Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Callebaut Hasselnød Praline – 1kg

Pris: Kr.249,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

1 på lager

Varenummer (SKU): 5410522575682 Kategorier: ,

Beskrivelse

Luksus fyld til dine chokolader, eller lækkert mellemlag i en lagkage – mulighederne er uendeligt mange.

Du kan blande det med chokolade for at lave lækkert fyld til dine fyldte chokolader og chokoladebarer – det er også super godt i bl.a. is og mousse.

Denne fine hasselnøddepraline har en intens caramel smag med frugtagtige noter og milde ristede hints.

Indeholder 1kg

Fine Hazelnut Praline

Relaterede produkter

  • Callebaut Bresilienne Hazelnut/Hasselnød Krokant 1kg

    Hakkede, ristede og karamelliserede hasselnødder af fineste kvalitet fra Callebaut.
    Callebaut Bresilienne Hasselnødder er velegnet både som et lækker sprød crunch på f.eks desserter, cupcakes, kager m.m eller blandet i bagværk, chokolade, ganaches, pralines m.m, hvor bresilienne vil forblive crunchy.
    Indhold: 1 kg.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:2
  • Cacao Barry Praline 50% Mandler og Hasselnødder - 1kg

    Luksus fyld til dine chokolader, eller lækkert mellemlag i en lagkage - mulighederne er uendeligt mange. Denne karamelliseret praline er en fløjlsagtig kombination af friske mandler og hasselnødder i lækker gylden farve. Den har en afbalanceret dybde af smag og et glat finish. Indeholder 1kg Praliné Amandes Noisettes Består af: 25% hasselnødder, 25% mandler og 50% sukker.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:2
  • Hasselnød Moussepulver - 1kg, Konditorens

    Fromagepulver med smag og stykker af hasselnødder, til kager og desserter hvor en fast flødemousse ønskes. Kun naturlig aroma og farve. Moussepulver til kager og desserter kaldes også for fromagepulver, flødestivelse eller flødestrækker. Samme gode kvalitet som benyttes af fagfolk, som ud over at være let at arbejde med, også er  frysestabil. Alle KONDITORENs moussepulvere indeholder:
    • Ingen kunstig farve
    • Ingen kunstig aroma
    • Ingen konserveringsmidler
    • Ingen modificeret stivelse
    • Ingen tlsætningsstoffer*
    *ud over citronsyre Produktet er lavet med oksegelatine - se også vores veganske moussepulver som er helt fri for animalske produkter. Fremgangsmåde:
    • Pisk 500ml fløde til flødeskum.
    • Bland 100g moussepulver med 125ml vand, og vend det i dit flødeskum.
    • Fordel din mousse i formen, eller kom den i en sprøjtepose hvis den skal sprøjtes på din kage.
    • Moussen sætter sig ved køleskabstemperatur efter ca. 1 time.
    • Kan også fryses
    Pris: Kr.239,95
    Lagerbeholdning:1
  • Chokolade Flakes - Callebaut, 1kg

    Chokoladeflager i konditorkvalitet fra Belgiske Callebaut. Flot krymmel til trøfler og romkugler. Indeholder mindst 38,4 kakaotørstof. Bemærk at dette produkt bliver ompakket fra en big-bag til mindre portioner af vores leverandør. Der kan derfor ikke forventes samme emballage som på billedet. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.304,00
    Lagerbeholdning:1
  • Chokolade Flakes Small - Callebaut, 1kg

    Chokoladeflager i konditorkvalitet fra Belgiske Callebaut´s underbrand Mona Lisa. Flot krymmel til trøfler og romkugler. Indeholder mindst 40,9 kakaotørstof. Bemærk at dette produkt bliver ompakket fra en big-bag til mindre portioner af vores leverandør. Der kan derfor ikke forventes original Callebaut emballage. Leveres i 2 poser med 500g i hver. CHD-SP-5Z1-E0-U72
    Pris: Kr.304,00
    Lagerbeholdning:1
  • ChocoCubes Mælk, Callebaut 1kg

    Bagefast chokolade fra belgiske Callebaut. Vil du lave den perfekte chokolade-panettone og overraske dine kære med den bløde og lækre italienske kreation? Så er disse Callebaut Chococubes lige noget for dig. De er lavet af lækker mælkechokolade og er lige de chokoladekuber, som din panettone har brug for. Chococubes indeholder mindre kakaosmør og er specielt designet til at blive bagt uden at smelte væk i din dej. De kan endda modstå ovntemperaturer på op til 200 °C. Så gør dig klar til at tilføje en ekstra luksuriøs bid og et dejligt chokoladesnaps til en af de mest berømte italienske lækkerier. Opbevaring: mellem 12 – 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Størrelse på de enkelte cubes: ca. 10x10x10mm Indeholder 29,1% kakaotørstof.
    Indhold: 4x250g = 1kg mælke bagchokolade cubes.
    Teknisk betegnelse: CHM-CU-7X80-E5-U70
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:1
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 1kg

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fordelt i 2 stk. 500 gr poser.
    Sælges også i 200g poser samt i 3kg spande.
    Pris: Kr.524,00
    Lagerbeholdning:1
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 2,5kg

    Paillete Feuilletine kaldes også for konditorknas, og er egentligt en slags fransk pandekage (crêpe - Gauffres Dentelles), som man kan benytte til at give en knasende effekt til chokolader, kager og desserter.
    Meget populært som knas i chokoladebarer og orangestænger m.m..
    Bemærk at Paillete Feuilletine altid skal blandes med chokolade, en nøddepasta, nougat eller en blanding af andet fedtholdigt inden det benyttes i en kage eller dessert. Ellers vil det blive blødt.
    Teknisk betegnelse: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produktet leveres enten i original emballage fra Callebaut eller Cacao Barry (samme firma).
    Pris: Kr.549,95
    Lagerbeholdning:2
  • Non Temp Mørk - 1kg, Callebaut

    Callebaut Non Temp er en "Easy Melt" chokolade - som teknisk set slet ikke er en chokolade. Forklaringen er at Non Temp er lavet på basis af godt kakaopulver, sukker og vegetabilsk fedt. Dette gør at det ligner og i vid udstrækning smager som ægte chokolade. Bedst egnet til dekoration ovenpå kager og desserter - ikke velegnet til støbte chokolader. Fordelen ved Non Temp er at den ikke skal tempereres inden brug. Den skal blot smeltes, og så er den klar. Et meget brugt produkt hos mange bagere og konditorere til snirkler m.m. Leveres som 2 poser med hver 500g =  1 kg (ompakket). Sælges også i andre størrelser. Beskrivelse fra prodcenten:
    Smager, ligner og størkner som ægte chokolade, med et sprødt knæk!
    Under visse betingelser, kan det være svært at arbejde med chokolade. Især i meget varme klimaer eller køkkener med for høj en luftfugtighed. Hard Bakers Coating er en masse med en smag, mundfylde og glans, der kommer virkelig tæt på ægte chokolade, men behøver ikke temperering. Simpelthen smelte, anvende og køle direkte. Efter hærdning har slutresultatet udseende og blød satin glans af chokolade, med et hårdt, chokolade-lignende knæk.
    Pris: Kr.171,00
    Lagerbeholdning:1
  • Kikærtemel, 1kg

    Kikærter er rig på kulhydrater, protein og kostfibre og kan i vid udstrækning erstatte almindelig hvidt hvedemel i bl.a. brød, boller, rugbrød, pizzabunde, vafler, pandekager og meget andet. Da kikærte mel ikke indeholder gluten, er dette endnu en fordel fremfor hvedemel. Indeholder 1kg    
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:14
  • Valrhona Praline Fyld, 300g - BEDST FØR 04/25

    Luksus fyld til dine chokolader, eller lækkert mellemlag i en lagkage - mulighederne er uendeligt mange.
    Denne Praline Fyld indeholder hele 50 % nødder, i en delikat blanding af hasselnød og mandel. Valrhona er kendt for den bedste kvalitet, og dette produkt er bestemt ikke en undtagelse!
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:10
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.