praktisk aflølingsrist og afdrypningsrist til bla. flødeboller, større chokoladeovertræk, doughnuts, bagværk og meget mere.
Fra amerikanske Wilton.
Måler 40,6 x 25,4cm.
Fremstillet i metal, med sort slip-let belægning for let rengøring.
Bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
Praktisk afkølingsrist og afdrypningsrist til bl.a. flødeboller, større chokoladeovertræk, doughnuts, bagværk og meget mere.
Måler ca. 25 x 40cm.
Fremstillet i metal, med sort slip-let belægning for let rengøring.
Bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
Afkølingsrist til brød og kager.
Superpraktisk afkølingsrist som kan bruges, når du tager dit varme bagværk ud af ovnen.
Måler ca. 40 x 25 x h 3,4cm.
Fremstillet i rustfrit stål.
Bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
Praktisk afkølingsrist i rustfrit stål og afdrypningsrist til bl.a. flødeboller, større chokoladeovertræk, doughnuts, bagværk og meget mere.
Måler ca. 39x 29cm.
Bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
Praktisk finmasket chokolade-/afkølingsrist og afdrypningsrist til bl.a. flødeboller, chokoladeovertræk, doughnuts, bagværk og meget mere.
Hullerne i risten er kun 1x1cm, hvilket gør den helt ideel, når du skal overtrække mindre chokolader eller lign.
Måler 38 x 26cm.
Fremstillet i metal med slip-let belægning for let rengøring.
Bør ikke vaskes i opvaskemaskine - forsigtig håndvask anbefales.
Kan ikke tåle ovn.
Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart.
Med dette termometer får du både en rørespartel, og et præcist måleinstrument.
Termometeret kan måle fra 0°C til 160°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering.
Med langt skæfte, så man ikke fedter fingrene ind.
Let at rengøre, og kan vise både °F og °C
Dimensions: 320 x 70 mm
Funktionelt digitaltermometer fra italienske Silikomart.
Med følgende smarte funktioner:
- Kan måle fra -50°C til +300°C
- Du kan indstille en ønsket temperatur, som termometret vil bippe ved
- Med timer (ur) så du kan holde styr på tiden
- Med 2 magneter på bagsiden, så det let kan opbevares og sættes fast
- Der medfølger hylster i plast, med lommeclips
- Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C)
Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere.
Let at rengøre, og kan vise både °F og °C
Benytter 1 stk. 1,5V batteri som medfølger i pakken.
Størrelse: 80mm x 20mm x 260mm
Tåler ikke opvaskemaskine.
Chokoladesmelter i semiprofessionel kvalitet med udtagelig skål og låg i rustfrit stål.
Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C. Maskinen har varmelegemer i både sier og bund, for effektiv varmefordeling.
Leveres i flot æske og med dansk brugsvejledning samt tempereringsvejledning til chokolade.
Konditorens Chokoladesmelter har et meget lavt strømforbrug på kun 80w.
Chokoladesmelteren har en stor beholder, som kan indeholde ca. 1,5 liter, hvilket gør det let at overtrække diverse lækkerier, og giver god mængde til chokoladeforme og praliner.
Beholderen er lavet af rustfrit stål og er løst monteret, så den let kan rengøres. Desuden er det muligt at købe ekstra beholdere, så der kan arbejdes med forskellige chokolader på samme tid. Beholderen måler ca.: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm.
Maskinens kabinet er fremstillet i slagfast ABS plast og maskinen er naturligvis CE mærket.
Køb ekstra beholdere HER
Til beholderen medfølger et låg.
God til at temperere din chokolade i - men bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokoladen af sig selv, men smelter og fastholder temperaturen. Du skal derfor selv skrue op og ned for temperaturen på de rigtige tidspunker. Læs meget mere om temperering lige HER. Vi anbefaler derudover et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
Chokoladesmelteren måler ca. 22,5x26 cm og har en højde på ca. 14,5 cm.
Der medfølger en dansk brugsvejledning, inkl. tempereringsvejledning til chokolade.
Chokoladesmelter i semiprofessionel kvalitet med skål og låg i rustfrit stål. Fra tyske Städter.
Den elektriske chokoladesmelter kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
Chokoladesmelteren har en stor beholder, som kan indeholde ca. 1,5 liter, hvilket gør det let at overtrække diverse lækkerier.
Beholderen er lavet af rustfrit stål og er løst monteret, så den let kan rengøres. Desuden er det muligt at købe ekstra beholdere, så der kan arbejdes med forskellige chokolader på samme tid. Beholderen måler ca.: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm.
Køb ekstra beholdere HER
Til beholderen medfølger et låg.
God til at temperere din chokolade i - men bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokoladen af sig selv, men smelter og fastholder temperaturen. Du skal derfor selv skrue op og ned for temperaturen på de rigtige tidspunker. Læs meget mere om temperering lige HER. Vi anbefaler derudover et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
Chokoladesmelteren måler ca. 23x26 cm og har en højde på ca. 13,5 cm.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Intens, men velafbalanceret karamelchokolade med rige toner af karamel, smør, fløde og et drys af salt.
Callebaut GOLD er en spændende og utrolig flot hvid chokolade, der er tilsat karameliseret sukker (ingen kunstig farve!) og dermed har et flot og elegant gyldent skær.
Chokoladen er god til støbning of fyldte chokolader.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi elsker cookies - administrer samtykke
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik osv. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionelle
Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder til lignende markedsføringsformål.
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.