Beskrivelse
Luksus chokolade fra Venezuela, med dejlig smag af lakrids, kastanje og rosin. Skal prøves hvis man er til mørk chokolade!
Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, chokolader og kager.
SMAGSPROFIL: Varme toner af lakrids, kastanje og rosin.
INFO: Venezuela har en stribe forskellige varianter af kakao, og Valrhona har længe arbejdet for at bevare dem. Blandt andet købte de plantagen El Pedregal i 1992 for udelukkende at dyrke Porcelana-kakao. Ordet Araguani stammer fra det indianske navn på Venezuelas nationaltræ med gule blade, Araguaney og fra den oprindelige befolkningsstamme, Guarani.
KOMBINER MED: Rosin, figen, dadler, hasselnødder, kastanje, vanilje, lakrids, oliven, pinjekerner.
OPRINDELSE: Venezuela
Valrhona – chokolade i verdensklasse!
Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.