Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Kakaonibs – 800g, Callebaut

Pris: Kr.329,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

8 på lager

Varenummer (SKU): 5410522250442 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner.

De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let biter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müsli, kager, bagværk, desserter og meget mere.

Indeholder 800g

 

Relaterede produkter

  • Kakaonibs - 100g, Callebaut

    Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner. De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let bitter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müesli, kager, bagværk, desserter og meget mere. Kommer i praktisk pose, der holder på smagen og kan genlukkes. Ompakket professionelt af "Konditorens", da de fra producenten kun findes i 800g poser og større. Indeholder 100g Fremstillet af Barry Callebaut, og sælges også i en stor pose med 800g. Se mere HER
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:45
  • Callebaut Bresilienne Hazelnut/Hasselnød Krokant 1kg

    Hakkede, ristede og karamelliserede hasselnødder af fineste kvalitet fra Callebaut.
    Callebaut Bresilienne Hasselnødder er velegnet både som et lækker sprød crunch på f.eks desserter, cupcakes, kager m.m eller blandet i bagværk, chokolade, ganaches, pralines m.m, hvor bresilienne vil forblive crunchy.
    Indhold: 1 kg.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:6
  • Callebaut Crispearls Milk, 800g

    Mælkechokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Stor pose med 800g.
    Disse små perler overtrukket med 823 mælkechokolade, har en fantastisk mælkechokolade smag  og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Opbevaring: 12 - 20° C
    Indhold: 800g i en genlukkelig pose.
    28,3% kakao - 84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CEM-CC-M1CRIE0-W97 - CHM-CC-CRISPE0-02B
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut ChocoBase - Ismix Mørk, 800g

    Basismix til luksus is med mørk chokolade Til denne gelatomix skal du blot tilføj din foretrukne chokolade for at skabe en unik gelato-smag Sådan bruges mixen Følgende kan naturligvis skaleres ned hvis man ønsker en mindre portion: • Bland posens indhold med 2,4 kg varmt vand (70-85 °C) og 800 g af din foretrukne mørke chokolade. Der skal røres i ca. 2 minutter til chokoladen er opløst. • For at få en bedre struktur, lad den hvile i køleskab (3-5 ° C) i ± 30 minutter. • Hæld blandingen i en ismaskine og lad den køre til den ønskede konsistens  opnås
    Pose med 800g, hvilket er nok til c. 4,5L færdig is.
    Producentens beskrivelse:
    Lav din egen signatur gelato-smag. ChocoBase er den ultimative base til mørk chokoladeis til ægte kunsthåndværkere, da den får en mere intens chokoladesmag. Bland det med din foretrukne fineste belgiske mørke chokolade for at skabe fuld-aromatiseret, glatstruktureret chokoladegelato med en perfekt cremet konsistens. Det giver en rig mundfølelse og behagelig struktur. Det er den perfekte base for den kunstneriske iselsker, der ønsker at skabe hans eller hendes unikke smag.
    Teknisk betegnelse: MXD-ICE10SF-V99
     
    Pris: Kr.209,95
    Lagerbeholdning:3
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 200g

    Paillete Feuilletine kaldes også for konditorknas, og er egentligt en slags fransk pandekage (crêpe - Gauffres Dentelles), som man kan benytte til at give en knasende effekt til chokolader, kager og desserter.
    Meget populært som knas i chokoladebarer og orangestænger m.m..
    Bemærk at Paillete Feuilletine altid skal blandes med chokolade, en nøddepasta, nougat eller en blanding af andet fedtholdigt inden det benyttes i en kage eller dessert. Ellers vil det blive blødt.
    Teknisk betegnelse: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produktet leveres professionelt ompakket af Konditorens.dk
    Pris: Kr.64,95
    Lagerbeholdning:37
  • Callebaut Crispearls White, 800g - Mona Lisa

    Hvide chokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Stor pose med 800g.
    Disse små perler overtrukket med W2 Hvid chokolade, har en fantastisk chokolade smag  og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Opbevaring: 12 - 20° C
    Indhold: 800g i en genlukkelig pose.
    25,2% kakao - 84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CHW-CC-CRISPE0-02B
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:4
  • Yopol - Yoghurtpulver, 600g

    Yogpol/Yopol tilfører en helt unik smag af yoghurt til alle de retter, som ikke umiddelbart kan tilsættes frisk youghurt. Kan bl.a. bruges til fremstilling af karameller og croquants, småkager, sandkagetyper og andre dejmasser samt fyld til chokolader. Fremgangsmåde: Tilsættes efter behag.
    Indhold: 600g
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:3
  • Callebaut Crispearls Ruby, 800g - BEDST FØR 04/25

    Ruby chokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Stor pose med 800g.
    Disse små perler overtrukket med Rubychokolade, har en fantastisk chokolade smag  og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Opbevaring: 12 - 20° C
    Indhold: 800g i en genlukkelig pose.
    84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CER-CC-R1CRIE0-W97
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:2
  • Pistacienødder Usaltede, 100g

    Store flotte pistaciekerner med dyb grøn farve. Pistacienødderne er usaltede, og kan nemt hakkes til pynt eller deles i halve. I pose der kan genlukkes - bør opbevares tørt, køligt og ude af sollys. 100g pr. pose.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:112
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 2,5kg

    Paillete Feuilletine kaldes også for konditorknas, og er egentligt en slags fransk pandekage (crêpe - Gauffres Dentelles), som man kan benytte til at give en knasende effekt til chokolader, kager og desserter.
    Meget populært som knas i chokoladebarer og orangestænger m.m..
    Bemærk at Paillete Feuilletine altid skal blandes med chokolade, en nøddepasta, nougat eller en blanding af andet fedtholdigt inden det benyttes i en kage eller dessert. Ellers vil det blive blødt.
    Teknisk betegnelse: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produktet leveres enten i original emballage fra Callebaut eller Cacao Barry (samme firma).
    Pris: Kr.549,95
    Lagerbeholdning:4
  • Fondant Pulver, 500g

    Også perfekt til fyld i fyldte chokolader! Blandes med en aroma, fx Pebermynte
    Ønsker du en blødere glasur end royal icing, er denne Fondant Icing pulver den helt rigtige for dig. Blandingen er let at lave, og med lækker smag og smuk farve. Perfekt til dekoration af alle slags kager og godbidder.
    Sådan gør du:
    Sigt Fondant pulver i en skål, lav en fordybning i midten.
    Tilsæt varmt, kogt vand, 1 teskefuld ad gangen og bland grundigt. Reguler med vand indtil den ønskede konsistens. Bruges straks.
    Ønsker du en buttercream (smørcreme) glasur, bland da 125g usaltet smør med 250g Fondant Icing Pulver og tilsæt ca. 2 tsk. varmt, kogt vand og pisk godt sammen. Buttercremen er især velegnet til at sprøjte på cupcakes/kager som topping.
    Indhold: 500g fondantpulver
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:78
  • Fondant Pulver, 1.500g

    Også perfekt til fyld i fyldte chokolader! Blandes med en aroma, fx Pebermynte
    Ønsker du en blødere glasur end royal icing, er denne Fondant Icing pulver, fra Squires Kitchen, den helt rigtige for dig. Blandingen er let at lave, og med lækker smag og smuk farve. Perfekt til dekoration af alle slags kager og godbidder.
    Sådan gør du:
    Sigt Fondant Icing pulveret i en skål, lav en fordybning i midten.
    Tilsæt varmt, kogt vand, 1 teskefuld ad gangen og bland grundigt. Reguler med vand indtil den ønskede konsistens. Bruges straks.
    Ønsker du en buttercream (smørcreme) glasur, bland da 125g usaltet smør med 250g Fondant Icing Pulver og tilsæt ca. 2 tsk. varmt, kogt vand og pisk godt sammen. Buttercremen er især velegnet til at sprøjte på cupcakes/kager som topping.
    Indhold: 1.500g fondantpulver fordelt i 3 poser med hver 500g
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.