Beskrivelse
Guanaja 70% er en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros kakaosorterne, alle fra Sydamerika . Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
SMAGSPROFIL: Bittersød og elegant.
INFO: Guanaja er en ø i Honduras. Det var på sin fjerde Amerikarejse i 1502, at Colombus som den første europæer kom i kontakt med kakao.
KOMBINER MED: Tørret frugt, bær, tongabønner, ingefær, salt karamel, la-
vendel.
OPRINDELSE: Sydamerika
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.