Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Cacao Barry Saint Domingue Origine Chokolade Mørk – 70%, 2,5 kg

Pris: Kr.699,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

2 på lager

Varenummer (SKU): 3073416101101 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lækker luksus chokolade fra Cacao Barry. Saint Domingue Origine 70% er en mørk chokoladecouveture med en aromatisk smag af kraftig chokolade.
Som angivet i tabellen nedenfor, er denne chokolade medium flydende, og har gode egenskaber indenfor støbning, dekoration og overtræk.
Pose med 2,5kg
Se hvad denne chokolade gner sig til

Relaterede produkter

  • Cacao Barry Venezuela Mørk Chokolade - 72%, 2,5 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Venezuela chokolade drops.
    Fra Venezuela kan vi præsentere denne spændende chokolade, som kombinerer intens chokoladesmag med toner af eksotiske træsorter
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Venezuela godt sammen med: Pepper, Pink Grapefruit, Bergamot, Mara Des Bois, Red Delicious, Plum, Grappa, Caramel, Pecans, Hazelnuts, Lapsang Souchong Tea, Cereal Bread
    Teknisk betegnelse: CHD-P72VEN-E4-U70
     
    Pris: Kr.749,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cacao Barry Tanzanie Mørk Chokolade - 75%, 2,5 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Tanzanie chokolade drops.
    Fra Tanzania i Afrika har Cocoa Barry skabt denne kraftige chokolade, som på fineste vis kombinerer syrlighed, frugt og blomster noter med den intense kakao.
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Tanzanie godt sammen med: Pepper, Speculoos, Basil, Blackcurrant, Redcurrant, Raspberry, Lime, Yuzu, Pineapple, Coconut, Merlot, Walnuts, Pecans, Cocoa Nibs, Truffle Oil, Olive Oil, Balsamic Vinegar, Meat (Red), Sea Scallops, Porcini
    Teknisk betegnelse: CHD-Q75TAZ-E4-U70
     
    Pris: Kr.729,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cacao Barry Mexique Mørk Chokolade - 66%, 2,5 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Mexique chokolade drops.
    Fra Mexico får du her en chokolade, som har et syrligt førstehåndsindtryk, som dog hurtigt bliver afløst af stærke noter af eksotiske krydderier og træ, med et hint af lakrids.
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme.
    Smagsmæssigt passer Ghana godt sammen med: Cinnamon, Ginger Bread, Curry, Liquorice, Raspberry, Banana, Banyuls AOC / Sweet Wine, Caramel, Hazelnuts, Raspberry, Vinegar.
    Teknisk betegnelse: CHD-N66MEX-E4-U70
     
    Pris: Kr.699,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cacao Barry Noir Økologisk Chokolade Mørk - 71%, 2,5 kg

    Denne mørke couverture-chokolade er intens i kakao og bitterhed og tilbyder en indbydende smag røde frugtagtige noter og figner.
    Denne økologiske chokolade er intens og bitter med et højt indhold af kakao og står rigtigt godt op imod peber, muskatnød, safran, blåbær, brombær, solsikkefrø, balsamico, eddike og Ceylon sort the. Hertil også specialiteter såsom speculoos og Jamaicansk peber.
    Chokoladen har 5 dråber, som er højeste flydeevne - den er god til f.eks. mousse, ganache og støbning af chokolade.
    CHD-O71NF-E4-U70 bio chokolade.
    Pris: Kr.799,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cacao Barry Ocoa Chokolade Mørk - 70%, 1 kg

    Lækker luksus chokolade fra Cacao Barry. Ocoa Pur Noir 70% er en mørk chokoladecouveture med en aromatisk smag af syrlig chokolade.
    Som angivet i tabellen nedenfor, er denne chokolade letflydende, og har gode egenskaber til at støbe fyldte chokolader og meget mere.
    Denne chokolade er fremstillet med Q-fermitering - læs mere om det under tabellen.
    Q-frementering ™ - at skabe den reneste kakao smag fra naturen
    Års omhyggelig forskning i den komplekse fermenteringsproces har givet vigtig indsigt i, hvordan aromaforstadier udvikles under fermentering. Kun specifikke mikroorganismer, der naturligt forekommer på jorden og planternes blade i plantagerne fremkalder perfekt fermentering. Det giver en fermentering, der vækker de bedste smagsoplevelser i hver bønne - uden urenheder, uden mangler. Andre mikroorganismer derimod har en uønsket virkning på smag. Det er lykkedes Cacao Barry®  at identificere de mikroorganismer, der har en gavnlig effekt på fermenteringsprocessen. Ved at tilskynde disse organismer til naturligt at fremkalde fermenteringsprocessen og regelmæssigt at kontrollere denne, er der opnået en perfekt fermenteing. Resultatet giver bønner med intens smag uden urenheder eller bismag. Denne nye metode, kaldet Q fermentering ™, er kilden til de reneste kakaobønner nogensinde fremkommet i naturen.
    For uovertruffen ren og mere intens chokolade smag i dine kreationer har Cacao Barry® nu lanceret en ny serie af chokolade COUVERTURES ved hjælp af kakaobønner fra Q-fermentering ™ metoden. Det kaldes "Toute la pureté de la natur". Med chokolade COUVERTURES fra denne serie, kan krævende kokke nu sætte skub i smag i deres dessert, konditori- og konfekture kreationer med en ren, mere intens kakao smag. Desuden er hver af disse COUVERTURES blevet udviklet omkring specifikke applikationer og tillader kokke at skabe perfekte færdige produkter.
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cacao Barry Papouasie Lys Chokolade - 36%, 2,5 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Papouasie chokolade drops.
    Fra Papua Ny Guinea kommer denne creamy couverture mælkechokolade, fyldt med noter af hasselnød og en smule karamel.
    Denne mælkechokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er letflydende.
    Smagsmæssigt passer Papouasie godt sammen med: Ginger Bread, Liquorice, Raspberry, Candied Ginger, Caramel Walnuts, Green Tea, Earl Grey Tea
    Teknisk betegnelse: CHM-Q35PAP-E4-U70
     
    Pris: Kr.699,95
    Lagerbeholdning:2
  • Cacao Barry Ghana Lys Chokolade - 40%, 2,5 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Ghana chokolade drops.
    Fra Ghana i Afrika kommer denne mælkechokolade som har en dejlig afbalanceret smag med noter af røde frugter, kastanje, kiks og naturligvis en kraftig kakao - for en mælkechokolade at være.
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Ghana godt sammen med: Cinnamon, Speculoos, Ginger Bread, Saffron, Anise Seeds, Mint, Pear, Yuzu, Raisin, Passion Fruit, Green Apple, Golden Delicious, Red Delicious, Orange Alcohol, Maple, Honey, Caramel, Almonds, Walnuts, Sesame, Java Arabica Coffee, Orange blossom, Porcini, Malt Extract.
    Teknisk betegnelse: CHM-P40GHA-E4-U70
     
    Pris: Kr.699,95
    Lagerbeholdning:1
  • Cacao Barry Zéphyr Caramel Chokolade - 35%, 2,5 kg

    Cacao Barry Zéphyr Caramel chokolade drops.
    Denne chokolade er tilsat karameliseret sukker - ligesom GOLD og Dulcey men har en mere intens smag af sødmælk hvilket står godt til mange kombinationer.
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Ghana godt sammen med: Curry, Fleur De Sel, Basil, Anise Seeds, Saffron, Mint, Juniper, Coconut, Mango, Passion Fruit, Sour Cherry, Mara Des Bois, Green Apple, Grapefruit, Red Pepper, Gin, Calvados / Apple Brandy, Champagne, Caramel, Pistachio, Balsamic, Vinegar, Creamy Fresh Cheese, Earl Grey Tea, Rose, Truffle.
    Teknisk betegnelse: CHK-N35ZECA-E4-U70
     
    Pris: Kr.779,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cacao Barry Evocao WholeFruit Mørk Chokolade - 72%, 2,5 kg - BEDST FØR 04/25^

    Cacao Barry WholeFruit Evocao chokolade drops er en unik couverture chokolade lavet af 100% ren kakaofrugt - chokolade som naturen har skabt det. Læs mere om WholeFruit chokolade nedenfor.
    Dens lyse citrus signatursmag suppleres af det, der kendetegner Evocao - en tropisk frugtighed sprængfyldt med frisk mango, citron, mandarin, passionsfrugt og kakaofrugt.
    Denne chokolade er perfekt til; desserter, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme.
    Smagsmæssigt passer Evocao godt sammen med: Pink Pepper, Cannabis, Cloves, Hops, Nutmeg, Lemongrass, Lemon balm, Basil, Jerusalem artichoke, Thyme, Beetroot, Sage, Gooseberry, Rosemary, Laurel, Mint, Yellow carrot, Corn, Coriander, Rhubarb, Papaya, Apple, Mango, Guava, Pink Grapefruit, Green Pepper, Tomato, Gewurztraminer wine, Ginger, Sake Daiginjo, Stone Pine Arolla Liqueur, Muscat sweet wine, Spruce beer, Riesling wine, IPA beer, Vidal icewine, Gin, Ice cider, Constancia wine (South Africa), Douglas pine brandy, Tokaji Aszú (Hungaria), Sea buckthorn, Juniper berry, Angelica root, Pine nuts, Balsamic Vinegar, Chamomile, Wood tea, Bergamot (Earl Gray tea), Verbena, Coffee, Rose water, Hyssop, Cassis, Shiso, Comptonie voyageuse.
    Teknisk betegnelse: CWD-Q1EVOC-E0-U70
    Hvad er WholeFruit Chokolade? WholeFruit chokolade er lavet af 100% ren kakaofrugt: ingen raffineret sukker, ingen lecithin, ingen vanilje - 100% bæredygtig. Med WholeFruit Chokolade får du en frisk frugtagtig smag - en chokolade som ingen anden. WholeFruit chokoladen viser dig den naturlige friskhed fra kakaofrugten.
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cacao Barry Mexique Mørk Chokolade - 66%, 1 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Mexique chokolade drops.
    Fra Mexico får du her en chokolade, som har et syrligt førstehåndsindtryk, som dog hurtigt bliver afløst af stærke noter af eksotiske krydderier og træ, med et hint af lakrids.
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme.
    Smagsmæssigt passer Ghana godt sammen med: Cinnamon, Ginger Bread, Curry, Liquorice, Raspberry, Banana, Banyuls AOC / Sweet Wine, Caramel, Hazelnuts, Raspberry, Vinegar.
    Teknisk betegnelse: CHD-N66MEX-2B-U73
     
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cacao Barry Venezuela Mørk Chokolade - 72%, 1 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Venezuela chokolade drops.
    Fra Venezuela kan vi præsentere denne spændende chokolade, som kombinerer intens chokoladesmag med toner af eksotiske træsorter
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Venezuela godt sammen med: Pepper, Pink Grapefruit, Bergamot, Mara Des Bois, Red Delicious, Plum, Grappa, Caramel, Pecans, Hazelnuts, Lapsang Souchong Tea, Cereal Bread
    Teknisk betegnelse: CHD-P72VEN-E1-U68
     
    Pris: Kr.339,95
    Lagerbeholdning:5
  • Callebaut Sao Thomé Mørk Chokolade - 70%, 2,5 kg

    Denne chokolade er lavet med Amelonado kakaobønnesorter fra øen Sao Tomé.
    Sao Thomé chokoladen har en meget intens og kompleks smag, rig på ristet kakao og med masser af forfriskende frugtagtige noter: abrikos, røde frugter, citrus og endda med antydninger af te.
    Denne mørke chokolade kan nydes som den er, men er også perfekt til; kager, desserter, bagning, dekoration, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme.
    Chokoladen passer godt til: Sichuanpeber, timian, kardemomme, blåbær, lime, passionsfrugt, appelsin, banan, citron, grappa, cuberdon, karamel, valnødder, balsamico eddike, stilton, cheddar, gedeost, Brazil-Papua NG-Guatemala kaffe, Blue Mountain kaffe.
    Teknisk betegnelse: SAOTHOME-E4-U70
    Pris: Kr.649,95
    Lagerbeholdning:2
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:463
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:93
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:193
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:172
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:50
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:121
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:126
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:15
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:74
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:136
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.