Beskrivelse
Manjari 64% er muligvis chokoladen der for alvor gjorde Valrhona verndensberømt. Manjari er en mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar. Terroir på Madagascar giver en frugtig, syrlig, mørk chokolade med subtile noter af røde bær.
Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
SMAGSPROFIL: Syrlighed og røde bær.
INFO: Inden Valrhona skabte Manjari, havde ingen set kakaoen fra Madagaskar som noget særligt. Valrhona samarbejdede med plantageejerne og sammen udviklede de en syrlig, frugtig chokolade, som er blevet berømt i verden over. Navnet Manjari betyder ”god” på malagassisk, men også ”bouquet” på hindu.
KOMBINER MED: Hindbær, kirsebær, solbær, apeelsin, peber, muscovadosukker, Earl grey.
OPRINDELSE: Madagaskar
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.