Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Dragée Maskine – 16L, Chocolate World*

Pris: Kr.58.995,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

På vej på lager - du skal påregne ca. 2-10 dages leveringstid (læs mere)

Varenummer (SKU): M1292 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Maskine til fremstilling af overtrukket slik: nødder, tørret frugt og andre slikspecialiteter. Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.

Chokoladepaneringsmaskinerne er specielt designet til at forenkle arbejdet med at overtrække produkter som hasselnødder, mandler, pistacienødder, pinjekerner, kaffekerner osv. med chokolade.

Dragée maskinen er ideel til mellemstore virksomheder. Enheden er
er fremstillet helt i rustfrit stål og er udstyret med en effektiv og lydsvag motor med hastighedskontrol.

Paneringsmaskinen er blevet patenteret på grund af særlige egenskaber, som bl.a. omfatter dens kompakte størrelse og dens unikke skålinstallationssystem.

Paneringsmaskinen er velegnet til en række forskellige anvendelser.
De er udstyret med en integreret højtydende ventilator og en slange, der tilfører filtreret luft til skålen, når det ønskes. Slangen er flytbar for at lette forarbejdningen af produktet.

Skålen er let at adskille, udskiftelig og let at rengøre, og køleblæserens filter kan også vaskes.

Ekstra skåle kan tilkøbes.

Specifikationer:
16 liter
Base: 580 x 690 x 320 mm
220V / 50/60Hz kompatibel
Monofase / 370W
Vægt: 42 kg

Bemærk: Videoen kan vise tilkøb som ikke følger med.

Produktet leveres på en palle med fragtmand – vi kontakter dig med nærmere info om levering.
Står maskinen ikke som på lager – så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger.

Relaterede produkter

  • Dragée Maskine - 7L

    XL udgave af vores populære 3L Dragée tromle - mere end dobbelt kapacitet, men stadig væsentlig billigere end andre industrimodeller - og naturligvis også stadig robust og lydsvag. Kapaciteten er testet til 7L, men vil nok godt kunne rumme en liter eller to mere, hvis man er øvet. Vi anbefaler ikke denne til hjemmeproduktionen - med mindre man har virkeligt mange man gerne vil glæde med hjemmelavede dragéer - til private er der fortsat vores originale 3L model vi anbefaler. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer næsten ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til professionelle produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 7 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 4-5kg. Tromle diameter: 400mm Base: 540 x 470 x 560 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 16 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk: Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.6.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Dragée Maskine - 3L

    Vi har specialdesignet denne dragée tromle, ud fra de specifikationer vores kunder har efterlyst: billigere og mindre end de store industrimodeller - men stadig robust og lydsvag. Vi er enormt stolte af at kunne præsentere resultatet af mange måneders udvikling og test, nemlig en dragéetromle som snildt kan stå i køkkenskabet og som ikke kræver at man laver kæmpe portioner hver gang. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Skal du bruge maskinen professionelt, kan du overveje om du skal have den større 7L udgave, som du finder lige HER. Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til mindre produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 3,5 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 2kg. Tromle diameter: 300mm Base: 405 x 260 x 410 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 14 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk:Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.4.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionel vibrationsbord fra belgiske Chocolate World. Vibrationsbordet kan bruges med chokoladeformene fra 1000 og 2000 serierne. Gummimåtter og sugekopper inkluderet for støjreduktion og stabilitet. Størrelse: ca.. 49 x 30 x 36,2 cm Spænding: 220 volt, 500w - skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Sådan bruger du vibrationsbordet:  Chokoladeformene fyldt med chokolade sættes på den flade overflade. Vibrationerne i bordet vil ryste luftboblerne op til overfladen. Herefter vendes formene ud på rillerne og ned i chokoladesmelteren.
    OBS: Chokoladesmelter er ikke inkluderet.
    Står maskinen ikke som på lager - så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger. Vi kontakter dig med nærmere info om levering.
     
    Pris: Kr.6.999,95
    Lagerbeholdning:1
  • Stencil til Chokoladeform CW1673 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1673 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Stencil til Chokoladeform CW1921 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1921 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:3
  • Stencil til Chokoladeform CW2295 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil far kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW2295 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • 6kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 6L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 325 x 265 100 mm - se større modeller lige HER
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
     
    Pris: Kr.3.499,95
    Lagerbeholdning:6
  • Digital Termometer, Chocolate World

    Funktionelt digitaltermometer fra Chocolate World.

    Med følgende smarte funktioner: - Kan måle fra -50°C til +300°C - Har en "hold" funktion - Automatisk sluk - Der medfølger hylster i plast, med lommeclips - Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C) Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Benytter 1 stk. LR1130 eller AG13 batteri som medfølger i pakken. Størrelse: 30mm x 20mm x 254 mm OBS: - Rør ikke ved spyddet, når målingen lige er færdiggjort. - Skyl spyddet i kogende vand før og efter brug.
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:3
  • 24kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 24L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 150 mm 
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt. - hvis ikke på lager, ca. 10 dages leveringstid.
     
    Pris: Kr.5.999,95
    Lagerbeholdning:2
  • 3kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Specielt velegnet til at dyppe fx flødeboller i. Se denne smelter hvis du primært støber chokolader i plader. Ekstra stor beholder, med plads til 3L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Størrelse: ca.. 31 x 31 x 18 cm - skålens størrelse: Ø24cm x 11cm højde.
    Spænding: 220 volt
     
    Pris: Kr.2.399,95
    Lagerbeholdning:3
  • Brillform Afspændingsmiddel Til Polycarbonat Forme - 5L, Chocolate World

    Stor dunk med 5L  speciel afspændingsmiddel til professionelle chokoladeforme fremstillet i polycarbonat. Husk også den specielle opvaskemiddel til forudgående rengøring af forme. Det er meget vigtigt at man ikke benytter almindelig afspændingsmiddel og opvaskemiddel til skylning af forme, da det er så krads at overfladen på formene kan blive permanent ødelagt. Her er vores officielle rengøringsvejledning til grundig rengøring af polycarbonatforme: Du skal bruge Puliform Professional Opvaskemiddel til at rengøre formene Brillform Professional Afspændingsmiddel til efterfølgende skylning Trin 1: Fjern overskydende chokolade Brug en pallekniv eller skrabeblad til at fjerne overskydende chokolade, der er tilbage på formene, så godt som muligt. Trin 2: Vask Tilsæt den anbefalede mængde af ​​Puliform Opvaskemiddel som som angivet på emballagen. For vores produkt er denne dosis 250 gr for hver liter vand, du bruger. Brug kun et rengøringsmiddel, der er egnet til brug på polycarbonat, med en pH-værdi mellem 9,5 og 10,5. Kaustiske rengøringsmidler med en alkalisk reaktion i vand må ikke anvendes. Vandtemperaturen skal være ved en konstant temperatur på ca. 40°C. Vi anbefaler, at du  kontrollerer temperaturen inden brug, da en meget høj temperatur kan medføre, at formenes holdbarhed forringes. Vi anbefaler også at du benytter and med så lavt et indhold af kalk og mineraler som muligt - fx demineraliseret vand. Læg dine forme ned i blandingen af vand og opvaskemiddel. Hold formene under vand i 1 til 2 timer, inden du begynder at skylle dem rene. Trin 3: Skylning Efter vask med Puliform skal formene skylles for at fjerne eventuelt resterende opvaskevaskemiddel. Brug demineraliseret vand ved en temperatur, der ikke er højere end 60°C, i kombination med et afspændingsmiddel, der er egnet til brug med polycarbonat og med en maksimal pH-værdi på 7 - vi anbefaler på det kraftigste Brillform som er den eneste der er testet til formålet. Tilsæt mængden af ​​afspændingsmiddel som anbefalet på emballagen. For Brillform er denne dosis 2 ml for hver liter vand, du bruger. Trin 4: Tørring Vanddråberne, der er tilbage efter skylning, kan fjernes ved hjælp af en varmepistol eller hårtørrer, der indstilles til en max temperatur på højst 70°C. Glem ikke at tørre formens bagside, så drypper det ikke på rene forme når de stables Trin 5: Støbning Når du begynder at bruge de rensede forme igen, anbefaler vi, at du først støber en eller to gange med ren chokolade og genbruger den chokolade. Dette vil forbedre glansen på de efterfølgende chokolader. Den blanke finish af chokoladen øges, hver gang formen bruges.  
    Pris: Kr.629,95
    Lagerbeholdning:4
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.