Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

3kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

Pris: Kr.2.399,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Beskrivelse

Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World.

Specielt velegnet til at dyppe fx flødeboller i. Se denne smelter hvis du primært støber chokolader i plader.

Ekstra stor beholder, med plads til 3L chokolade.

Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.

Skålen er lavet af rustfrit stål.
Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
Størrelse: ca.. 31 x 31 x 18 cm – skålens størrelse: Ø24cm x 11cm højde.
Spænding: 220 volt

 

Relaterede produkter

  • Flødebolle Chokoladeform, Chocolate World

    Flødebolleform som passer fint til mundrette flødeboller.
    Bunden måler Ø45 mm og højden er 38mm.
    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World med det originale navn American Truffle Large.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 44 gr
    Hver chokolade måler: 45 x 38 mm
    Fordybninger: 1 x 14 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x40 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:20
  • 6kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 6L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 325 x 265 100 mm - se større modeller lige HER
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
     
    Pris: Kr.3.499,95
    Lagerbeholdning:6
  • 24kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 24L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 150 mm 
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt. - hvis ikke på lager, ca. 10 dages leveringstid.
     
    Pris: Kr.5.999,95
    Lagerbeholdning:2
  • Digital Termometer, Chocolate World

    Funktionelt digitaltermometer fra Chocolate World.

    Med følgende smarte funktioner: - Kan måle fra -50°C til +300°C - Har en "hold" funktion - Automatisk sluk - Der medfølger hylster i plast, med lommeclips - Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C) Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Benytter 1 stk. LR1130 eller AG13 batteri som medfølger i pakken. Størrelse: 30mm x 20mm x 254 mm OBS: - Rør ikke ved spyddet, når målingen lige er færdiggjort. - Skyl spyddet i kogende vand før og efter brug.
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:3
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionel vibrationsbord fra belgiske Chocolate World. Vibrationsbordet kan bruges med chokoladeformene fra 1000 og 2000 serierne. Gummimåtter og sugekopper inkluderet for støjreduktion og stabilitet. Størrelse: ca.. 49 x 30 x 36,2 cm Spænding: 220 volt, 500w - skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Sådan bruger du vibrationsbordet:  Chokoladeformene fyldt med chokolade sættes på den flade overflade. Vibrationerne i bordet vil ryste luftboblerne op til overfladen. Herefter vendes formene ud på rillerne og ned i chokoladesmelteren.
    OBS: Chokoladesmelter er ikke inkluderet.
    Står maskinen ikke som på lager - så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger. Vi kontakter dig med nærmere info om levering.
     
    Pris: Kr.6.999,95
    Lagerbeholdning:1
  • Chokoladesmelter - 1,5kg

    Chokoladesmelter i semiprofessionel kvalitet med udtagelig skål og låg i rustfrit stål. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C. Maskinen har varmelegemer i både sier og bund, for effektiv varmefordeling. Leveres i flot æske og med dansk brugsvejledning samt tempereringsvejledning til chokolade. Konditorens Chokoladesmelter har et meget lavt strømforbrug på kun 80w. Chokoladesmelteren har en stor beholder, som kan indeholde ca. 1,5 liter, hvilket gør det let at overtrække diverse lækkerier, og giver god mængde til chokoladeforme og praliner. Beholderen er lavet af rustfrit stål og er løst monteret, så den let kan rengøres. Desuden er det muligt at købe ekstra beholdere, så der kan arbejdes med forskellige chokolader på samme tid. Beholderen måler ca.: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm. Maskinens kabinet er fremstillet i slagfast ABS plast og maskinen er naturligvis CE mærket. Køb ekstra beholdere HER Til beholderen medfølger et låg. God til at temperere din chokolade i - men bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokoladen af sig selv, men smelter og fastholder temperaturen. Du skal derfor selv skrue op og ned for temperaturen på de rigtige tidspunker. Læs meget mere om temperering lige HER. Vi anbefaler derudover et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur. Chokoladesmelteren måler ca. 22,5x26 cm og har en højde på ca. 14,5 cm. Der medfølger en dansk brugsvejledning, inkl. tempereringsvejledning til chokolade.  
    Pris: Kr.599,95
    Lagerbeholdning:99
  • Stencil til Chokoladeform CW1673 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1673 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:124
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.