Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Tosca Farina 100/0, 500g

Pris: Kr.26,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

30 på lager

Varenummer (SKU): 28574299882 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tosca Farina er din genvej til autentiske italienske brød i mange afskygninger – lavet og bagt på traditionelle måder. Blandingen er en såkaldt 100/0, hvilket betyder at der blot skal tilsættes vand, gær og salt.

Grundopskrift:
500g Tosca Farina 100/0
10g frisk gær eller 3 g tørgær
360g vand
13g salt

Fremgangsmåde:
Vi anbefaler at denne dej køres på en røremaskine, da den er meget lind.

Tosca Farina, gær og 300g vand æltes i 4 minutter ved langsom hastighed – herefter 4 minutter ved høj hastighed. Tilsæt 60g vand og ælt dejen i yderligere 3 minutter. Tilsæt salt og ælt til slut 2 minutter mere.

Ønsket dejtemperatur: 24-26°C.

Hævetid: 60 min i hævekasse eller condibøtte ved stuetemperatur og herefter på køl til næste dag.

Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres ved stuetemperatur til en kernetemperatur på min. 15°C / hæves til ønsket volumen.

Opslåning: Husk godt med olie og mel på dejen ved opslåning.

Grunddejen kan bruges til en lang række lækre brødtyper, få inspiration herunder. 1 portion grunddej giver ca. 880g.

Ciabatta
Liggetid: 5 min. hvorefter dejen strækkes til pladens længde og lægges på plade
Dejvægt: 500 g
Opslåning: Dejen lægges sammen og strækkes
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 25-30 min.

Italiensk Baguette
Dejvægt: 350 g
Opslåning: Som flutes
Dekoration: Snittes med 2 snit ved indsætning i ovn
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 20-25 min.
*Vejledende

Italiensk Filone
Dejvægt: 600 g
Opslåning: Slåes op spidse i enderne
Dekoration: Snittes med 3 snit ved indsætning i ovn
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 30-35 min.
*Vejledende

Italiensk Focaccia
Dejvægt: 150 g
Form: Klappes ud til en diameter på ca. 15 cm.
Dekoration: Pensles med olivenolie, drysses med groft salt og krydderier f.eks. rosmarin, timian, basilikum eller oregano. Markeres som en lagkage med en kniv
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 15-20 min.
*Vejledende

Italienske stykker
Dejvægt: 100 g
Opslåning: Efter liggetid hældes dejen ud på bordet, hugges i stykker á 100 g. Sættes direkte på smurte plader
Rasketid*: Ingen
Bagetemperatur*: 250°C med damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 20-25 min.
*Vejledende

Tomatbrød
Tomat- og Olivenpesto: 200 g hakkede soltørrede tomater, 100 g sorte oliven uden sten, 10 g timian. Det hele blendes groft.
Køretid*: Køres godt sammen ca. 2 min. i røremaskine, lige efter at grunddejen er kørt færdig.
Dejvægt: 2.500 g grunddej og 310 g tomat- og oliven pesto
Opslåning: Slåes op som langt franskbrød og kommes i olieret gastro bakke og efter 15 min. trykkes dejen ud, så den fylder hele bakken. Derefter fordeles 100 g olie ud over dejen og dejen trykkes så dybt at fingrene markeres i dejen. Efter rasketid drysses med sesamfrø og groft havsalt.
Rasketid*: Tørraskes 60 min.
Bagetemperatur*: 170 °C – damp i ca. 15 sek.
Bagetid*: Ca. 35-40 min. og de sidste 5 min. med åbent spjæld.

Verona-stykker
Dejvægt: 2.000 g pr. pres (rundvirkes). Sættes på plade med virket opad
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 18-20 min.
*Vejledende

Relaterede produkter

  • Tosca Farina Pizzamel - Valsemøllen, 1 kg

    Tosca Farina Pizzamel er fint formalet tipo 00 hvedemel efter italienske traditioner og med et højt proteinindhold på 12,5%. Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 er et specialmel til pizzadeje med høj hydration og langtidshævning op til 72 timer. Melets helt fine tipo 00 formaling og høje glutenindhold giver en glat og elastisk dej. Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Tosca Farina Pizzamel et sikkert valg, der giver din pizza masser af smag, sprød bund og den karakteristiske luftige krumme. Melet har en bagestyrke (w-værdi) på 280/290, hvilket betyder, at det har en høj vandoptagelse og fungerer godt til langtidshævning. Du skal bruge følgende:  - 225g Valsemøllen Pizzamel - 1 ¼ dl koldt vand (ca. 15°C) - 1 tsk. salt - 5 g gær - 2 spsk. olie Fremgangsmåde for 1 pizzabund: - Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. - Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen - Brug evt. en røremaskine. - Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur. - Pak dejen ind  i film, og stil den i køleskabet natten over. - Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden. - Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten. - Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne. - Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn. Pose med 1 kg  
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:24
  • Tørgær, 500g

    Kvalitets tør gær -  præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er,  at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:402
  • Hørfrø, 500g

    Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer. Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø. Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola. Pose med 500g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:170
  • Solsikkekerner, 500g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Pose med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:42
  • Sesamfrø, 500g

    Sesamfrø kommer fra sesamplanten, der dyrkes i Kina og Indien samt Central- og Sydamerika. Frøene er rige på mineraler, E-vitamin, flerumættede fedtsyrer og protein. Sesamfrø anvendes typisk til bagværk og i mange asiatiske retter. Ristes de kort på en pande inden anvendelse, fremhæves sesamsmagen betydeligt. Pose med 500g
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:63
  • Græskarkerner, 500g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Praktisk gen-luk pose med 500g
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:28
  • Majsdrys, 500g

    Granuleret majs - i bagerkredse også kaldet majsdrys - er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen. Det helt rigtige til at toppe majsstykker af med. Indeholder 500g fordelt i 2 poser á 250g    
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Fuldkornsboller, 500g

    Valsemøllen Fuldkornsboller er madpakkeboller, som børnene elsker.

    Med Valsemøllens Fuldkornsboller Bageblanding er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små. Tip: Dejen kan også bruges til at bage andet en lækre fuldkornsboller til madpakken. Brug den grove dej til at lave lækre fuldkornspizzasnegle, pølsehorn eller hvis du er til grovere kanelsnegle. Det er kun din fantasi der sætter grænser! Brødblandingen giver 10 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller - 25 g gær - 3 dl lunkent vand (30°C) Fremgangsmåde: - Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst. - Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter. - Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. - Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. - Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne. - Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist. Pose med 500g FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:21
  • Bløddejs Enzymer, 500g

    Bagehjælpemiddel med egenskaber som "tvebak gelé". Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på hvede og sukkerholdige deje. Dosseringen er 2% på melmængden - fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften. Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Pose med 500g - hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
    Opskrift på Basisbløddej: Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske - 50 g til denne portion. 550 g Hvedemel 50 g Sukker 50 g Røremagarine 50 g Æg 15 g Bløddejs Enzymer 6 g Salt 15 g Tørgær 250 g Vand (ca. 20°C) Fremgangsmåde: Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes. Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter. Bollerne vejes af i de ønskede portioner - fx 70g pr. stk. Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse. Pensles eller sprayes med æg inden afbagning. Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter. Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:24
  • Hvedegluten - Hvedeprotein, 500g

    Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver. Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød. Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur  uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget. Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g). Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten). Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%. Pose med 500g
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:35
  • Birkes Blå, 500g

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Stor pose med 500g
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:40
  • Birkes Hvid, 500g

    Den professionelle bager-kvalitet. Hvide birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Hvid birkes er mildere i smagen end blå birkes. Pose med 500g
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:36
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:494
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:114
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:214
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:62
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:132
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:130
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:81
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.