Vær med til Bag for en Sag 2024

Det er tid til at finde forklæde, mel og glasur frem, for nu skal der bages til fordel for Legeheltene.

BageBixen.dk og Børneulykkesfonden inviterer dig til at være med til Bag for en Sag 2024! 

Hvert år bager og sælger tusindvis af bageglade børn og voksne alverdens lækre kager og bagværk i forbindelse med Bag for en Sag. Alle pengene fra kagesalget doneres til Legeheltene, som skaber frirum med leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn.

Torsdag den 3. oktober 2024 er den officielle Bag for en Sag dag, men du kan allerede begynde din bagning og kagesalg nu.

TILMELD DIG HER


Vær en del af noget større med dit bagværk

Sådan gør du:

1. Tilmeld dig på bagforensag.dk og få adgang til din helt egen indsamlingsside.

2. Find opskrifter og inspiration fra Bag for en Sags kære bagevenner på hjemmesiden.

3. Bag løs og sælg dit bagværk til fordel for Legeheltene.

4. Følg med i din indsamling på din indsamlingsside.

Det er helt op til dig, om du tilmelder dig alene, eller gør det til et projekt sammen med dine kollegaer, klasse, forening, familie eller andre bageglade sjæle. Du kan også selv vælge, om du bager en enkelt dag, ugentligt eller hver måned. 

Det vigtigste er, at dit bagværk bliver solgt, og at pengene bliver doneret til Legeheltene. 

TILMELD DIG HER


Kom godt i gang🧁

Når du tilmelder dig Bag for en Sag, kan du bestille et bagekit spækket med lækre bageprodukter, inspiration og et krea- og inspirationshæfte. Du kan tage et kig på bagekittet på Bag for en Sags hjemmeside.*

På deres hjemmeside kan du finde masser af inspiration til bagningen fra deres Bag for en Sag partnere. Du kan blandt andet finde forskellige opskrifter på alverdens bagværk, flotte Bag for en Sag diplomer og et regneark, så du kan holde styr på regnskabet.

Se bagekittet og find inspiration og materialer her

*Bagekittet er forbeholdt skoler, børnehaver og virksomheder. Institutioner med under 20 børn kan ikke bestille et bagekit.


Bag for en Sag støtter Legeheltene🦸

Legeheltene arbejder for at skabe mere leg, bevægelse og fællesskab for indlagte og udsatte børn i Danmark. Et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er nemlig ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling.

Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser og tumlelege – og med plads til at være barn igen. 

Legeheltene møder børnene på hospitaler, børne- og ungepsykiatriske afdelinger, børnehjem og indkvarteringssteder for flygtninge – og med hjælp fra donationerne fra Bag for en Sag har Legeheltene mulighed for at komme ud til endnu flere børn!

LÆS MERE OM LEGEHELTENE HER

Bag for en Sag er glade og taknemlige for at have BageBixen.dk med ombord som partner. 

God bagelyst!