Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Valrhona Crunchy Opalys Pearls, 200 g

Pris: Kr.129,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

6 på lager

Varenummer (SKU): 5706216008599 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Disse sprøde hvide chokolade perler kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!
Med en lækker kerne af sprød kiks.
Indeholder 34% kakaotørstof.

Valrhona – chokolade i verdensklasse!

Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.

Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂

Relaterede produkter

  • Valrhona Dulcey Cookie Pearls, 200 g

    Disse sprøde chokolade perler men den blonde karamellisered hvide chokolade Dulcey kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!
    Med en lækker kerne af sprød kiks.
    Indeholder 32% kakao.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-) Crunchy Dulcey Pearls
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:3
  • Valrhona Dark Chocolate Pearls, 200 g

    Disse mørke chokolade perler kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!
    Indeholder 55% kakao.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:6
  • Valrhona Feves Andoa - 39%, 200 g

    Populær udgave med mælk af Andoa Noir.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, fyldte chokolader og kager.
    SMAGSPROFIL: Mælk og kakao
    INFO: Den første mælkechokolade fra Valrhona, som var Fairtrade- og økologicertifi ceret.
    KOMBINER MED: Nødder, citrus, passionsfrugt, praliné, vanilje, kaffe, toffee, kiks, sesamfrø, citrongræs.
    OPRINDELSE: Pure Blend fra Peru

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Drops Noir - 52%, 200 g

    Bagechokolade fra Valrhona.
    Disse chokolade drops er ideelle til cookies, chokoladeboller og andet bagværk. De smager super godt og holder fint formen under bagningen.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:27
  • Valrhona Drops Lait - 32%, 200 g

    Bagechokolade fra Valrhona.
    Disse mælkechokolade drops er ideelle til cookies, chokoladeboller og andet bagværk. De smager super godt og holder fint formen under bagningen.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Valrhona Drops White - 24%, 200 g

    Bagechokolade fra Valrhona.
    Disse chokolade drops er ideelle til cookies, chokoladeboller og andet bagværk. De smager super godt og holder fint formen under bagningen.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:10
  • Valrhona Feves Dulcey - 35%, 200 g

    Dulcey 35% er en hvid chokolade med en unik farve og fløjlsblød tekstur. Smagen er intens, med noter af kiks. Chokoladen nydes bedst sammen med karamel, kaffe, hasselnødder og gule frugter - perfekt til desserter og fyldte fristelser.
    Særdeles velegnet til desserter og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: Ristet smag og saltkiks.
    INFO: Blond chokolade med en unik farve, fløjlsblød tekstur og en cremet maltagtig smag. Ikke specielt chokoladet, mælket eller for sød, men derimod spændende intense noter af kiks og en snert salt i eftersmagen.

    KOMBINER MED: Karamel, kaffe, hasselnødder, gule frugter med lav syrlighed såsom mango, banan, abrikos.


    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:10
  • Valrhona Feves Andoa Noir - 70%, 200 g

    Frisk og bittersød økologisk og Fairtrade chokolade i Valrhonas kendte kvalitet.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
    SMAGSPROFIL: Citrus og og intensiv bitterhed.
    INFO: Den første mørke chokolade fra Valrhona, som var Fairtrade certificeret og økologisk.
    KOMBINER MED: Citrus, tørret/tropisk frugt, nødder, mandler, vanilje, tonkabønner og krydret te.
    OPRINDELSE: Single Origin fra Peru

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:5
  • Valrhona Feves Opalys - 33%, 1kg

    Opalys 33% er en hvid chokolade med mindre sødme og en genkendelig fedme fra kakaosmøret. Den rene hvide nuance giver perfekt overtræk og kontrast til mørk ganache. Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader. SMAGSPROFIL: Hvid chokolade med mindre sødme og en genkendelig fedme fra kakaosmøret. KOMBINER MED: Friske bær, sensommerens bær og frugter samt krydderier og nødder. OPRINDELSE:
    Valrhona – chokolade i verdensklasse! Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden. Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.486,00
    Lagerbeholdning:1
  • Valrhona Feves Opalys - 33%, 500g

    Opalys 33% er en hvid chokolade med mindre sødme og en genkendelig fedme fra kakaosmøret. Den rene hvide nuance giver perfekt overtræk og kontrast til mørk ganache. Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader. SMAGSPROFIL: Hvid chokolade med mindre sødme og en genkendelig fedme fra kakaosmøret. KOMBINER MED: Friske bær, sensommerens bær og frugter samt krydderier og nødder. OPRINDELSE:
    Valrhona – chokolade i verdensklasse! Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden. Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.269,95
    Lagerbeholdning:7
  • Crispearls Dark, 60g

    Mørk chokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Disse små perler overtrukket med 811 mørk chokolade, har en intens chokolade smag med fremtrædende noter af brændt kakao og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Bemærk: produktet er ompakket fra big-bag til mindre portioner af KONDITORENS.
    Opbevaring: 12 - 20° C
    50,4% kakao - 84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CED-CC-D1CRIE0-W97
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:11
  • Callebaut Crispearls Milk, 800g

    Mælkechokolade Crispearls ™ er små i størrelse, men kæmpe store i smag!
    Stor pose med 800g.
    Disse små perler overtrukket med 823 mælkechokolade, har en fantastisk mælkechokolade smag  og et sprød hjerte af ristet kiks.
    De er gode til pynt eller som miniature snack med kaffe eller te.
    Du kan også bruge Crispearls ™ til at tilføje et spændende finish til dine desserter eller bagværk. Bare drys oven på glaze kager eller desserter for at tilføje et elegant touch.
    Blandes de i chokolademousse, is eller fromage, tilføjer de en sprød chokolade tekstur til dine desserter og forbliver crunchy..
    De små crispearls er pragtfulde i smagen og vil pynte som topping på alt fra kager og desserter til cappuccino og den varme kop kakao!
    Opbevaring: 12 - 20° C
    Indhold: 800g i en genlukkelig pose.
    28,3% kakao - 84% chokolade
    Teknisk betegnelse: CEM-CC-M1CRIE0-W97 - CHM-CC-CRISPE0-02B
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:2
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.