BageBixen.dk er guldsponsor for Team Rynkeby Sønderjylland 2023.
Til sommer har vi en medarbejder, der har valgt at cykle med Team Rynkeby til Paris for at støtte op om børn med kritiske sygdomme – det gode initiativ vil vi gerne støtte, hvorfor vi med glæde har valgt at blive guldsponsor for Team Rynkeby Sønderjylland 2023.

Hvad er Team Rynkeby?
Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier – i Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Alle deltagere på Team Rynkeby dækker egne udgifter i form af cykel, cykeludstyr og turen til Paris, så det indsamlede beløb kan gå til de to velgørenhedsorganisationer.

Hvordan samler Team Rynkeby penge ind?
Hele efteråret, vinteren og foråret op mod deres tur til Paris arbejder deltagerne på højtryk for at samle penge ind. De arbejder frivilligt til forskellige events, sælger speciallavet øl i form af “Skål for Livet”-projektet, de arrangerer Børneløbet til fordel for børnelungefonden, og så har deltagerne mulighed for at oprette en MyCollection – deres egen personlige indsamling til det gode formål.

Det kræver derfor en kæmpe indsats fra hver enkelt deltager, når der skal samles store beløb ind – i år 2022 blev der indsamlet 77,9 mio. kr. til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme.