Beskrivelse
Kæmpekøb med 10kg.
Callebaut Non Temp er en “Easy Melt” chokolade – som teknisk set slet ikke er en chokolade. Forklaringen er at Non Temp er lavet på basis af godt kakaopulver, sukker og vegetabilsk fedt. Dette gør at det ligner og i vid udstrækning smager som ægte chokolade.
Fordelen ved Non Temp er at den ikke skal tempereres inden brug. Den skal blot smeltes, og så er den klar.
Et meget brugt produkt hos mange bagere og konditorere til snirkler m.m.
Bøtte med 10 kg (ompakket). Sælges også andre størrelser.
Beskrivelse fra prodcenten:
Smager, ligner og størkner som ægte chokolade, med et sprødt knæk!
Under visse betingelser, kan det være svært at arbejde med chokolade. Især i meget varme klimaer eller køkkener med for høj en luftfugtighed. Hard Bakers Coating er en masse med en smag, mundfylde og glans, der kommer virkelig tæt på ægte chokolade, men behøver ikke temperering. Simpelthen smelte, anvende og køle direkte. Efter hærdning har slutresultatet udseende og blød satin glans af chokolade, med et hårdt, chokolade-lignende knæk.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.