Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ismandens Vaniljeflødeis

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Den lækre velkendte og cremede flødeis. De vigtige elementer er her omrøring under indfrysning, samt Cremodan.

Ingredienser

Vægt

Fremgangsmåde

  1. Mælken varmes op i en gryde til 30°C.
  2. Druesukker, skummetmælks- pulver, korn fra vaniljestængerne og de hele stænger tilsættes.
  3. Massen varmes op til 50°C, hvorefter sukker og Cremodan røres i.
  4. Endeligt opvarmes massen til 75°C.
  5. Tag gryden af pladen og tilsæt fløde.
  6. Massen afkøles i køleskab til den er 5°C.
  7. Nu kan massen køres på en ismaskine, eller fryses ned mens der røres kraftigt hver halve time, til massen er frossen.
  8. Frugtsirup skal tilsættes efter ca. 30-40 minutter i en ismaskine, eller inden isen stilles i fryseren første gang.
  • Forfatter: Louise