Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Instaferm Red – 500g, Tørgær

Pris: Kr.89,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

41 på lager

Varenummer (SKU): 5604475116010 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Instaferm RED eller Fermipan er en hurtigvirkende tærgær med betydeligt højere gæringsaktivitet end traditionelle gær.

Kan takket være en speciel coating  bruges i gærdeje med et sukkerindhold på helt op til 10%.

Denne tørgær er fremstillet af en specielt udvalgt stamme af gær (Saccharomyces cerevisiae) produceret ved en speciel fermenteringsproces og patenteret tørringsproces.

Instaferm RED bidrager også til god volumen, rig farve og fremragende aroma i alle gærdejede produkter.

Der går 6-8 gram tørgær til 1/2 kg mel, hvor man oftest bruger 20-25 gram gær. Så 1 hel pakke frisk gær (50 gram) = 12-16 gram tørgær.

Hvis man vil koldhæve natten over, bruges ca 1 tsk. tørgær.

Fri for gluten og hvedemel. Vegansk.

Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejen under æltning.

Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning.

Relaterede produkter

  • Tørgær, 500g

    Kvalitets tør gær -  præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er,  at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:409
  • Tørgær, 1kg

    Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakketilbud med 2x 500g = 1 kg. Opbevares køligt og tørt efter åbning. Kan typisk holde sig i 12 måneder efter åbning.
    Pris: Kr.159,90
    Lagerbeholdning:1
  • Tørgær - Portions Størrelse, 12g

    Den klassiske Malteser Kors Tørgær fra De Danske Gærfabrikker. Praktisk portions størrelse som  svarer til én pakke almindelig frisk gær på 50g. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejen under æltning. Pakke med 12g som som svarer til 50g frisk gær.
    Pris: Kr.6,95
    Lagerbeholdning:257
  • Lievito Tørgær - Caputo, 500g

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær. Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Se også vores 100 g version her. Dosering: Til 500g pizzamel 4 timers hævetid - 3 tsk. 8 timers hævetid - 2 tsk. 12 timers hævetid - 1 tsk. Opbevaring:  Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:21
  • Tørgær - Rødgær, Saf-Instant 125g

    Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakke med 125g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er,  at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:25
  • Frysepulver til Brød, 500g

    Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 500g = til ca. 500 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:90
  • Bløddejs Enzymer, 500g

    Bagehjælpemiddel med egenskaber som "tvebak gelé". Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på hvede og sukkerholdige deje. Dosseringen er 2% på melmængden - fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften. Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Pose med 500g - hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
    Opskrift på Basisbløddej: Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske - 50 g til denne portion. 550 g Hvedemel 50 g Sukker 50 g Røremagarine 50 g Æg 15 g Bløddejs Enzymer 6 g Salt 15 g Tørgær 250 g Vand (ca. 20°C) Fremgangsmåde: Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes. Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter. Bollerne vejes af i de ønskede portioner - fx 70g pr. stk. Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse. Pensles eller sprayes med æg inden afbagning. Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter. Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:27
  • Kartoffel Flager, 500g

    Kartoffelflager kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Kan også bruges som drys på toppen hvilket giver en fantastisk dejlig sprød og smagfuld skorpe. Også velegnet til mos og jævning af supper.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 500g

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:34
  • Bløddej Basis, 500g

    Basismix til bløddeje som fx teboller, burgerboller, fastelavnsboller, pølsehorn, bløde flutes til sandwich, krydderboller, pølsebrød og lignende. Basismixen indeholder bl.a. enzymer, sukker og salt. Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, blød skorpe, "kort bid" og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i kombination med mange ingredienser, med udgangspunkt i nedenstående basis opskrift -  eller find inspiration i vores udvalg af færdige opskrifter. Der skal bruges 30% Basis til melmængden - fx 125g Basis til 400g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 400g Hvedemel med 10% protein fx Frumenta Farina 125g Bløddejs Basis 50g Olie - fx rapsolie 25g Æg 10g Tørgær 225g Vand Alle ingredienser æltes sammen på en røremaskine - først 3 minutter på lav hastighed, herefter 7 minutter på høj hastighed. Når dejen er æltet godt igennem, skal den hvile i 15 minutter, hvorefter den vejes af i de ønskede stykker. Fx 70g til store teboller. Efter afvejning skal stykkerne hvile i 15 minutter igen. Herefter formes dine brød. Lad brøddene raske (hæve) i ca. 60 minutter - gerne i et hæveskab. Bages ved 200°C over/undervarme i ca. 9 minutter, hvis det er boller. Kan med fordel sprayes med æggespray før og/eller efter afbagning. Pose med 500g
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:31
  • Økologisk Mørk Maltmel - Aurion, 500g

    Aurions mørke maltmel er fremstillet af maltet og ristet økologisk dansk byg. Det er uundværligt, når du bager rugbrød. Mørk maltmel er en enzyminaktiv maltmel, som ikke går ind i bageprocessen. Den mørke maltmel giver dit brød en smuk varm farve og dejlig smag. Dosering: 1-2 strøgne spiseskeer pr. liter vand. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:30
  • Pizzagær - 26g, Dr. Oetker

    Hvis du som vi elsker lige at smide en lækker, hjemmelavet pizza i ovnen når du kommer hjem fra arbejde, så har du muligheden her med Dr. Oetker Pizzagær! Der ikke ikke behov for hævning af dejen, da pizzagæren er tilsat bagepulver. Så lige så snart du har slået dejen op, er den klar til at komme i ovnen - selvfølgelig med fyld på. Du kan selvfølgelig også bage den over grill (eller i ovn) på bagestål. Der kan også bages både fastelavnsboller, kanelsnegle, pølsehorn og pizzasnegle af dette produkt! Her handler det kun om, hvordan dejen rulles ud. 1 pose pizzagær passer til 2 store pizzaer (500 g mel). Pizzadej uden hævning: (Nok til 2 store pizza Ø33 cm) 1 ps. Dr. Oetker Pizzagær 500 g hvedemel 1 tsk. sukker 1 tsk. fint salt 3 spsk. olie 3 dl. koldt vand Sådan gør du:Tænd ovnen på 220gr varmluft. Bland posens indhold med hvedemel, sukker og salt. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej. Del dejen i to og rul hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm. Læg hver bund på en bageplade beklædt med bagepapir. Top fx med tomatsauce, ost og ønsket fyld. Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter til de er gennembagt. TIP: Brug også dejen til pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
    Pris: Kr.9,95
    Lagerbeholdning:70
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.