Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Callebaut Opskriftshæfte, 36 sider

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

776 på lager

Varenummer (SKU): 28574300325 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Flot og inspirerende opskriftshæfte i samarbejde med Callebaut lavet af BageBixen.dk

21 spændende opskrifter, tips & tricks
Chokolade kan være SÅ meget mere end bare praliner og barer. I dette hæfte kommer Callebaut og BageBixen.dk i samarbejde med bud på en masse opskrifter til brug af chokolade på nye og spændende måder.

I hæftet får du bl.a.:
– Forskellige brownier
– Lækre opskrifter på elegante desserter
– Gode idéer til pyntning
– Inspirerende billeder
– Spændende brødopskrifter

Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede
produkter.

36 siders hæfte i farve.

Relaterede produkter

  • Dragée - Inspirations og Opskriftshæfte, 40 sider

    Introduktion til dragéering samt 11 opskrifter, tips & tricks. Vi har alle set de flotte runde skinnende kugler af chokolade, med lækkert fyld af lakrids, nødder og meget mere. Det er små kunstværker og du tænker, at de må være helt vildt svære at lave. Men det er de faktisk ikke – ikke med det rigtige udstyr og masser af tålmodighed. I dette inspirations og opskriftshæfte bliver du introduceret til alle de grundlæggende teknikker, og får også 10 smagfulde og gennemprøvede opskrifter. - Introduktion til dragéering - How-to gennemgang - Grundopskrifter - Tips & Tricks - 11 lækre opskrifter Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at kaste dig ud i dragéeringens vidunderlige verden. 40 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:3533
  • Glazekager - Inspirations og Opskriftshæfte, 56 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Daisy Steensen. 10 spændende opskrifter, tips & tricks At komme til at lave smukke og elegante glazekager er ikke længere et urealistisk mål. Med dette inspirations- og opskriftshæfte af Daisy Steensen, får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Hemmeligheden bag en vellykket glaze - Gode idéer til pyntning af glazekager - Inspirerende billeder - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. 56 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1010
  • Mousse Kager - Inspirations og Opskriftshæfte, 64 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte (på dansk) skrevet af Matteo Felici. 14 spændende opskrifter, tips & tricks Matteos opskrifter åbner døren til en verden af kulinarisk magi! Dyk ned i enestående smagsoplevelser og fortryllende kager sammen med Matteo og BageBixen.dk i dette opskriftshæfte. Vi er utrolig stolte over dette samarbejde, der er blevet muliggjort takket være vores italienske leverandør, Silikomart. I dette hæfte på dansk får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Inspirerende billeder - og meget mere Hvem er Matteo? Matteo er en autodidakt kagekreatør, der har en arkitekt uddannelse og et job som fotograf bag sig. I Italien er han kendt fra tv, bl.a. den italienske bagedyst - Er du blevet nysgerrig på Matteo, kan du finde ham på Instagramprofilen ”matteo_felici_bakeoff8”. 64 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:2296
  • Farverige Chokolader - Inspirations og teknikhæfte, 60 sider

    Introduktion til farvelægning af chokolader samt 22 steb-by-step chokolade designs lige til at lære. Hertil 8 lækre opskrifter på fyld samt forskellige tips og tricks til når du arbejder med chokolade. I det flotte 60 siders hæfte finder du bl.a. guides til: - Jordkloden - Smukke designs med airbrush - Kreative påskeæg/-chokolader til både store og små - Valentins chokolader - Sjove halloween designs - Søde forårs chokolader - Teknikker med svamp Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at lave flotte og farverige chokoladekreationer! 60 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1909
  • BageBixen.dk´s Bolsjehæfte, 48 sider

    Få en grundig intro til bolsjekogning, tips og tricks samt hele 48 bolsjeopskrifter og 9 opskrifter på bolsjepulver. Dette hæfte er inkluderet i alle vores bolsjesæt. Lær at lave bolsjer helt fra bunden af Kunne du tænke dig at lære at lave bolsjer, eller måske få inspiration til andet end de 3 varianter du altid laver? Så er dette hæfte et kig værd. I hæftet får du bl.a. - Gennemgang af redskaber - Gennemprøvet grundopskrift - Alle de gode teknikker - Figurbolsjer, slikkepinde og forme - 48 opskrifter på bolsjevarianter - 9 opskrifter på bolsjefyld Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. 48 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:3442
  • Rugbrød Basis Opskriftshæfte

    Hæfte med 7 populære opskrifter, på basis af Bagerens Rugbrød Basis. Ud over nedenstående opskrifter, er der også tips & Tricks til rugbrødsbagning med i det 20 sider store hæfte. De 7 rugbrødsopskrifter er:
    • Chia Rugbrød
    • Græskarkerne Rugbrød
    • Gulerods Rugbrød
    • Mørkt Rugbrød (uden kerner)
    • Softkerne Rugbrød
    • Sønderjysk Rugbrød
    • Rug Snacks med nødder og chokolade
    Se også vores Rugbrød Startpakke Basis og Stor, hvor dette hæfte, forme og Rugbrød Basis indgår. Hæftet er på Dansk.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:4236
  • Kakaonibs - 800g, Callebaut

    Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner. De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let biter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müsli, kager, bagværk, desserter og meget mere. Indeholder 800g  
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:4
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 2,5kg

    Paillete Feuilletine kaldes også for konditorknas, og er egentligt en slags fransk pandekage (crêpe - Gauffres Dentelles), som man kan benytte til at give en knasende effekt til chokolader, kager og desserter.
    Meget populært som knas i chokoladebarer og orangestænger m.m..
    Bemærk at Paillete Feuilletine altid skal blandes med chokolade, en nøddepasta, nougat eller en blanding af andet fedtholdigt inden det benyttes i en kage eller dessert. Ellers vil det blive blødt.
    Teknisk betegnelse: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produktet leveres enten i original emballage fra Callebaut eller Cacao Barry (samme firma).
    Pris: Kr.549,95
    Lagerbeholdning:2
  • The Chocolatier's Kitchen by Davide Comaschi - Bog (Engelsk), Callebaut

    'Another chocolate book?' you might say? The answer is: this book is different than any other book on the market!
    The Chocolatier's Kitchen offers over 270 simple, concrete and practical recipes, covering the entire spectrum in confectionary (from bonbon, to truffles, snack bars, ...). From short, to medium or long shelf life, inspired by the Callebaut five colours of chocolate and executed in different chocolate types. The proud collective of Callebaut Chefs have bundled their expertise to conquer hearts and deliver inspiration, motivation and knowledge for every chocolate artisan & Chef, whether you are starting or want to further grow your chocolate business.
    With contributions from the Callebaut Chefs Tribe
    Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno and Ryan Stevenson.
      Udgivet: 2022 ISBN-13: 978-9401473385 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 592 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.1.099,95
    Lagerbeholdning:6
  • Callebaut Strawberry Callets - 250g

    Callebaut Strawberry er tilsat naturlig jordbæraroma og en sart lyserød farve - der naturligvis er AZO fri.
    Egner sig perfekt til at give desserter og kager et ekstra pift, og ser samtidig også brand godt ud som fyldte praliner.
    Pose med 250 g. Callebaut laver kun denne chokolade i poser med 2,5 kg hvorfor dette produkt er professionelt ompakket af KONDITORENS.dk. Se også vores tilbud på en stor pose med 2,5 kg lige HER
    Teknisk betegnelse: STRAWBERRY-E4-U70
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:28
  • Callebaut Orange Callets - 250g

    Callebaut Orange er tilsat naturlig appelsinaroma og en flot orange farve - der naturligvis er AZO fri.
    Egner sig perfekt til at give desserter og kager et ekstra pift, og ser samtidig også brand godt ud som fyldte praliner.
    Pose med 250 g. Callebaut laver kun denne chokolade i poser med 2,5 kg hvorfor dette produkt er professionelt ompakket af KONDITORENS.dk. Se også vores tilbud på en stor pose med 2,5 kg lige HER
    Teknisk betegnelse: ORANGE-E4-U70
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:35
  • Callebaut Crispearls Milk, 800g

    Mælkechokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Stor pose med 800g.
    Disse små perler overtrukket med 823 mælkechokolade, har en fantastisk mælkechokolade smag  og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Opbevaring: 12 - 20° C
    Indhold: 800g i en genlukkelig pose.
    28,3% kakao - 84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CEM-CC-M1CRIE0-W97 - CHM-CC-CRISPE0-02B
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:8
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:284
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:731
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.