremstilling af autentiske tynde og sprøde pizzabunde.
Melet er især velegnet til Napolitansk Pizza, New York Style Pizza og Pizza Romana.
Zelected anbefaler, at man planlægger sine pizzaer i god tid, da man får det bedste resultat, når dejen modner i 18-24 timer. Dette giver en nem og smidig dej, med masser af smag.
Melet er formalet som Tipo 00. Det er den fineste formalingsgrad, som er med til at sikre en saftig krumme og en sprød skorpe.
Pose med 1kg.
Styrke: W280
W-værdi:
Dette mel har en W-værdi på 280, som er et udtryk for melets styrke og evne til at optage vand, samt den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. Jo højere W-værdi, jo mere smidig og nem er dejen at arbejde med.
90 – 160 = Lav melstyrke
Anvendes ofte til kager og finere bagværk.
160 – 250 = Medium melstyrke
Anvendes til brød og almindeligt bagværk.
250 – 310 = Stærk melstyrke
Anvendes primært til pizza og langtidshævet brød.
> 310 = Meget stærk melstyrke
Anvendes primært til rustikke brød og pizza, hvor dejen har et meget højt vandindhold.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.