Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Sugarflair Pulverfarve, Super White – 20g

Pris: Kr.36,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

33 på lager

Varenummer (SKU): 5060931890359 Kategorier: ,

Beskrivelse

Super hvid pulverfarve til indfarvning af bl.a. glasur, smørcreme og marcipan.
Hvis du ønsker at lave en spiselig maling kan du blande pulveret med alkohol – vi anbefaler Rejuvenator Spirit fra Sugarflairs.
Farve: hvid.
Indhold: 20g.

Relaterede produkter

  • Pulverfarve Old Gold – 7ml, Sugarflair

    Lav de flotteste effekter med denne 100% spiselige pulverfarve i guld fra Sugarflair Pulverfarven kan f.eks. blandes i smeltet hvid chokolade, men kan også anvendes som dekorationsstøv – pulverfarven pensles direkte på din dekoration med en fin pensel. Eller lav din egen spiselige akvarelmaling – tilsæt blot lidt alkohol til pulveret. Indhold: 7 ml. Brug ikke mere end 0,5 g pr. kg produkt.
    Pris: Kr.32,95
    Lagerbeholdning:6
  • Sugarflair Pastafarve, White Extra - 42g

    Sugarflairs max. koncentreret pastafarve, serien EXTRA, gør det let at indfarve f.eks. fondant med blot en lille smule farve.
    Da denne hvide farve er uden E171, vil du ikke kunne opnå en krid hvid marcipan/fondant. Denne hvide farve vil hjælpe med at reducere noget af den gullige farve i f.eks. marcipan eller smørcreme, så du opnår en lysere farve.
    Sådan bruger du farven:
    Brug en tandstik (eller noget lignende) til at tilsætte en lille smule pastafarve til din fondant/marcipan. Herefter æltes det godt, indtil det er helt farvet - tilsæt ekstra pastafarve for en mere kraftig farve.
    Farve: hvid.
    Indhold: 42g.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:87
  • Sugarflair Pastafarve, White Extra - 400g

    Sugarflairs max. koncentreret pastafarve, serien EXTRA, gør det let at indfarve f.eks. fondant og marcipan i en kraftig farve med blot en lille smule farve.
    Sådan bruger du farven:
    Brug en tandstik (eller noget lignende) til at tilsætte en lille smule pastafarve til din fondant/marcipan. Herefter æltes det godt, indtil det er helt farvet - tilsæt ekstra pastafarve for en mere kraftig farve.
    Max. anbefalet dosis: 4,7g/kg
    Farve: hvid.
    Indhold: 400g.
    Pris: Kr.379,95
    Lagerbeholdning:2
  • White Pump Spray - Powder Dust, Sugarflair

    Hvid pumpespray (non-aerosol) med 100 % spiselig og alkoholfri støv – et fantastisk flot finish til dine kager, cupcakes og dekorationer.
    Hurtigt og nemt med et fantastisk resultat.
    Sådan gør du:
    Spray altid med et afdækket underlag. Spray med en afstand på ca. 10 cm fra din kage/dekoration og gentag indtil du når den ønskede effekt. Du skal blot bruge 2 gram støv til 1 kg kage.
    Indhold: 10 gram.
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:7
  • Sugarflair Pastel Pastafarve, White - 25g

    Med de koncentrerede pastel pastafarver fra Sugarflair, kan du indfarve din marcipan og fondant i flotte naturlige farver.
    Sådan bruger du farven:
    Ryst godt før brug. Brug en tandstik (eller noget lignende) til at tilsætte en lille smule pastafarve til din fondant/marcipan. Herefter æltes det godt, indtil det er helt farvet - tilsæt ekstra pastafarve for en mere kraftig farve.
    Ny udgave uden det sundhedsskadelige farvestof E171.
    Farve: hvid
    Indhold: 25g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:5
  • Chokoladefarve White – 35g, Sugarflair Uden E171

    Hvid kakaosmør farve fra Sugarflair som bl.a. kan bruges til chokolader, kager og desserter.
    Farven smeltes direkte i beholderen i mikrobølgeovnen eller over vandbad, og er så klar til brug når den er flydende – meget let at anvende.
    Overskydende farve størkner i bøtten og kan bruges igen en anden gang.
    Varm kun 10 sekunder ad gangen, ryst og varm igen i 10 sekunder – pas på ikke at brænde det på. Kakaosmørfarve skal ikke tempereres.
    Kan påføres med pensel, airbrush eller fingrene. I sandhed et produkt der opfordrer til at være kreativ!
    Indhold: 35g
     
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:10
  • Sugarflair Mat Paint Treasure Gold - 20g

    Denne spiselige maling i mat guld er perfekt, hvis du vil tilføje lidt farve til din fondant, marcipan og andet. Giv din dekoration et unikt look med denne flotte farve.
    Sådan bruger du farven:
    Ryst godt før brug og påfør med en pensel.
    Indhold: 20g.
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:4
  • Sugarflair Pastafarve, Beetroot - 25g

    Med de koncentrerede pastafarver fra Sugarflair, kan du indfarve din marcipan og fondant i flotte naturlige farver.
    Sådan bruger du farven:
    Brug en tandstik (eller noget lignende) til at tilsætte en lille smule pastafarve til din fondant/marcipan. Herefter æltes det godt, indtil det er helt farvet - tilsæt ekstra pastafarve for en mere kraftig farve.
    Max. anbefalet dosis: 1g per kg.
    Farve: rødbede rød
    Indhold: 25g.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:2
  • Sort - Spiselig Tusch, Sugarflair

    Den spiselige tusch fra Sugarflair er helt ideel, når der skal laves små detaljer på kager, cupcakes, småkager og andet bagværk. Brug foreksempel tuschen til at tegne detaljer på marcipanfigurer, (hvid)chokolade, fondantblomster og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser! Med to sider så du både får en tynd og en tyk tusch. Opbevar tuschen ved 15°-20° C og kom tusch-hætten på efter brug. Tuschen indeholder 2 gram farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:16
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.