Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Valrhona Feves Guanaja – 70%, 1 kg

Pris: Kr.419,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

9 på lager

Varenummer (SKU): 3395328093757 Kategorier: ,

Beskrivelse

Guanaja 70% er en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros kakaosorterne, alle fra Sydamerika . Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
SMAGSPROFIL: Bittersød og elegant.
INFO: Guanaja er en ø i Honduras. Det var på sin fjerde Amerikarejse i 1502, at Colombus som den første europæer kom i kontakt med kakao.
KOMBINER MED: Tørret frugt, bær, tongabønner, ingefær, salt karamel, la-
vendel.
OPRINDELSE: Sydamerika

Valrhona – chokolade i verdensklasse!

Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.

Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂

Relaterede produkter

  • Valrhona Feves Guanaja - 70%, 200 g

    Guanaja 70% er en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros kakaosorterne, alle fra Sydamerika . Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
    SMAGSPROFIL: Bittersød og elegant.
    INFO: Guanaja er en ø i Honduras. Det var på sin fjerde Amerikarejse i 1502, at Colombus som den første europæer kom i kontakt med kakao.
    KOMBINER MED: Tørret frugt, bær, tongabønner, ingefær, salt karamel, la-
    vendel.
    OPRINDELSE: Sydamerika

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:11
  • Valrhona Feves Guanaja Lactée - 41%, 1kg

    Guanaja Lactée 41% er en fængslende, og har en ren smag uden for meget sødme.
    Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Intens chokoladesmag med noter af mælk. Har en ren smag uden for meget sødme.
    KOMBINER MED: Røde og gule frugter, nødder, karamel og jasmin.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)

    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
     
    Pris: Kr.450,00
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Feves Caraïbe - 66%, 1 kg

    Caraïbe 66 % er lidt mildere i smagen, og derfor helt perfekt til fx fyldte chokolader og overtræk.
    Rund mørk chokolade på Trinitario kakaobønner fra Caraibien. Ren Trinitario kakaobønne giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanille.
    Særdeles velegnet til desserter,overtræk og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Tørret frugt og nødder.
    INFO: Caraïbe kom to år efter Guanaja som supplement til dennes bitterhed og kraftfuldhed. Caraïbe er fløjlsblød og mild i sammenligning med forgængeren og begge er blevet ægte Valrhona Grand Cru klassikere.
    KOMBINER MED: Nødder, citronskal, kaffe, vanille, kanel, citrongræs, karamel, muscovadosukker, mynte.
    OPRINDELSE: Caraibien

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.419,95
    Lagerbeholdning:5
  • Valrhona Feves Dulcey - 35%, 1 kg

    Dulcey 35% er en hvid chokolade med en unik farve og fløjlsblød tekstur. Smagen er intens, med noter af kiks. Chokoladen nydes bedst sammen med karamel, kaffe, hasselnødder og gule frugter - perfekt til desserter og fyldte fristelser.
    Særdeles velegnet til desserter og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Ristet smag og saltkiks.
    INFO: Blond chokolade med en unik farve, fløjlsblød tekstur og en cremet maltagtig smag. Ikke specielt chokoladet, mælket eller for sød, men derimod spændende intense noter af kiks og en snert salt i eftersmagen.
    KOMBINER MED: Karamel, kaffe, hasselnødder, gule frugter med lav syrlighed såsom mango, banan, abrikos.  
    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.459,95
    Lagerbeholdning:9
  • Valrhona Feves Ivoire - 35%, 1 kg

    Ivoire 35% er en hvid chokolade med fyldige vanilletoner, naturligvis kun med ægte vanille. Helt perfekt som konsistensbærer i desserter og som fyld i fyldte chokolader.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is og fyldte chokolader.
    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.419,95
    Lagerbeholdning:8
  • Valrhona Feves Jivara - 40%, 1 kg

    Måske verdens bedste mælkechokolade? Vores kunder er i hvert fald ikke i tvivl om deres favorit! Jivara Lactée 40% er en mælkechokolade med en vis bitterhed, som passer godt både til desserter, kager og fyldte chokolader.
    Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.
    Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Cremet kakao.
    INFO: Da Valrhona skulle fejre, at de havde været ledende på mørk chokolade i 30 år, præsenterede de en mælkechokolade med kraftige kakaotoner. Jivara blev resultatet.
    KOMBINER MED: Røde og gule frugter, nødder og praliné, tonkabønner, frugtteer, saltkaramel, basilikum, valmuefrø.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.419,95
    Lagerbeholdning:3
  • Valrhona Feves Guanaja Lactée - 41%, 500g

    Guanaja Lactée 41% er en fængslende, og har en ren smag uden for meget sødme.
    Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Intens chokoladesmag med noter af mælk. Har en ren smag uden for meget sødme.
    KOMBINER MED: Røde og gule frugter, nødder, karamel og jasmin.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)

    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
     
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:3
  • Valrhona Feves Oriado – 60%, 1 kg

    En spændende økologisk og Fairtrade Grand Cru chokolade lavet på kakaobønner fra Peru og Den Dominikanske Republik.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, chokolader og kager.
    SMAGSPROFIL: Harmonisk chokolade der øjeblikkeligt afslører den kraftfulde smag fra kakaoen, før noterne udvikler sig til moden frugt.
    INFO: Økologisk og Fairtrade.
    KOMBINER MED: citrusfrugter, røde frugter og bær, kaffe og salt.
    OPRINDELSE: Blend, Peru og Den Dominikanske Republik.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.459,95
    Lagerbeholdning:7
  • Valrhona Feves Coeur de Guanaja - 80%, 500g

    Coeur de Guanaja 80% er en virkelig koncentreret chokolade, hvor du kan opnå en særdeles kraftig aromatisk smag.
    Den er især velegnet til is da den giver isen en mere formbar konsistens, ligesom ganache vil opnå en langt mere intens chokoladesmag.
    SMAGSPROFIL: Kraftig aromatisk smag.
    INFO: Guanaja er en ø i Honduras. Det var på sin fjerde Amerikarejse i 1502, at Colombus som den første europæer kom i kontakt med kakao.
    OPRINDELSE: Sydamerika

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Feves Coeur de Guanaja - 80%, 1kg

    Coeur de Guanaja 80% er en virkelig koncentreret chokolade, hvor du kan opnå en særdeles kraftig aromatisk smag.
    Den er især velegnet til is da den giver isen en mere formbar konsistens, ligesom ganache vil opnå en langt mere intens chokoladesmag.
    SMAGSPROFIL: Kraftig aromatisk smag.
    INFO: Guanaja er en ø i Honduras. Det var på sin fjerde Amerikarejse i 1502, at Colombus som den første europæer kom i kontakt med kakao.
    OPRINDELSE: Sydamerika

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.450,00
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Feves Andoa Noir - 70%, 1kg

    Frisk og bittersød økologisk og Fairtrade chokolade i Valrhonas kendte kvalitet.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
    SMAGSPROFIL: Citrus og og intensiv bitterhed.
    INFO: Den første mørke chokolade fra Valrhona, som var Fairtrade certificeret og økologisk.
    KOMBINER MED: Citrus, tørret/tropisk frugt, nødder, mandler, vanilje, tonkabønner og krydret te.
    OPRINDELSE: Single Origin fra Peru

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.504,00
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Feves Andoa Noir - 70%, 500g

    Frisk og bittersød økologisk og Fairtrade chokolade i Valrhonas kendte kvalitet.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
    SMAGSPROFIL: Citrus og og intensiv bitterhed.
    INFO: Den første mørke chokolade fra Valrhona, som var Fairtrade certificeret og økologisk.
    KOMBINER MED: Citrus, tørret/tropisk frugt, nødder, mandler, vanilje, tonkabønner og krydret te.
    OPRINDELSE: Single Origin fra Peru

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:2
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:463
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:93
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:193
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:172
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:50
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:121
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:126
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:15
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:74
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:136
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.