Indgredienser:
125g blød smør
125g sukker
2 spiseske Pimm's No. 1
2 æg
125g mel
1½ teske bagepulver
3 spiseske letmælk
Forvarm ovnen til 180C og kom 12 muffinsforme i en muffinsbageplade. Rør smør, sukker og Pimms sammen ved hjælp af en elektrisk mixer i 5-7 minutter, eller indtil let og luftigt. Tilsæt æg, én efter én, og rør i 2 minutter mere. Tilføj mel og bagepulver og rør indtil det er indarbejdet. Tilføj mælk og rør yderligere et minut. Fyld muffinformene næsten til toppen og bag i 20 minutter. Fjern cupcakes fra bageformen og lad dem køle af på en rist.
Smørcreme:
125g blød smør
1 spiseske Pimm's No.1
250g flormelis, sigtet
2 spiseske mælk
Rør smørret og Pimms godt sammen i ca. 2 minutter. Tilføj flormelis og mælken og rør endnu i 2 minutter. Stilles i køleskabet indtil den skal bruges.
Fyld:
2 jordbær (hakket)
2 skiver appelsin uden skal (hakket)
Evt. et par mynteblade
Samles:
Brug en kernehusfjerner til at fjerne midten af hver cupcake og fyld derefter op med frugt blanding. Pynt med smørcremen samt blandet frugtskiver og mynteblade
Denne opskrift er lavet af vores KageKonsulent Elspeth