Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Working with Chocolate, Book (Engelsk) – Squires Kitchen

Pris: Kr.129,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

7 på lager

Varenummer (SKU): 9781905113187 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvis du elsker chokolade og vil lære at skabe dine egne smukke dekorerede chokolader, er Working with Chocolate det perfekte sted at starte.

Med minimalt basisudstyr og ved kun at bruge 4 enkle teknikker viser Mester Chocolatier, Mark Tilling dig i denne bog, hvordan du kan kreere dine egne trøfler, chokoladedekorationer til kager og cupcakes og dekadente desserter.

Udgivelsesdato: September 2014

ISBN-10: 1905113188

ISBN-13: 978-1905113187

Sprog: Engelsk

Indbinding: Hardback

Sidetal: 72

BEMÆRK: Bogen er på engelsk.

Relaterede produkter

  • Mastering Chocolate, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Den prisbelønnede konditor og chocolatier Mark Tilling afslører sine showstopper opskrifter i denne moderne, kreative og omfattende guide. Bogen indeholder: - 20 prøvet-og-testet opskrifter fra simple trøfler til etagekager. - Udførlige trin-for-trin billeder af alle områder for fejlfrie resultater. - Vigtigt udstyr forklaret for alle fra begynder til skarpe konditorer, som vil udvide deres kollektioner. Udgivelsesdato: April 2017 ISBN-13: 978-1905113569 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 192 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:10
  • Cakes Made With Love, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Hvis du er på udkig efter smukt kagepynt, skal du ikke lede længere! I sin debutbog deler den moderne kagedesigner Pamela McCaffrey en samling af enkelte og etagekager, der er prydet med fantastiske sukkerblomster, perfekt til alle lejligheder og begivenheder. Følg Pamelas trinvise vejledninger, og lav dine egne smukt stylede kager og sukkerblomsterarrangementer. Pamela indleder sin debutbog med en liste over udstyr og spiselige ting, som enhver sukkerartist bør have i sit arsenal, og som alle vil hjælpe dig med at kreere de 16 festkager, der er nævnt i bogen, samt til alle personlige projekter fremover. Hvert smukke design har en detaljeret materialeliste og klare billeder, der matcher trinene med instruktionerne, så du kan holde dig på sporet, mens du arbejder. Der er også en overflod af gode tips spredt ud i hele bogen, hvis du får brug for et godt råd. Ikke alene er Pamelas elegante signaturstil tydelig, men hver enkelt showstopper udforsker en blanding af medier og teksturer. Perfekt til dem, der ønsker at eksperimentere! Uanset om du er en nybegynder som sukkerartist eller en erfaren kagemager, der ønsker at udvikle dine færdigheder, vil de letforståelige vejledninger med praktiske tips og teknikker hjælpe dig med at skabe dine egne moderne festkager derhjemme. Udgivelsesdato: 2022 ISBN-13: 9781905113620 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 240 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.469,95
    Lagerbeholdning:5
  • Beautiful Biscuits, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Hvis du leder efter småkager til fest, personlige tjenester eller spiselige gaver, så starter din småkage oplevelse her! Beautiful Biscuits  viser, hvordan du kan lave imponerende dekorerede småkager til specielle lejligheder. Royal icing underviseren, Tessa Whitehouse, præsenterer en inspirerende kollektion på 24 smukke dekorerede småkager, som du ka lave hjemme. Lær alle de teknikker, du skal bruge for at dekorere småkager ved at følge trin-for-trin instruktioner med billeder til - fra den basis outline-and-fill method til detaljerede mønstre, dyre-hoveder, smykker og selv 3D småkager. Se Tessa Whitehouse lave juletræ småkager i videoen nedenfor. Udgivelsesdato: November 2016 ISBN-10: 1095113552 ISBN-13: 9781905113552 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 128 BEMÆRK: Bogen er på engelsk. https://youtu.be/vyOIAAhzuwM
    Pris: Kr.189,95
    Lagerbeholdning:2
  • Sugar Flowers, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Sukkerartisten Naomi Yamamoto afslører sine signaturteknikker i denne smukke, moderne og omfattende guide til fremstilling af sukkerblomster. En respekteret lærer i over 30 år: Naomi forklarer om de væsentlige fødevarer og udstyr, du har brug for for at komme i gang, og hun deler sine grundlæggende teknikker til fremstilling af sukkerblomster - fra formning af blomsterpasta til brug af de rigtige farver for en realistisk finish. Udgivelsesdato: Januar 2019 ISBN-10: 1905113579 ISBN-13: 978-1905113576 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 216 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.479,95
    Lagerbeholdning:2
  • Cake Shaping, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Hvis du nogensinde har prøvet at lave en fodbold, dit kæledyr eller “kun” en talkage, så ved du, hvor problematisk det kan være! Helen Penman kommer til undsætning med denne hjælpsomme guide til at skære og dekorere spændende kager til alle lejligheder. Udgivelsesdato: August 2011 ISBN-10: 1905113196 ISBN-13: 9781905113194 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 92 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:3
  • Fairytale Figures, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Giv dine yndlings eventyrkarakterer liv ved hjælp af fondant og en lille håndfuld grundlæggende værktøjer. Den populære forfatter og vejleder, Jan Clement-May, har lavet bogen, der viser dig, hvordan du laver sjove eventyrfigurer til festkager. Udgivelsesdato: Marts 2016 ISBN-10: 1905113544 ISBN-13: 9781905113545 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 104 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Making Macarons, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Det er officielt, macarons er kommet for at blive! Top-konditor Mark Tilling viser dig, hvordan du laver disse populære godbidder derhjemme, med opskrifter, tips til fejlfinding og inspirerende designs. Udgivelsesdato: September 2014 ISBN-10: 1905113226 ISBN-13: 9781905113224 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 72 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:3
  • Pretty Pâtisserie, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Imponér familie og venner med smukt bagværk, ligegyldigt lejligheden. Om du vil lave en vidunderlig middagsselskabsdessert, en lækker fest-snack eller en spiselig gave, så er Pretty Pâtisserie bogen for dig. Bogen, som er skrevet af Makiko Searle kommer med en masse inspiration til den hjemmebagende. Udgivelsesdato: September 2015 ISBN-10: 1-905113-3 ISBN-13: 978-1905113392 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 208 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.269,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cakes to Fall in Love With, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Du vil helt sikkert falde bagover med denne uimodståelige samling af moderne kager til romantiske lejligheder fra bryllup og årsdage til fejring af en forlovelse eller Valentinsdag. Fra søde miniaturekager til en forlovelsesfest til de mest luksuriøse bryllupskager. Kagebagere på alle niveauer kan følge Makis trinvise instruktioner for at lave sine helt egne smukke kager i sit eget køkken. Der gives et bredt udvalg af kageopskrifter, glasur og fyld, sammen med grundlæggende teknikker og masser af tips, hvis du er ny inden for kagedekoration. Hvert af de 12 kageprojekter er smukt fotograferet og leveres komplet med instruktioner, som er nemme at følge, en komplet liste over spiselige produkter og udstyr og trin-for-trin billeder. Udgivelsesdato: Juni 2012 ISBN-10: 1905113242 ISBN-13: 9781905113248 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 112 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:3
  • Showstopper Wedding Cakes, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Prisbelønnet sugar artist, Michelle Wibowo, deler sine hemmeligheder til at kunne skabe bryllupskager større end livet selv. Showstopper Wedding Cakes. Disse kager er bryllupskager, som du aldrig har set dem før! Fra en nøjagtig kopi af St. Bride's Church i London til en naturtro indisk bryllupselefant. Michelle Wibowo har specialiseret sig i at skabe fantastiske kageskulpturer med stor vægt på detaljen. Udgivelsesdato: November 2014 ISBN-10: 1905113501 ISBN-13: 978-1905113507 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 152 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:3
  • Animation in Sugar, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Nu kan du se dine helt egne kager komme til live, når du lærer at modellere sammen med den talentfulde sukkerartist Carlos Lischetti. Denne enormt populære bog præsenterer 14 fantasifulde, yndige og morsomme karakterkager til enhver lejlighed, hver med sin egen kærlige fortælling at fortælle. Carlos viser dig, hvordan du opnår, at dine figurer bliver udtryksfulde med en fejlfri finish. Instruktionerne er nemme at følge med trinvise billeder og skabeloner hele vejen. Derudover præsenteres hver kage med en ledsagende minigave - perfekt til gaveposer. Carlos Lischetti har også lavet bogen "Animation in Sugar: Take 2", som er del to til denne bog - find den HER. Udgivelsesdato: Juli 2020 ISBN-10: 1905113358 ISBN-13: 978-1905113354 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 192 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cake Decorating Business, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Udgivet siden 2004 og denne tredje udgave fra 2011 er et must-have for alle, der ønsker at opstarte deres egen kageforretning derhjemme. Denne guide er fyldt med uvurderlig information baseret på mange års forskning og hjælper dem, der planlægger at drive en kageforretning derhjemme for at finde ud af, hvordan man undgår faldgruber og går mod en vellykket fremtid. Kapitlerne inkluderer oprettelse af din egen forretningsplan, omkostninger og prisfastsættelse af kager til fortjeneste. Denne udgave (udgivet i 2011) indeholder et kapitel om websteder og e-handel. Udgivelsesdato: Marts 2011 ISBN-10: 1905113234 ISBN-13: 9781905113231 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 112 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:336
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:245
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:112
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:107
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:103
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:75
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:104
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:63
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:90
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:32
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.