Beskrivelse
Det første indtryk man får af Caramélia 36% er den fløjlsbløde konsistens og den kraftige, cremede karamelsmag – fulgt af salt og noter af kiks.
Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
SMAGSPROFIL: Fløjlsblød konsistens og den kraftige, cremede karamelsmag – fulgt af salt og noter af kiks.
KOMBINER MED: Gule frugter, nødder og tørret frugt.
OPRINDELSE:
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.