Beskrivelse
Feves Inspiration Framboise fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Hindbær.
Super god til fyld i chokolader – prøv fx at lave en ganache:
Opskrift på Hindbær Ganache til fyldte chokolader:
Du skal bruge:
200g Valrhona Inspiration
125g fløde
35g glukose
Fremgangsmetode:
- Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
- Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
- Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
- Lad det nu stå i 5-10 minutter.
- Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
- Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
- Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer – gerne til næste dag.
- Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård – det er normalt.
- Pisker du for meget bliver massen grynet – så pas på med det!
Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g
100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler.
Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin.
Pakke med 200g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.