Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

The One Mirror Glaze – 300g, Silikomart

Pris: Kr.79,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

6 på lager

Varenummer (SKU): 8051085370788 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lav din helt egen unikke glaze med det nye “The One Glaze” fra Silikomart.

The One Glaze er pulver, hvor der blot skal tilsættes vand og evt. farve samt smagspasta. Det er super nemt at bruge – og så er det smart, at man selv kan tilpasse glazen med både farve og smag.

Fordelene ved at bruge The One Glaze er bl.a.:
– nemt og hurtigt at bruge.
– der skal kun tilsættes vand.
– du kan selv tilpasse farver.
– du kan tilsætte smagspasta/sirup eller chokolade.
– det er kun nødvendigt at have ét produkt stående i skabet.

Sådan gør du: 
Bland 300g The One Glaze med 240g vand med en stavblender i en skål, der tåler mikroovn til du har en ensartet masse. Bring massen i kog i mikroovnen indtil massen bliver større i volumen (ca. 3-4 minutter ved 750 Watt). Alternativt kan du koge massen op ved medium-lav varme, mens du rører konstant og lader det koge i 1 minut. Herefter kan du evt. tilsætte farve og smagspasta og stavblend igen massen forsigtigt, så du ikke får luftbobler. Brug glazen når den rammer 40°C og hæld den over den frosne kage.

Med 300g The One Glaze pulver får du ca. 500g glaze – perfekt til at dække en kage med en diameter på ca. 24cm.

Indeholder 300g

99.524.02.0001

Relaterede produkter

  • The One Mirror Glaze - 1kg, Silikomart

    Lav din helt egen unikke glaze med det nye "The One Glaze" fra Silikomart. The One Glaze er pulver, hvor der blot skal tilsættes vand og evt. farve samt smagspasta. Det er super nemt at bruge - og så er det smart, at man selv kan tilpasse glazen med både farve og smag. Fordelene ved at bruge The One Glaze er bl.a.: - nemt og hurtigt at bruge. - der skal kun tilsættes vand. - du kan selv tilpasse farver. - du kan tilsætte smagspasta/sirup eller chokolade. - det er kun nødvendigt at have ét produkt stående i skabet. Sådan gør du:  Bland 300g The One Glaze med 240g vand med en stavblender i en skål, der tåler mikroovn til du har en ensartet masse. Bring massen i kog i mikroovnen indtil massen bliver større i volumen (ca. 3-4 minutter ved 750 Watt). Alternativt kan du koge massen op ved medium-lav varme, mens du rører konstant og lader det koge i 1 minut. Herefter kan du evt. tilsætte farve og smagspasta og stavblend igen massen forsigtigt, så du ikke får luftbobler. Brug glazen når den rammer 40°C og hæld den over den frosne kage. Med 300g The One Glaze pulver får du ca. 500g glaze - perfekt til at dække en kage med en diameter på ca. 24cm. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=3XCwgRDSnXI[/embed] Indeholder 1kg
    99.523.02.0001
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:3
  • Mirror Glaze - 325g, FunCakes

    Flot Mirror Glaze, som giver et spejl blankt resultat. Bruges til at overtrække og/eller pynte kager, cupcakes,doughnuts og meget mere.
    FunCakes Mirror Glaze er en Glaze, der er klar til brug. Du behøver kun at røre i den, og så kan du bruge den til komplet overtræk af kager og desserter. Mirror Glaze kan også farves i den ønskede farve med pastafarver.
    Instruktioner: Til direkte overtræk af kager og desserter i alle former. Farvning er muligt. Rør før brug.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:23
  • Mirror Glaze - 900g, FunCakes

    Flot Mirror Glaze, som giver et spejl blankt resultat. Bruges til at overtrække og/eller pynte kager, cupcakes,doughnuts og meget mere.
    FunCakes Mirror Glaze er en Glaze, der er klar til brug. Du behøver kun at røre i den, og så kan du bruge den til komplet overtræk af kager og desserter. Mirror Glaze kan også farves i den ønskede farve med pastafarver.
    Instruktioner: Til direkte overtræk af kager og desserter i alle former. Farvning er muligt. Rør før brug.
    Pris: Kr.94,95
    Lagerbeholdning:5
  • Vafler, 300g

    Valsemøllen Vafler er smagfulde og sprøde vafler til alle hyggestunder. Søde, sprøde vafler, der smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende. Du får 6-8 vafler af bageblandingen. Det skal du bruge: 5 dl koldt vand 1 ps Valsemøllen Vafler 125 g smeltet smør eller margarine
    Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Server vaflerne med det samme. Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 25-30 g finthakket chokolade til dejen. Nyd vaflerne med lækker is til.
    Pakke med 300g
    Pris: Kr.21,95
    Lagerbeholdning:2
  • Sauerkraut - 300g, Zelected

    En lækker gourmet hotdog fortjener gourmet topping! Denne sauerkraut fra Zelected er den perfekte makker til din gourmet hotdog - eller giv et syrligt twist til din burger eller sandwich. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Street Food Topping – Perfekt til burger, hotdog og barbecue. Indhold: 300g
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:19
  • Bake Off Enzymer, 300g

    Disse bakeoff enzymer egner sig fremragende til brød der kun bages halvt, fryses ned og efterfølgende bages færdig. Giver sprød skorpe, mere smidig dej og lang holdbarhed. Anbefalet fremgangsmåde: - Der tilsættes 2% Bake Off Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 500g mel til en dej, skal der tilsættes 10 gram Enzym. - Ælt og hæv som du normalt ville gøre. - Bag kun dit brød i den halve tid af hvad du normalt ville gøre. - Efter afkøling pakkes dit halvbagte brød lufttæt og fryses ned. - Når du ønsker friskbagt brød, tages brødet ud af fryseren og tør op ved stuetemperatur i 45-90 minutter. - Herefter bages det færdigt i den forvarmede ovn.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:12
  • Klassisk Kimchi - 300g, Zelected

    Klassisk Kimchi er lavet på kinakål, hvidløg, kinaradise og rød chili. Det har en stærk smag og duft, og er nærmest obligatorisk til et koreansk måltid. Denne klassiske kimchi fra Zelected er den perfekte makker til en sprød salat eller bowl - og så er den lækker i en gourmet burger eller hotdog. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Street Food Topping – Perfekt til burger, hotdog og barbecue. Indhold: 300g
    Pris: Kr.28,95
    Lagerbeholdning:9
  • Balsamico Glaze - 150ml, Zelected

    Denne velsmagende Balsamico Glaze er fra Modena i det nordlige Italien. Glazen fremstilles ved indkogning af Balsamico vineddike. Den tyktflydende sirup er særdeles velegnet til bøf og grøntsager, fisk og skaldyr - den kan også anvendes i dressinger, saucer og til desserter. Er der en kreativ kok gemt i dig, så lad dig inspirere af kokke verden over og brug glaze til dekoration af tallerkenen inden servering og til glasering eller karamelisering af ovnstegt kød. Indhold: 150ml
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:12
  • Soltørrede Sorte Oliven - 300g, Zelected

    Soltørrede oliven er sorte lækre oliven, der har en saltet aromatisk olivensmag - de er delikate og yderst smagfulde. Disse semidried oliven fra Zelected er den perfekte makker til din pizza, men er også lækker til salater, tapas eller som en snack til drinks. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Indhold: 300g
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:14
  • Rød The Brød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske brød eller stykker med Rød The. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med Kartoffelflager, puffet hvedekerner, rooibos rød the og gurkemeje. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:115
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.