Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Er du vild med at arbejde med chokolade, men mangler du det rette værktøj? Så er du kommet til det rette sted. Med vores chokolade værktøj kan du lave flot chokoladearbejde, uanset om du kreerer fyldte chokolader, chokoladepynt eller noget helt tredje.
Chokolade en populær ingrediens, og der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan bruge chokolade til. Men chokolade kræver de rette værktøjer, når du arbejder med det, hvis du vil have et flot resultat. Det skal nemlig tempereres for at få en smuk blank overflade og det rigtige knæk.
Når man arbejder med smeltet chokolade, kan det også være svært at få et knivskarpt resultat. Måske har du prøvet at overtrække flødeboller med chokolade og er kommet til at sætte dit fingeraftryk på chokoladen, når flødebollerne skal flyttes? Det samme gælder, når det kommer til trøfler og konfekt. Med det rette chokolade værktøj bliver det nemmere, hurtigere og sjovere at arbejde med chokolade.
Viser 1–20 af 266 resultater
Viser 1–20 af 266 resultater
Hos BageBixen har vi et kæmpe udvalg af chokolade værktøj. Hvis det er første gang, du arbejder med chokolade, kan du starte med at anskaffe dig de mest basale ting. Du skal naturligvis have fat i chokolade, og så er et termometer uundværligt, hvis du vil temperere chokoladen. Kakaosmør gør chokoladen mere flydende og nemmere at arbejde med, og hvis du vil lave fyldte chokolader, skal du have fat i en chokoladeform.
Har du allerede erfaring med at lave chokolader, kan du bruge det rette chokolade værktøj til at tage dine kreationer til det næste niveau. Du kan kaste dig ud i airbrushing, som giver de smukkeste farver og mønstre på dine chokolader. Det er både en sjov, kreativ og spændende måde at løfte dine chokolader til et helt nyt niveau.
Hvis du ofte laver chokolade, kan det også være en god ide at anskaffe sig en chokoladesmelter. Den gør tempereringen nemmere og kan holde chokoladen på en konstant temperatur. Det er især en uundværlig hjælp, hvis du laver store portioner chokolade af gangen.
Der er forskellige måder at temperere chokolade på, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvilket chokolade værktøj du har brug for, når du skal i gang med tempereringen. Vi har samlet lidt info til dig her:
At temperere chokolade i mikroovnen er både nemt og hurtigt. Du skal blot huske, at give chokoladen kort tids varme og derefter tage den ud og røre rundt. Det kan du gentage, indtil chokoladen har den rette temperatur.
Når du tempererer chokolade på denne måde, er det vigtigt at bruge en skål, der er egnet til at gå i mikroovnen. Du skal også have et termometer, så du løbende kan måle, hvor varm chokoladen er.
Mange foretrækker at temperere chokoladen over vandbad, da det går langsommere, og det er derfor nemmere at holde løbende øje med temperaturen. Desværre kan vand og damp ødelægge chokoladen, derfor er det vigtigt at have en skål og gryde der passer sammen i størrelsen, så der ikke kan komme damp op imellem. Når du smelter chokoladen over vandbad, skal du huske at røre i den og hele tiden holde øje med temperaturen. Vores chokoladetermometer er perfekt egnet, idet det kan måle temperaturen, imens du rører i chokoladen.
Udover det chokolade værktøj, vi allerede har nævnt, er der også en række hjælpemidler, der gør det nemmere at arbejde med chokolade. Det kan eksempelvis være en dispenser, der hjælper med at fordele chokoladen i formen, eller bomuldshandsker så varmen fra dine hænder ikke smelter chokoladen. En eller flere afkølingsriste kan også være en stor hjælp, især hvis du ofte overtrækker eksempelvis flødeboller eller trøfler ved at hælde chokoladen ud over.
At arbejde med chokolade kræver finesse og det er tit detaljerne, der afgør om udseendet bliver skarpt nok. Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at anskaffe dig dyppeværktøjer, madpincet og flasker til at dekorere præcise mønstre.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb.