Beskrivelse
Caraïbe 66 % er lidt mildere i smagen, og derfor helt perfekt til fx fyldte chokolader og overtræk.
Rund mørk chokolade på Trinitario kakaobønner fra Caraibien. Ren Trinitario kakaobønne giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanille.
Særdeles velegnet til desserter,overtræk og fyldte chokolader.
SMAGSPROFIL: Tørret frugt og nødder.
INFO: Caraïbe kom to år efter Guanaja som supplement til dennes bitterhed og kraftfuldhed. Caraïbe er fløjlsblød og mild i sammenligning med forgængeren og begge er blevet ægte Valrhona Grand Cru klassikere.
KOMBINER MED: Nødder, citronskal, kaffe, vanille, kanel, citrongræs, karamel, muscovadosukker, mynte.
OPRINDELSE: Caraibien
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.