Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Vegegel Vegansk Husblas – 4 breve á 16g, Dr. Oetker

Pris: Kr.17,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

137 på lager

Varenummer (SKU): 5701073066515 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vegegel gør det muligt for vegetarer og veganere at kunne lave desserter, retter og bage kager med et geleringsmiddel fri for animalske produkter.

Til 3 dl væske bruges 1 brev i hårde geléer (fx kage) og 1 brev til 5 dl væske i bløde geléer (fx desserter).

Sådan erstatter du husblas med vegegel:
I én dl (per brev) kold væske udrøres Vegegel under omrøring og koges op til væsken tykner. Bagefter blandes den varme gelé i din ret.

Relaterede produkter

  • Husblas - 12 Blade, Dr. Oetker

    Husblas fra Dr. Oetker, også kaldet gelatine, stivner mange ting som fx mousser, buddings, geléer, saft, cheesecakes, osv. Dosering: Løs gelé: 5-6 blade per ½ liter væske Fast gelé: 8-9 blade pr 1 liter væske Lavet af animalsk gelatine fra grise. Se også vores halal oksegelatine HER eller vores veganske Vegegel lige HER. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 240.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:54
  • Brunt Bagepulver - 16g, Dr. Oetker

    Denne specielle blanding af krydderier og bagepulver fra Dr. Oetker, er perfekt til eksempelvis den engelske "søster kage",  julekrydderkage eller krydrede muffins. Perfekt til julens bagværk. Posens indhold er beregnet til 400g mel, som rækker til f.eks. en engelsk søsterkage.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:59
  • Økologisk Husblas - 10 stk., Dr. Oetker

    Med Dr. Oetkers Økologiske Husblas er der sat fokus på bedre dyrevelfærd helt fra jord til bord. Husblassen er fra økologiske grise og har EU's økologi-mærke. Husblas anvendes som geleringsmiddel i mange forskellige retter som f. eks. fromage, mousse, geléer og andre desserter - blad for blad geleer den økologiske husblas på samme måde som Dr. Oetker's originale, konventionelle husblas. Tilberedning: Læg husblas bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tryk bladene fri for væske. Kolde retter: Smelt bladene over et vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle inden den røres i retten. Varme retter: Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladene er opløst. Vejledende dosering: Løs gelé: 5-6 blade per ½ liter væske. Fast gelé: 8-9 blade per ½ liter væske. Indhold: 10 blade husblas.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:30
  • Gelatinpulver - 65g, Dr. Oetker

    Gelatine af svin fra Dr. Oetker - se DENNE for en Halal okseudgave. Gelatine pulver kan anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel. Kan bl.a. bruges i fløde, creme, mousse, budding og frugtgelé. Dosering :3-5 tsk. eller 10-15 gr per ½ liter væske. 1  tsk. svarer til 2 husblas. Bland gelatinepulveret med koldt vand (1  spsk. vand til 1 tsk. pulver). Smelt herefter gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til den er jævnt og tilsæt til resten af ingredienserne som din opskrift foreskriver. Afkøles mindst 4 timer inden servering. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 230.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:21
  • Oksehusblas - 10 blade, Dr. Oetker

    Oksegelatine/husblas som anvendes i mange opskrifter som fx fromage, mousser, geléer og andre desserter. Lavet af oksegelatine Produktet er halal. Tilberedning: Læg husblas/gelatine bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Klem bladene fri for væske. Herefter: Kolde retter: Smelt bladene over et vandbad eller i mikroovn (må ikke koge). Lad husblassen/gelatinen køle inden den røres i retten. Varme retter: Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladene er opløst. Vejledende dosering: En tommelfingerregel: Løs gelé: 5-6 blade per ½ liter væske. Fast gelé: 8-9 blade per ½ liter væske. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 200.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:74
  • Hjortetaksalt - 25g, Dr. Oetker

    Hævemiddel velegnet til flade og bløde kager som lagkagebunde og klejner - egner sig ikke til høje kager eller muffins, da ammoniakken ikke kan nå at fordampe og derfor bliver uspiselige. Hjortetaksalt er et kemisk salt som ved opvarmning spaltes i to gasarter, ammoniak og kuldioxid. Spaltningen får dejen til at hæve kraftigt. På grund af den lidt skrappe lugt bruges hjortetaksalt kun til fladt bagværk med en stor overflade, såsom klejner, vaniljekranse og lagkagebunde. På den måde kan den karakteristiske lugt let fordampe. I gamle dage blev hjortetakssalt lavet af takkerne på hjortenes gevir - deraf navnet. I dag er det kunstigt fremstillet. Perfekt til julens bagværk.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:22
  • Vinsyre - 20g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Vinsyre anvendes bl.a. til hyldeblomstdrik, lemonade, marmelade og frugtsaft. Vinsyre er et naturligt forekommende surhedsregulerende middel. Dosering: Til marmelade: 5 g pr. kg marmelade. Til gelé : 10 g pr. liter saft. Indhold: 20g.
    Pris: Kr.9,95
    Lagerbeholdning:100
  • Mel Sigte, Dr. Oetker

    Denne melsigte fra Dr. Oetker er super smart, da du kun har brug for en hånd, når du bruger den - og så har den et låg, så du kan stille den fra dig, uden det sviner. Den er super til at sigte bl.a. mel, flormelis, kakao m.m. Inde i beholderen er der måle-skala op til 350g. Tåler opvaskemaskine. Måler ca. Ø 10,5 x 21,5 x 9,5 cm.
    Pris: Kr.114,95
    Lagerbeholdning:7
  • Bagepensel - 38mm, Dr. Oetker

    Denne bagepensel fra Dr. Oetker med et træskaft er det perfekte værktøj til dit køkken. Brug den til at smøre dine bageforme og til at pensle dit bagværk og dine kager med æggestrygelse eller sirup. Penslen måler ca. 20,5 x 3,5 cm.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:24
  • Bagepensel – 25mm, Dr. Oetker

    Denne bagepensel fra Dr. Oetker med et træskaft er det perfekte værktøj til dit køkken. Brug den til at smøre dine bageforme og til at pensle dit bagværk og dine kager med æggestrygelse eller sirup. Penslen måler ca. 19,5 x 2,4 cm        
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:3
  • Kakaosmør - 75g, Dr. Oetker

    Kakaosmør er perfekt egnet til høje temperaturer, og det kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. Det kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse til fortynding af flydende smeltet chokolade: Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 75g
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:53
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.