Gå i køkkenet med børnene og prøv denne uges opskrift på nemme og sjove spejlæg-cupcakes.
Cupcakes:
225 g. hvedemel
225 g. blødt smør
225 g sukker
4 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
· Sæt ovnen på 175° C.
· Stil 18 papirmuffinsforme (se bagebixens store udvalg her) op i en muffinsplade.
· Bland alle ingredienserne i en skål og rør dejen glat med en el-pisker.
· Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i ovnen i ca. 15-18 min.
· Lad kagerne køle af inden de afpyntes.
Topping:
400 g. flormelis
240 g. blødt smør
1 knsp. salt
18 halve ferskner (fra dåse)
· Sigt flormelissen i en skål.
· Tilsæt smør og salt og pisk blandingen sammen med en el-pisker, så der fås en glat creme.
· Smør cremen på kagerne og pynt med en halv fersken midt på kagen, så det ligner et spejlæg.
God bagelyst : )