Beskrivelse
“Low Carb High Fat,” eller LCHF som det ofte kaldes, er en af nutidens mest populære kosttendenser.
Essensen af LCHF er at reducere indtaget af kulhydrater og øge indtaget af fedt. Dette indebærer at undgå kornprodukter og sukker i kosten.
Men hvad gør man, når man vil undgå brød og kager, som normalt er baseret på netop disse ingredienser? Dette spørgsmål besvarer Jane Faerber i sin bog “LCHF – brød og kager”, hvor hun præsenterer et væld af opskrifter, billeder samt tips og tricks til at bage brød, der passer til den sunde livsstil. Bogen inkluderer de bedste opskrifter fra hendes tidligere udgivelser samt 18 helt nye opskrifter.
Med “LCHF – brød og kager” bliver det både nemmere og sjovere at omfavne en livsstilsændring.
Udgivelsesdato: 2014
ISBN: 978-87-400-1677-2
Sprog: Dansk
Indbinding: Paperback
Sidetal: 139
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.